GENERÁL KONSTANTIN PAVLOVIČ PETROV - KONCEPCIA SPOLOČNEJ BEZPEČNOSTI (KSB) (CITÁTY O VOĽBÁCH, "FAKTOCH" A O NÁBOŽENSTVÁCH AKO NÁSTROJOCH NA OVLÁDANIE ĽUDSTVA)

28.08.2023 17:32

"Každý syseľ sa považuje za agronóma."

ľudová múdrosť

 
"Paste sa mierne národy! 
Vás nezobudí česti krik. 
Načo sú stádam dary slobody?
 Ich musia len strihať a poraziť; 
Ich dedičstom je z rodu v rody -
Jarmo so zvončekmi a bič" A.S. Puškin
-     -     -

"Vedenie krajiny sa mení pravidelne kôli tomu, aby sa nedospelo k zisteniu, že existuje aj globálna politika a nestihlo sa pochopiť, ako sa vykonáva, vďaka čomu by globalizátorov mohlo pripraviť o moc."

 
"Na tvorbu a zdôvodňovanie vieroučení, kultov, ideológií a iných "náuk" slúžia historické mýty a legendy. Hovoria nám: "Najdôležitejšie sú fakty. Fakty sú nerozbitné." V skutočnosti je to lož. Fakty sú veľmi tvárne. Na ruke mám päť prstov. Môžem vám tieto prsty ukázať ako otvorenú dlaň - uvidíte jeden obrázok. Môžem ich ukázať zadnou stranou ruky - obrázok bude iný. A môžem ukázať figu borovú - obrázok bude tretí. Všade vidíte päť prstov, no zakaždým ich uvidíte ináč."

"Ukazuje sa, že hlavné nebezpečenstvo pre absolútnu väčšinu ľudí sa skrýva práve tu:
1.) Ľudia buď chápu len čiastočne, čo sa v spoločnosti deje 
2.) alebo vôbec nechápu, ako ich podvádzajú a okrádajú atď., ba čo viac, ľudia to ani nechcú chápať!
 
"Vo výsledku tak vzniká situácia, že dokonca ani hlavy štátov nechápu, že náboženstvá a svetské ideológie sú nástrojmi na riadenie miliónov ľudí, celých národov a krajín. Preto dokážu vysloviť aj taký názor, že cirkev by mala byť oddelená od štátu, t.j. od financovania a riadenia zo strany štátnych orgánov. Pritom práve cirkevné dogmy vládnu nad umami miliónov ľudí. A preto takéto hlavy štátov nie sú plnými pánmi nad dianím vo vlastnej krajine, ale len prezidentmi globálnej mafie. (pozn. red. prezident v súkr. firme = vykonávateľ vôle akcionárov, ktorý obvykle úplne kašle na zamestancov i etiku) Podobné príklady môžeme uviesť aj z oblasti ekonómie, aj z oblasti kultúry, aj z oblasti vzdelávania aj z oblasti politiky atď. Ľudia si však myslia, že práve hlavy štátov riadia svoj ľud, t.j. nás, obyčajných ľudí. Ale ak oni sami nerozumejú globálnemu riadeniu, nepoznajú metódy a spôsoby globálneho riadenia, tak ich negramotné riadenie predstavuje nebezpečenstvo pre milióny ľudí." cit. z knihy gen.KONSTANTIN PAVLOVIČ PETROV - TAJOMSTVÁ OVLÁDANIA ĽUDSTVA 1. diel (vyd. Torden)
Súvisace článkyý / related articles:
KSB gen. KONSTANTIN PAVLOVIČ PETROV: OČKOVANIE JE ZBYTOČNOSŤ A NEPRIRODZENÝ ZÁSAH DO VÝVOJA ČLOVEKA (SK+related articles SK ENG)
https://www.biblik.sk/news/ksb-gen-konstantin-pavlovic-petrov-ockovanie-je-zbytocnost-a-neprirodzeny-zasah-do-vyvoja-cloveka/
NEBEZPEČENSTVO INJEKCIÍ VITAMÍNU K / WHY SHOULD YOU ALWAYS AVOID VITAMIN K INJECTIONS (+Poznámka Biblik: RODIČIA, KTORÍ NECHÁVAJÚ DO ZDRAVÉHO DIEŤAŤA PICHAŤ INJEKCIE, TO BOHUŽIAĽ NEMAJÚ V HLAVE V PORIADKU (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/nebezpecenstvo-injekcii-vitaminu-k-why-should-you-always-avoid-vitamin-k-injections-poznamka-biblik-rodicia-ktori-nechavaju-do-zdraveho-dietata-pichat-injekcie-to-bohuzial-nemaju-v-hlave-v-poriadku/
GENERÁL PETROV: AKO KOMUNIKOVAŤ S BOHOM? OTÁZKA "ČO JE PRVOTNÉ, VEDOMIE ALEBO HMOTA?" JE V ZÁSADE CHYBNÁ
https://www.biblik.sk/news/general-petrov-ako-komunikovat-s-bohom-otazka-co-je-prvotne-vedomie-alebo-hmota-je-v-zasade-chybna/
ZÁHADY MODERNEJ VEDY / MYSTERIES OF MODERN SCIENCE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zahady-modernej-vedy-mysteries-of-modern-science-sk-eng/
 
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!