LIST EXEKÚTOROVI (+Poznámka Biblik: ŠTÁT NEMÔŽE ROBIŤ PRIEŤAHY ANI PODVODY

04.10.2023 12:02
LIST EXEKÚTOROVI
Milá pani kurva zlodejská,
žiadam NEZASIELAŤ na adresu Arkan Levov Soblahovská 1108/21 žiadne listy,
ani sa nijak nepripomínajte!
Jediné treba urobiť: túto neoprávnenú exekúciu zrušiť, ináč už je uvalená exekúcia na samotného exekútora!
A keď príde vyúčtovanie, tak sa z toho všetci poserete!
Táto exekúcia je vyslovene neoprávnená, je to zlodejstvo a legálne to nikdy nebude,
aj keď vám to nejaký zločinný zákon umožňuje, páchate trestnú činnosť!
Žiadam o zrušenie exekúcie a o vrátenie dvojnásobku všetkých doteraz strhnutých peňazí na č. účtu:
SK8583300000002101425963
Toto je posledné varovanie, kradnete peniaze a toto je posledná výzva a posledná žiadosť o nápravu.
Snáď ste čítali tento list, je to aj o vás:
Arkan Levov, Biblik.sk
 
Poznámka Biblik: ŠTÁT NEMÔŽE ROBIŤ PRIEŤAHY ANI PODVODY
V horeuvedenom liste sa jedná o exekúciu, kedy bol autor listu chorý, nemal žiadny príjem a teda nemohol platiť odvody. Potom sa sám prihlásil do Sociálnej poisťovne a žiadal o splátkový kalendár. Sociálna poisťovňa robila prieťahy, tvárili sa, že v tom majú chaos a že nemôžu nájsť potrebnú zložku. Nakoniec (čo by bežne človek ani sám nevybavil) s pomocou známostí sa podarilo vôbec dostať k splátkovému kalendáru. Po splatení celej istiny prišla splácať taká istá suma - vraj úroky z omeškania! Legálny podvod zo strany Sociálnej poisťovne a exekútorskej mafie, robili všetko preto, aby naskakovali úroky, bránili splácaniu, pri splátkovom kalendári zatajili úroky z omeškania a len čo sa splatila nemalá suma, okamžite si ju pýtali zaplatiť zas - vraj úroky z omeškania, pričom omeškanie sami prieťahmi veľmi usilovne vyrábali! 
Ak bude viac moslimov a súdržných ľudí na Slovensku, exekútori budú čoskoro utekať! Mafia, ktorá kedysi vypaľovala obchody, ak odmietali zaplatiť "za ochranu", dnes funguje ako exekútorské úrady, ktoré bez akéhokoľvek súdu svojvoľne blokujú účty a vyhrážajú sa! Aby na nich konečne prišlo! Veľmi stručne, ako funguje štát - dajú dôchodky, z ktorých nie je možné žiť ani platiť účty, a exekútorská mafia z tých úbohých peňazí žije - vlastne takto štát vyrába podmienky na chaos aby mohol dotovať zo štátnych peňazí výpalníkov! Ak by boli normálne dôchodky, značná časť peňazí by sa opäť vrátila nejakým spôsobom štátu, či na ziskoch obchodníkov, ktorí by ich tu mohli spätne investovať, alebo určitá časť aj na daniach a hlavne by tu nemusel nikto byť ani bezdomovec ani žiť ako žobrák! TOTO NÁS STOJÍ OVEĽA VIAC PEŇAZÍ A JE TO NEBEZPEČNÉ, lebo vždy dochádza k situácii, kedy niekto prevezme situáciu do vlastných rúk, zastrelia exekútora, samovraždy, chudoba, bezdomovectvo, následné liečenie chorôb, ktoré opäť platíme všetci...atď.
Situácia s 270 eurovými dôchodkami, exekúciami a kriminalitou zo strany štátu, ktorý by mal byť príkladom čestnosti a ústretovosti je zrejme účelovo vyvolaná, aby stále na Slovensku nebol kľud a poriadok a aby Slováci a Slovania boli "ožobračovaní podľa zákona!"
Aby tu bol aj nejaký pozitívny príklad, ako sa majú správať štátny úradníci a ako majú fungovať štátne úrady, tak je to COLNÝ ǓRAD, kde má volajúci pocit, že tí ľudia sú tam pre neho. Správanie colníkov a ich vzdelanie v oblasti je na veľmi vysokej úrovni. Vedia ústretovo, rýchlo a dokonca i veľmi milo podať potrebné informácie, čo je príklad toho, ako by mal fungovať úrad! Ostatní úradníci by mohli ísť k colníkom na školenie a na exkurziu.

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, spájajte sa a podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please unite and support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!