PREČO TOĽKÍ ĽUDIA NIE SÚ SPOKOJNÍ A NEDARÍ SA IM ŽIŤ V LÁSKE A HOJNOSTI? / WHY SO MANY PEOPLE ARE NOT HAPPY AND WHY THEY DON'T LIVE IN LOVE AND PROSPERITY? (SK, ENG)

11.01.2023 17:01

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

PREČO TOĽKÍ ĽUDIA NIE SÚ SPOKOJNÍ A NEDARÍ SA IM ŽIŤ V LÁSKE A HOJNOSTI? / WHY SO MANY PEOPLE ARE NOT HAPPY AND WHY THEY DON'T LIVE IN LOVE AND PROSPERITY?

Samozrejme, je to aj myšlienkovým nastavením (mindset) Mnohí chudobní majú pocit, že ich stále niekto okráda a že im stále niekto klame... Namiesto skutočných problémov sa trápia ľudia tým, prečo sa v škole učí, že najväčší medveď je Grizly, keď v skutočnosti je najväčší Kodiak. To je možno banalita, ale nie, ak žiak za to dostal päťku v škole! Ostatní sa trápia, prečo je toľko utrpenia a vrážd. To je už vážnejšia vec, zvlášť vážna preto, že množstvo ľudí trpí posttraumatickou stresovou poruchou:

Situácie v živote, v rodine a dokonca i scény v televízii a na internete môžu byť doslova brutálne a niektoré môžu dlhodobo ovplyvňovať život človeka. Niektorí lekári a liečitelia tvrdia, že bez pomoci človek svoj život doporiadku môže dať len veľmi ťažko, ak je tam vážna nespracovaná udalosť - týranie v detstve, neprávosť, videá popráv v TV a na internete, znásilnenie alebo zničenie dlhoročnej práce (vydieranie, zlikvidovanie firmy, nespravodlivý súd atď.) Niektorí to prekusnú a idú ďalej, mnohí ostanú "šoknutí" a sami to už nevládzu rozchodiť. Štát má rôzne pseudoprogramy, a kvázi inštitúcie pomoci, kde človek slúži ako zdroj energie pre korporácie (bežná psychiatrická klinika, bežný úrad, rôzne dávky v hmotnej núdzi, ktoré vyčerpaný človek ani sám nevybaví a ak sa mu to podarí, svoju energiu a pozornosť bude namiesto riešenia svojich záležitostí musieť venovať úradom!) Obvykle dospeje prinajlepšom do štádia stabilizácie, ale nestačí to na šťastný a spokojný život. Buď dostane drogy legálne - lieky od lekárov a psychiatrov, alebo berie tie pouličné, či základom jeho života sa stávajú neresti, závislosti (aj závislosť na počítačových hrách a na internete), kofeín, tabak alebo alkohol. Vlastne, tieto látky blokujú tie stavy a utrpenie, ktoré človek zákonite prežíva na nižších stupňoch vedomia. Určite nie je Božia vôľa aby človek trpel, vo väčšej hĺbke je skrátka väčší tlak a menej svetla!

Ak sa veci nedaria, alebo ak treba vynakladať obrovskú námahu tam, kde ostatní dosahujú veci pomerne ľahko, podľa Dr. Bruca Liptona je to tým, že podvedomie nepodporuje zvolený program (napríklad harmonický partnerský vzťah, život na očakávanej úrovni či úspech v podnikaní atď.) Existujú možnosti na zmenu podvedomia, napríklad PSYCH-K, tieto metódy však nie sú bez rizika a nemusia u každého priniesť želané zmeny. Čo však určite zmenu prináša, je vzostup vedomia. Vzostup vedomia je možné prirovnať k oddialeniu nosa od mapy zloženej zo skladačky puzzle. Keď máte nos príliš blízko, nevidíte prakticky nič, ako si môžete naplánovať nejakú cestu a kto by na takejto úrovni vôbec niečo zmyslupné plánoval? Zatiaľ čo človek, ktorý stojí iba o kúštiček ďalej veľmi jednoducho realizuje svoje ciele, nachádza svojho partnera a ľahko vybuduje jednu úspešnú firmu za druhou! Videli ste niekedy medzi tisíc ľudmi jedného alebo dvoch, ktorí ľahko dosahovali výsledky pravidelne až niekoľkonásobok priemeru? Raz sme sa pýtali jedného z nich, ako to robí, že mu veci idú tak ľahko, kde berie tú ohromnú energiu na vybudovanie tak obrovských vecí z úplnej nuly? Odpovedal: mám baterky a dobíjam sa... Otázka sa mu zdala asi úplne scestná - jemu bolo divné, prečo ostatní nevidia tie možnosti a hľadal a zo svojich peňazí platil rôznych psychológov, trénerov, metódy a spôsoby, ako by mohol "odomknúť" aj ostatných. V súčasnosti je to jeden z naúspešnejších finančných manažérov na Slovensku, známy citátom: " KTO CHCE PENIAZE, NIKDY ICH MAŤ NEBUDE!"

Ostatní sa divia, ako niekto dosahuje tak obrovské úspechy, pričom je to tak jednoduché, ako podľa mapy zájsť z bodu A do bodu B, stačí pochopiť mapu a vedieť sa podľa nej orientovať.

Na vyšších stupňoch vedomia, pokiaľ má človek splnené základné životné potreby, postupne mu začína byť smiešne, že sa niekedy mohol trápiť tým, že nemá partnera alebo že nemá auto, dovolenky či taký veľký dom, po ktorom tak túžil. Začínajú byť dôležité iné veci - na rozptýlenie utrpenia sa objavuje snaha o pozdvihnutie kolektívneho vedomia ľudstva. Ako to najlepšie urobiť, to je úplne sebaodovzdanie všetkého Bohu, všetkých túžob, všetkých plánov, všetkých ilúzií i ďalšieho osudu. Nemusí to znamenať úplné stiahnutie sa zo sveta do jaskyne či opustenie fyzického tela. Hoci, človek s vysokou úrovňou vedomia žijúci niekde vysoko v neprístupných horách môže mať svojimi vibráciami na ľudstvo veľmi pozitívny vplyv a môže ovplyvňovať svetové udalosti a dejiny spôsobom, ktorí si väčšina ľudstva zatiaľ nevie predstaviť! K odomknutiu nepredstaviteľných možností ale ak kľúč ku šťastiu, mieru a hojnosti je vzostup vedomia. Knihy, ktoré môžu pomôcť:

1.) David Hawkins VŠEVIDOUCÍ JÁ  (úroveň vysoko 900+)

2.) Helen Schucman - Kurz zázrakov (úroveň 600)

3.) Kniha Zohar (všeobecne má kniha Zohar úroveň 905, v češtine od Michael Laitman:

https://www.biblik.sk/zohar/

Na takýchto knihách je po úplnom odstránení čiarových a QR kódov vhodné aj spať, rozdiel vo vnímaní a videní možností môžete vidieť niekedy hneď... A samozrejme, vysokú úroveň vedomia má určite aj Biblia, ktorá je napríklad inšpiráciou k založeniu Biblik.sk. Chceli sme dôležité informácie ľuďom sprostredkovať. Biblia, zvlášť pasáž Genesis, Príslovia, Žalmy a Nový Zákon a evanjeliá sú pokladom pre ľudstvo, bohužiaľ, ľudia majú odpor ku Biblii, pretože si ju spájajú s katolíckou cirkvou, ktorá ale používa značne upravenú Bibliu. Preto, na Biblik.sk je zaradená iba Biblia Roháček. Z anglických je top Lamsov preklad ( Bible Lamsa )

Úrovne a mapu úrovní vedomia si môžete pozrieť v tomto článku:

https://www.biblik.sk/news/dr-david-hawkins-poznamka-ku-krestanskej-biblii/

 

ENGLISH: this article may help understand much, worth to tanslate. Thank you.

 

biblik.sk/clanky

"As long as the superstition that people should obey unjust laws exists, so long will slavery exist." Mahatma Gandhi

"Pokiaľ sa ľudia budú podrobovať nespravodlivým zákonom, bude existovať aj ich otroctvo!" Mahátmá Gándhí

____________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 



 



 



 

 

SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/