IDEÁLNY BANKOVÝ PRODUKT, KTORÝ TAK VEĽMI POTREBUJÚ MNOHÍ SLOVÁCI

13.03.2024 16:59

biblik.sk/clanky

IDEÁLNY BANKOVÝ PRODUKT, KTORÝ TAK VEĽMI POTREBUJÚ MNOHÍ SLOVÁCI

Aký bankový produkt by mohol byť zaujímavý pre tisícky Slovákov? Exekúcie sú častokrát neoprávnené, exekútor ako otrokár niekedy svojvoľne zablokuje účet. To predstavuje vážne riziko pre domácnosti, živnostníkov aj pre firmy. Ideálnym bankovým produktom by bol bežný účet, ktorého majiteľom je banka, ale človek by figuroval iba ako spoludisponent. Určite je možné niečo takéto nastaviť v rámci súčasnej legislatívy a zabezpečiť ochranu a bezpečnosť pred svojvôľou exekútorov. A je to veľmi potrebné.

Exekúcie boli nie len za nenosenie rúška, ale sú častokrát aj vymyslené. Napríklad exekútor si vymyslí nejakú nezaplatenú pokutu. A človek musí ísť zháňať doklady na Políciu, že žiadna nezaplatená pokuta neexistuje (prípad z praxe). Určite nie je normálne, aby ľudia museli preukazovať pred exekútormi alebo pred kýmkoľvek svoju nevinu! Veď to sú praktiky z čias totalitných režimov! K pokoju na Slovensku by mohol prispieť aj bankový produkt - bežný účet, na ktorý nemôže siahnuť exekútor.

Súvisiace články / related articles:
ZLOČINY POLICAJTOV, EXEKÚTOROV, NIEKTORÝCH SÚKROMNÝCH FIRIEM AJ ŠTÁTNYCH ÚRADOV BUDÚ POTRESTANÉ (DOPLNENÉ-odstavec žltým) Ak sa tu otvorene robia takéto svinstvá, predsa občania nemôžu ďalej sponzorovať vrahov, fašistov a vakcinacistov!
https://www.biblik.sk/news/zlociny-policajtov-exekutorov-niektorych-sukromnych-firiem-aj-statnych-uradov-budu-potrestane/

PLNÝ INVALIDNÝ DÔCHODOK NA SLOVENSKU: 228 €
https://www.biblik.sk/news/plny-invalidny-dochodok-na-slovensku-228-EUR/

PRAKTIKY BÁNK A FIRIEM PRI RUŠENÍ ZMLUVY
https://www.biblik.sk/news/praktiky-bank/

KEĎ ANJEL VYMENUJE SUDCU
https://www.biblik.sk/news/ked-anjel-vymenuje-sudcu/

LIST EXEKÚTOROVI (+Poznámka Biblik: ŠTÁT NEMÔŽE ROBIŤ PRIEŤAHY ANI PODVODY
https://www.biblik.sk/news/list-exekutorovi/

 biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/