GENOCÍDA CEZ VAKCÍNY SCHVÁLENÁ V OSN

21.04.2020 18:24

Server aktuality dnes uviedol:

"Všetkých 193 členských štátov Valného zhromaždenia OSN prijalo v pondelok po vzájomnej zhode rezolúciu, ktorá vyzýva na „spravodlivý, efektívny a včasný“ prístup k akejkoľvek budúcej vakcíne, ktorá bude vyvinutá na boj proti koronavírusovému ochoreniu COVID-19."

https://www.aktuality.sk/clanok/784003/koronavirus-staty-osn-pozaduju-spravodlivy-pristup-k-buducej-vakcine/

Server hlavné správy v závere svojho článku napísal:

"Keďže zástupca SR hlasoval za rezolúciu tak bude slovenských občanov zaujímať, aký je postoj vlády SR k vakcinácii slovenských občanov takouto vakcínou? Nie je totiž známe stanovisko MZ SR a občania pravdepodobne čakajú na vyjadrenie ministra zdravotníctva hlavne o tom, či bude očkovanie dobrovoľné, ako je to teraz v prípade chrípky alebo povinnné."

https://www.hlavnespravy.sk/osn-sa-rozhodlo-vakcina-proti-chorobe-covid-19-vsetkych/2131510

Poznámka Biblik:

Pandémia sa nešíri z Wu-Chanu, ale zrejme nás nakazili cez chemtrails. Neobstojí rozprávka o šírení z nejakého čínskeho mestečka a mnohí boli nakazení dávno predtým - viac David Icke tu. "Spravodlivý, efektívny a včasný" prístup môže byť aj povinné vnucovanie očkovania za účasti polície alebo armády resp. štátnych zložiek. Kto si ešte nezabezpečil zbraň, urobil by dobre, aby tak učinil. Povinný vakcinátor je niečo ako inkvizítor, je to masový vrah a diablov služobník. Kto chce so slobodným človekom zachádzať ako s dobytkom, potom je lepšie zomrieť ako byť otrokom. "Voľ nebyť ako byť otrokom - Samo Chalupka." Bohužiaľ tu ľudia ešte mnohí ľudia veria na koronavírus a myslia si, že očkovanie je niečo iné ako likvidácia a čipovanie človeka (vakcíny obsahujú nanotechnológie). V inom spoločenskom zriadení ako vo fašizme nemôže byť tak pochybný lekársky zákrok akým je očkovanie nikdy povinný.  Zatiaľ sa očkovanie na Slovensku povinné iba nazýva, nikdy však povinné nebolo a ani zatiaľ nie je. KAŽDÉ OČKOVANIE MÔŽETE ODMIETNUŤ! Ak by vám chcel niekto násilím vnútiť očkovanie, máte právo ho v sebaobrane aj zabiť, pretože zdá sa, že diabli budú chcieť do človeka za každú cenu niečo pichať. Tejto globálnej satanisticko-pedofilnej bande, ktorej je prakticky každá národná vazalom, im už nestačí opichávať len deti, sú tak nenásytní, že teraz chcú opichať všetkých! Očkovanie je podobná úchylka ako pedofília-iba zopár dosť mimo ľudí môže niečo také považovať za normálne! Očkovanie je v každom prípade zvrhlosť, v prípade očkovania detí OČKOVANIE=PRZNENIE DETÍ!

Je možné, že z každého nezaočkovaného urobia hrozbu, je možné, že očkovanie budú vnucovať násilím. Čo je OSN a WHO ak nie nástroj svetovej vlády, ktorá už nechce ostávať v tajnosti? Toto hlasovanie to opäť len potvrdilo! Podľa nás neexistuje Rusko, Čína a Spojené štáty ako nejakí nepriatelia, oni väčšinu vecí robia za jedno: očkovanie, chemtrails, 5G, rozprašovanie nukleárneho prachu a podobne... Keď treba vyvolať ilúziu či dojem, že sa niečo deje a odpútať pozornosť alebo si zabojovať, začnú hrať, že sú proti sebe. Ilúzia vojny alebo ilúzia pandémie či inej globálnej hrozby (teroristi, otepľovanie a pod.) sa vždy dobre hodí a v poslednom období málokedy bola reálna. Doteraz to boli prakticky vo všetkých prípadoch mediálne scénare a umelo vyvolávané konflikty, kde reálne trpeli ľudia. Ilúziou etnických čistiek v Juhoslávii počnúc, ilúziou teroristov 9/11 pokračujúc a končiac takzvanou "pandémiou" strašného koronavírusu! Pred strašným koronavírusom boli všetci bezmocní a radšej začali bombardovať aj vlastný štát, len aby ten koronavírus konečne dostali na kolená! (podobne ako hon na Usámu bin Ládina-začalo sa bombardovanie všetkých nepriateľov-aj keď pod falošnou zámienkou, vraj pre šírenie a nastoľovanie demokracie-v podstate sa nastoľovala fašistická diktatúra...) Ale zrazu už má každý diabol vakcínu... Aj Rusko, aj Izrael aj USA... Nech vás Boh prekľaje všetkých diablov aj s vašimi vakcínami a beda každému, kto vám kedy uveril!