NEBEZPEČENSTVO INJEKCIÍ VITAMÍNU K / WHY SHOULD YOU ALWAYS AVOID VITAMIN K INJECTIONS (+Poznámka Biblik: RODIČIA, KTORÍ NECHÁVAJÚ DO ZDRAVÉHO DIEŤAŤA PICHAŤ INJEKCIE, TO BOHUŽIAĽ NEMAJÚ V HLAVE V PORIADKU (SK, ENG)

24.06.2023 15:37

NEBEZPEČENSTVO INJEKCIÍ VITAMÍNU K / WHY SHOULD YOU ALWAYS AVOID VITAMIN K INJECTIONS (+Poznámka Biblik: RODIČIA, KTORÍ NECHÁVAJÚ DO ZDRAVÉHO DIEŤAŤA PICHAŤ INJEKCIE, TO BOHUŽIAĽ NEMAJÚ V HLAVE V PORIADKU

Brandy Vaughan: NEBEZPEČENSTVO INJEKCIÍ VITAMÍNU K:
VIDEO CZ dub:
 

Brandy Vaughan: Dangers of Vitamin K injections

VIDEO ENGLISH+cz tit.:

Poznámka Biblik: V Idiokracii bol každý idiot - vrátnik, predavač, pilot lietadla a dokonca i každý lekár! Satanokracia vychováva z lekárov obyčajných zločincov, ktorí poškodzujú zdravie ľudí a zabíjajú ich! Covidizmus iba odhalil pravdu o charaktere mnohých lekárov a pravdu o vakcínach a praktike očkovania ako takéto. Injekcie a infúzie sú riskantná záležitosť, v prípade očkovania sa nejedná o prevenciu, ale o depopulačný program. Lekári strašia tetanom, pričom šanca dostať tetanus je možno menšia než 1 k miliónu, ale šanca na nežiadúce účinky vakcín je obrovská, viď štatistika Biblik.sk tu

Oficiálne štatistiky slovenských úradov:

TETANUS DOSTAL ZA ROK IBA JEDEN ČLOVEK AJ TEN BOL 6x PROTI TETANU OČKOVANÝ
https://www.biblik.sk/news/tetanus-dostal-za-rok-iba-jeden-clovek-aj-ten-bol-6x-proti-tetanu-ockovany/
AJ TETANOVKY MÔŽU TRVALE POŠKODIŤ ZDRAVIE ČLOVEKA
https://www.biblik.sk/news/aj-tetanovky-mozu-trvale-poskodit-zdravie-cloveka/
 
Veľmi zaujímavé grafy nájdete tu. Ak sa neočkuje proti moru, cholere a týfusu (ktoré tiež vymizli aj bez očkovania), prečo sa zrazu očkuje proti osýpkam, mumpsu a čiernemu kašlu? A sami lekári vravia:
"ČÍM VIAC SA OČKUJE, TÝM VIAC SÚ DETI CHORÉ!" (ZDROJ) Potom, čo si má o praktikách lekárov, o očkovaní a o ich liečbe človek myslieť? Lekári sú vychovávaní v duchu satanskej vedy, používajú lieky a injekcie satanských korporácií, ich prístoje ako rontgen, ultrazvuk, CT môžu človeka zabiť a poškodiť a čudujsa svete, väčšina "štandardných procedúr" je vždy spojená s nejakou injekciou (očkovanie, kontrastná látka, alebo posledná novinka: vitamínové injekcie pre novorodencov). K očkovaniu a akejkoľvek injekcii pre dieťa či dospelého by stačilo zaoberať sa Kristovým citátom:
 
"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ." cit. Pán Ježiš Kristus, Matúš 9:12
-   -   -

Čo si myslí slovenská zdravotná sestra o modernej medicíne

Známa zdravotná sestra, ktorá robila 40 rokov v nemocnici povedala, že by robila úplne všetko preto, aby sa do nemocnice nikdy nedostala, pretože podľa nej sú lekári vrahovia a ľudí zabíjajú. Veľakrát videla ,ako po zahájení liečby človek zomrel - na následky liečby! Existuje lekárska anekdota: "TAK ČO, BUDEME HO LIEČIŤ, ALEBO RADŠEJ NECH ŽIJE?"

Naposledy sme to videli priamo, keď sa do nemocnice dostala naša babka s bolesťou nohy. Nohu jej vôbec neliečili - antibiotiká nenasadili a zo zdravého človeka, ktorého bolela noha bola na druhý deň po zahájení "liečby" (morfium a fraxiparín) troska, ktorá už ani nerozprávala. Vraj kôli zrazenine v nohe by bolo podľa vyjadrenia personálu zbytočné podávať antibiotiká a vôbec zbytočné pokúšať sa liečiť chorého! Tieto satanistické svine nám zabili babku! A telefónne číslo lekárky, ktorá nepodala liečbu je "náhodou" 666!

Mainstreamový lekár, ktorý si neoveruje školské teórie je satanokraciou odchovaný idiot, ktorý to nemá v hlave v poriadku a jeho "liečba" prispieva k zhoršeniu stavu pacienta a k smrti! "V mnohých prípadoch má človek oveľa lepšie šance na zdravie i na prežitie, ak k lekárovi nejde a hľadá normálnu liečbu sám!" Toto, resp. podobné tvrdenie je zároveň aj názor lekárov, ktorí úspešne liečia rakovinu ináč ako chemoterapiami a ožarovaním, napr. Dr. Leonard Coldwell. Vlastne, choroba väčšinou nebýva taká nebezpečná ako moderná liečba!

Súčasná liečba chemickými prepárátmi, liekmi a injekciami plných smrtiacich aditív je život a zdravie poškodzujúca a to platí od očkovania až po chemoterapiu! V prípade rakoviny sa Dr. Matthias Rath vyjadril, že pri chemoterapii sa podávajú človeku ťažké jedy, či teda po takejto "liečbe" človek očakáva niečo iné ako smrť?

 
Citát Bertrand Russell - predpovedá úpadok vedy a medicíny
Quote Bertrand Russell foretold decandecy of science and medicine:
 
 
 
 
STOP VAKCINACIZMU / STOP VACCINAZISM!
 
 
 
 
Súvisiace články / related articles:

PO ZRUŠENÍ OČKOVANIA CHOROBNOSŤ KLESÁ - vyjadrenie primárky detskej kliniky, ktorá napriek tomu možno dodnes nezmenila názor na očkovanie:

 
OČKOVANIE - PREHĽAD MEDZIGENERAČNÝCH NÁSLEDKOV
 
 
JIDDU KRIŠNAMURTI: ČLOVEK SA SÁM UROBIL NESCHOPNÝM ČELIŤ TOMU, ČO JE, PRETO SI VNÚTORNE VYTVORIL PREDSTAVU SKUTOČNOTI A PODĽA TOHTO CHYBNÉHO VZORCA FUNGUJE. A PRETO JE STÁLE V KONFLIKTE SO SEBOU SAMÝM / JIDDU KRISHNAMURTI: REALITY vs. ILLUSION (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/jiddu-krisnamurti-clovek-sa-sam-urobil-neschopnym-celit-tomu-co-je-preto-si-vnutorne-vytvoril-predstavu-skutocnoti-a-podla-tohto-chybneho-vzorca-funguje-a-preto-je-stale-v-konflikte-so-sebou-samym-jiddu-krishnamurti-reality-vs-illusion/
 
 
Dr. ANDREW KAUFMAN: TESTING IS THE PRIMARY TOOL FOR CREATING ARTIFICIAL CASES (+Note Biblik: STOP MANUFACTURING THE PANDEMY! TESTS, VAX, MASK IS ENERGY FOR PUSHING THIS FRAUD! / AKÁKOĽVEK PODPORA TESTOV ALEBO OPATRENÍ JE PALIVO NA OHEŇ, V KTOROM HORÍ SVET
https://www.biblik.sk/news/dr-andrew-kaufman-testing-is-the-primary-tool-for-creating-artificial-cases-note-biblik-stop-manufacturing-the-pandemy-tests-vax-mask-is-energy-for-pushing-this-fraud/
 
Dr. ADREW KAUFMAN INTERVIEW WITH MARSHALL HODGE / VEĽMI ZAUJÍMAVÝ ROZHOVOR S Dr. ANDREWOM KAUFMANOM - O COVIDE, O VAKCÍNACH (SK, ENG) (DOPLNENÉ /UPDATED VITAMÍNY/ VITAMINS)
https://www.biblik.sk/news/dr-adrew-kaufmann-interview-with-marshall-hodge/
 
 
SEDEM DIVOV TECHNICKEJ CIVILIZÁCIE: KEĎ SA VEDCI POMÝLIA
https://www.biblik.sk/news/sedem-divov-technickej-civilizacie-ked-sa-vedci-pomylia/

 

 

Dr. LOIBNER: CHOROBY NEMÔŽETE VYMIETIŤ, MÔŽETE VYMIETIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM / Dr. LOIBNER: "THERE'S NO SUCH DISEASE WHICH CAN BE ERADICATED, YOU CAN ERADICATE ONLY THE CONDITIONS LEADING TO DISEASES (SK, ENG, GERMAN / DEUTSCH)
https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet / Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!