INZERTNÉ NOVINY NÁM UŽ VRAJ ĎALEJ NEBUDÚ UVEREJŇOVAŤ INZERÁT

01.06.2022 09:57

Ľudia, ktorí si chcú zachovať starý obraz sveta zúria! Aj tí mocní, aj mnohí iní zúria a snažia sia zubami-nechtami brániť to jediné čo vlastne majú - falošný názor na Boha a svet, ktorý im je zrazu vykoreňovaný a ich metódy lži, zastrašovania a klamu už nefungujú tak, ako kedysi! Ľudia už neveria vládam, ani oficiálnym vedcom a lekárom a sami sa vzdelávajú a hľadajú nové možnosti, ktoré úprimne a vytrvalo hľadajúcim sú dané (Matúš 7:7 nasl.; viac Kázeň na Vrchu - Matúš kapitoly 5., 6., 7. - znalosť Kázne na Vrchu patrí podľa mňa k základnému vzdelaniu)

Starý svet sa rúca a rodí sa nový. Od Pána Boha - Stvoriteľa dostali niektorí ľudia jasné a presné postupy, ako iniciovať rast zubov, končatín a ako znovuvytvoriť alebo zregenerovať poškodené alebo chýbajúce orgány. V tom nie je žiadne náboženstvo, nič tajné, sú to jasné presné postupy, možno niekto ich zvládne aj sám, väčšinou je dobré mať učiteľa. Jeden zo základných  postupov regenerácie orgánov sme dňa 6.5.2022 uviedli tu: https://www.biblik.sk/news/regeneracia-mozgu-by-mala-byt-pre-kazdeho-zdraveho-i-choreho-prvotna-koli-obnoveniu-normalneho-vnimania-i-pre-aktivaciu-spiacich-neuronov/

Slovenská Biblická spoločnosť nám oznámila, že nás vyraďujú zo zoznamu partnerov vraj kôli ezoterike... A keďže tu vlastne žiadnu ezoteriku nemáme, tak nám bolo zároveň oznámené, že vraj propagujeme vojnu! Možno, to isté od r. 1939 hovorili všetkým, ktorí nesúhlasili s Hitlerom... Aj takzvaná slovenská vláda dodáva zbrane teroristom a satanistom na Ukrajine, čo sú zač predstavitelia súčasného ukrajinského režimu - viď dokument UKRAJINA - MASKY REVOLÚCIE:
Dnes, kto sa postaví proti zločineckému režimu, musí počítať s represiami. Po úplnom zrušení dodávok Biblií prišiel ďalší zaujímavý oznam. Vraj, ďalej nám už nebudú inzertné noviny ani uverejňovať inzerát. Konkrétne ide o tento náš inzerát:
"Liečba psych. a fyz. chorôb. Regenerácia poškodených orgánov a možnosti novotvorby chýbajúcich orgánov, zubov, končatín: biblik.sk/regenerácia
(cena inzerátu vychádzala 4,32 €)
Je to celkom zaujímavé, takto sme nútení vydávať množstvo energie a hľadať stále nové a nové možnosti. Podnikanie nie je práca, ale životný štýl, ktorý rozhodne nie je pre každého, pretože vlastne veci kontrolujete 24 hodín denne 7 dní v týždni. Ťažko môže byť podnikateľ, ktorý sa naplno môže venovať rodine, priateľke... Vždy popri jednej hre sa stále podnikateľ účastní aj ten druhej a udržuje v hlave množstvo vecí naraz. Ak by tu bola iná možnosť tvorivej práce a zároveň možnosť sám si organizovať čas (napríklad základný príjem), vybral by som si aj ja možno niečo iné, ale určite sa nesťažujem. Do biznisu by som sa nehrnul a to preto, že sú veci, ktoré pokladám za dôležitejšie než zarábanie peňazí. Myslím si, že každé dieťa nejako intuitívne vie svoje povolanie. Svet by mal inú úroveň, ak by každý mal možnosť robiť to, čo mu bolo dané. Vlastne, aj má, akurát to býva bohužiaľ prebité túžbou po peniazoch, takzvaným "vzdelávaním" a "logickým" uvažovaním.
 
 
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU