HLADUJÚCI DÔCHODCOVIA ČAKALI AŽ 3 DNI NA PENIAZE, KÝM BANKA PRIPÍŠE PRÍSPEVOK DARCOV NA ÚČET. ČLOVEK SKONČIL KÔLI DLHODOBÉMU HLADOVANIU V NEMOCNICI (+Poznámka Biblik DOPLNENÉ))

13.01.2023 16:08

biblik.sk/clanky

HLADUJÚCI  DÔCHODCOVIA ČAKALI AŽ 3 DNI NA PENIAZE, KÝM BANKA PRIPÍŠE PRÍSPEVOK DARCOV NA ÚČET. ČLOVEK SKONČIL KÔLI DLHODOBÉMU HLADOVANIU V NEMOCNICI

Pred 30 rokmi sa uvažovalo, ako dobehneme úroveň západných štátov, dnes sa uvažuje, ako dosiahnuť úroveň, ktorá tu bola pred vyše 30 rokmi... Kedysi sa majetok zabavoval v prospech štátu, dnes v prospech privatizérov, pochybných podnikateľov a exekútorov! Súčasný režim patrí podobne ako komunizmus tiež medzi zločinecké, predstavitelia vlády môžu skončiť za mrežami ako zločinci. (napríklad vnucovanie pochybných a nebezpečných praktík ako čipy, testovanie, očkovanie. Ak nejaká firma, ktorá má vplyv vyrobí produkt, ktorý nikto nechce, použije sa štát na vnucovanie takýchto produktov a Polícia sa bežne používa na prenasledovanie konkurencie, takýto režim by si zaslúžil nejaký osobitný názov, napríklad satansko-fašistická egokracia)

Bohužiaľ, dnes sú na Slovensku ľudia zomierajúci od hladu. Bežné dôchodky vo výške 200-300 eur nestačia ani na pokrytie úplne najzákladnejších potrieb! Najvyššou prioritou vlády by mala byť potravinová bezpečnosť a minimálny, neexekuovateľný dôchodok (min. 600-750 eur) Naposledy človek, kôli dlhodobému hladovaniu skončil v nemocnici a toto spoločnosť vyjde oveľa drahšie! Prosím, nepredstavujte si týchto ľudí ako bezdomovcov, sú to ľudia, ktorí po zaplatení výdavkov na bývanie a energie nemajú už ani na tú najlacnejšiu stravu!

Na Slovensku ľudia nemusia zomierať od hladu, iba sa zatiaľ systematicky neriešila situácia ľudí, ktorí náhle ochorejú alebo stratia bývanie (napríklad, v poslednom prípade ľudí vyhodili z prenajatého bytu, lebo si dovolili sťažovať sa na zápach z veľkopestovateľne marihuany, o ktorej vedela aj Polícia. Drogy v takýchto objemoch sú kvázi legálne pre veľkopodnikateľov, ale robia sa tu akcie na huličov s malými sáčkami. Vlastne, potom, ak sa niekde verejne zlikviduje alebo zabaví väčšie množstvo drog, vyzerá to ako súboj konkurenčných výrobcov drog alebo ako reality-show pre verejnosť). V nebezpečenstve dnes môžu byť všetci, ktorí nahlásia na Políciu trestný čin, ktorý by mohol pohoršovať nejakého vora v zákone!

Post-socialistický, resp. dnes už post-kapitalistický štát vyzerá ako ulica plná pouličných gangov, kde každá korporáto-klanová skupina má iné pravidlá a iné zóny vplyvu. V kapitalizme by sa straty nesocializovali, dnes prebieha privatizácia ziskov a socializácia strát! Privatizácia strategických podnikov, výnosných služieb RZP atď. To v skutočnosti nie je kapitalizmus - od čias Miklošovskej privatizácie synonymom pre slovo "privatizácia" v slovenských slovníkoch môže byť slovo "rozkrádanie". Potom vzniká situácia, že štát nemá vôľu ani schopnosť starať sa o ľudí, pretože sa vybavujú požiadavky mafie a súkromných firiem, predstiera sa záujem o občana na získanie politických bodov. Akonáhle je však rozhodnuté, rozdelia sa sféry vplyvu a prvoradé sú záujmy korporatívno-klanových skupín. Zaujíma tu niekoho, že tu ľudia zomierajú od hladu?

V piatok sa posielali z jednej slovenskej banky do druhej peniaze, ktoré však boli pripísané na účet hladujúcich dôchodcov až v pondelok! Ďakujeme bankám, ktoré zaviedli rýchle prevody, je však potrebné, aby okamžitý prevod bol bežný štandard pre VŠETKY BANKY! Niekedy ide o život... Ak by ste chceli chudobným a hladujúcim ľuďom pomôcť, príspevky môžete posielať na č. účtu nižšie s poznámkou pre adresáta POMOC

 

Poznámka Biblik: Podľa židovskej teórie človek má zarábať vždy o niečo viac, než potrebuje, aby mal z čoho dávať desiatok (t.j. charita, pomoc ľuďom v núdzi atď.) Trpiaci a hladujúci človek ťahá dole celú spoločnosť, sme navzájom prepojení a nechávať človeka v núdzi spoločnosť vychádza veľmi draho aj finančne aj z hľadiska kolektívneho poľa. Napríklad Úrad sociálnej bezpečnosti by sa mal starať o to, aby u človeka nikdy nevznikla hmotná núdza a poskytovať nenávratné pôžičky na vlastné bývanie a kvalitné projekty. Stále by to spoločnosť vyšlo celkovo lacnejšie ako utrpenie, choroby, bieda a bezdomovectvo! Ku všetkým aktivitám (sociálne projekty, školstvo, zamestanie) je potrebné pridať orientáciu na duchovný vývoj, ináč ani tie najlepšie myšlienky nemajú šancu na úspech, pokiaľ ich vnútorný stav človeka nepodporuje. To je pochopiteľné, nemôžete pestovať tropické plodiny za polárnym kruhom, ani keď máte najlepšie premyslený projekt! Preto zlyhali všetky pokusy o nastolenie hojnosti, mieru a spravodlivosti! Kráľovstvo Božie nie je možné nastoliť, Kráľovstvo Božie je v človeku! Bibl. "THE KINGDOM OF GOD IS WITHIN YOU" (Kráľovstvo Božie je vo vás) Lukáš 17:21 prekl.  Lamsa 

Súvisiace články / related articles:

10 JEWISH BUSINESS SECRETS / 10 TAJOMSTIEV ÚSPECHU V PODNIKANÍ Z POHĽADU ŽIDA (ENG+CCsubs)
https://www.biblik.sk/news/10-jewish-business-secrets-10-tajomstiev-uspechu-v-podnikani-z-pohladu-zida/

 

 

 

biblik.sk/clanky

"As long as the superstition that people should obey unjust laws exists, so long will slavery exist." Mahatma Gandhi

"Pokiaľ sa ľudia budú podrobovať nespravodlivým zákonom, bude existovať aj ich otroctvo!" Mahátmá Gándhí

____________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 



 



 



 

 

SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/