GEOINŽINIERSTVO (AKTUALIZOVANÉ, POZERAJ, POČÚVAJ A SKUMAJ SÁM. NA ŽIADNE TVRDENIA SA NESPOLIEHAJ, VŠÍMAJ SI VECI OKOLO SEBA)

21.01.2020 17:27

https://www.youtube.com/watch?v=2q-BZxl-Zxk

Videli ste niekedy už takéto nebo? Viete čo to je? Ide o veľmi zaujímavý materiál, ktorý je rozprašovaný do atmosféry. Môžete zobrať a začať skúmať obyčajný prach, ktorého máte doma v posledné dni nadpriemerne mnoho, stačí lupou, alebo aj voľným okom. Ten prach, čo mnohí dumáte odkiaľ sa ho toľko berie, je tiež jedna z vecí, ktorá sa rozprašuje z lietadiel, sú to drobné čierne a červené vlákna, potiahnuté veľmi jemnou bielou svetloreflexnou vrstvou. Hľadajte doma vnútri na bielom povrchu čierne a červené vlákna, šikovnejší nájdu aj modré, je to vidieť ak máte dobré oči aj voľným okom. Ako to vyzerá pod mikroskopom nájdete tu. Je to takzvaný inteligentný prach. Nakoľko horná vrstva pripomína roztavený plast, bez toho, že by sme zloženie vláken analyzovali ich pracovne nazývame polymérové vlákna, niekedy nájdete vonku aj takéto chuchvalce (pozri obrázky aj tu) Prítomnosť čiernych, červených a modrých vláken v takých chuchvalcoch vylučuje nejaké pavučiny. Ak nosíte čierne alebo tmavšie veci, vzorky o veľkosti 0,5 mm a rôzne kúsky až niekoľko cm môžete na sebe nájsť po prechádzke vonku, skôr na na to hodí suché počasie. Pre pozorovanie vláken sa hodí aj detská tvár, chce to naozaj dobré svetlo, ale ide to. Aj deti majú tie drobné chemtrails na tvári po prechádzke vonku, tie vlákna smrkajú, pľujú to, kašlú z toho a drhne ich rovnako ako aj dospelých!

Podľa našich výskumov jedna zložka tzv. inteligentného prachu (čierne vlákna) má ideálne vlastnosti vytvárať kondezačné jadrá, teda to, čo vidíte na oblohe sú podľa našich výskumov na 100% umelo vytvorené oblaky.

Ako sa to robí nájdete tu: https://www.youtube.com/watch?v=2q-BZxl-Zxk
Ešte majú tie lietadlá takú drzosť, že tu v TN nám to točia pod oknami, sú to nálety posýpacích lietadiel a ťažko to budú civilné aerolinky, aj keď sa na radare niekedy tak tvária. Bezhlavo nám tu nad TN a určite aj nad vašimi mestami lietajú v kruhoch - pozri sem

Zopár zaujímavostí o tom, čo dnes vidíte na oblohe nájdete aj tu, je to séria 33 dokumentov:

Z tej série ná veľmi zaujal tento krátky dokument, pretože niečo z toho sme zažili na vlastnej koži:
Naše oblúbené:
a tento je vynikajúci, lebo je aj krátky:
Zaujímavé aj biblik.sk/obrazky - pozri aj popis k obrázkom:
 

TOTO SÚ OBLAKY ZASIEVANÉ LIETADLAMI, ČO VYPÚŠŤAJÚ AEROSÓLY DO VRCHNEJ ČASTI ATMOSFÉRY." Dr. Jasper Kirkby, vedec z CERN

https://www.whale.to/b/chemtrails.html