KARČI KŇAZOVICKÝ: Komentár k lekcii 68 ku Kurzu Zázrakov

01.09.2022 12:26

 

"JE V PUTÁCH, KTO MYSLÍ, ŽE JE SPÚTANÝ, JE OSLOBODENÝ, KTO MYSLÍ, ŽE JE OSLOBODENÝ." kniha Aštavakragíta

-      -      -

 

LEKCIA 68 Kurz Zázrakov:

https://www.youtube.com/watch?v=Od_CyEGwG7g

"Komentár k lekciám Kurzu Zázrakov. Volám sa Karči, som pôvodne z Bratislavy a venujem sa  Kurzu Zázrakov  vyše 30 rokov. Žijem v Austrálii už 40 rokov a tak moja slovenčina je trochu zaprášená. Čo sa snažím vyjadriť je takmer nemožné preložiť do slov ale prevedenie a aplikovanie kurzu napomôže preložiť toto poznanie perfektne aplikáciou Zázraku."

https://www.youtube.com/watch?v=Xc8Xifocm3s

Poznámka Biblik: Kurz Zázrakov je kniha, na Biblik.sk sme uviedli sympatického Pavla Žywczoka, ktorého krátke, výstižné a k veci videá stoja za vzhliadnutie. Pavel Žywczok urobil rýchly obrat, mrzol v dome a žil ako chudák, náhle však zmenil myslenie na "žijem v hojnosti" a netrvalo dlho, a stalo sa! U každého to nemusí hneď takto fungovať, ale u Pavla Žywczoka alebo u takého Jiřího Ledvinku to ide ľahko. Človek niečo veľmi chce, tlačí a používa silu a niekedy sú výsledky málo uspokojivé. Ak však človek verí, že má tú moc zmenou vnútorného nastavenia zmeniť svoj život, jednoducho nastaví sa na to, čo chce a zrealizuje sa to (napríklad nastavenie na vzťah, na hojnosť, radosť zo života, atď.)

Dr. Bruce Lipton má na to zase iné techniky, hovorí, že ak niečo chceme a nedarí sa nám to, naše podvedomie to nepodporuje a to môžeme zmeniť. Bruce Lipton propaguje techniku PSYCH-K

 

__________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

________________________

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Našu prácu môžete podporovať na č. účtu IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU