KATALIN TARA: AK SA NEZJEDNOTÍME, ZNIČIA NÁS. SLOVENSKÍ NEOLIBERÁLI SÚ VEĽMI NEBEZPEČNÁ SKUPINA. PLÁNUJÚ VRAŽDENIE SLOVENSKÝCJ RUSOFILOV A ZÁNIK SLOVENSKEJ REPUBLIKY. PRIPRAVME SA BRÁNIŤ

09.09.2023 18:24
"NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ / DAVID LANE: AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED" David Lane*
-    -    -
AK SA NEZJEDNOTÍME, ZNIČIA NÁS
"Neoliberálny mocenský prúd prehrá blížiace sa voľby na plnej čiare. V Slovenskej republike sa podarilo udržať rusofíliu v majorite. A práve na báze rusofilstva, vznikol silný občiansky protiliberálny odpor. Je založený na priateľstve k Rusku.
Slovenskí Rusofili, aj naďalej tvoria majoritu slovenskej spoločnosti. Nebolo jednoduché to udržať, ale dnes môžeme spolu konštatovať, že slovenská spoločnosť sa dokázala skonsolidovať v prospech pro ľudským východným ideológiám.
Dozreli sme. Ukrajina nám otvorila oči. Dokázali sme odložiť chorý nacionalizmus a pochopili princípy spolužitia nadnárodnej jednoty eurázijských národov. Chceme dnes do nich patriť.
Je to však iba vyhratá bitka. Vojnu, ktorú proti nám vedú neoliberáli, sme však stále nevyhrali ani zďaleka. Rusofili sú preto stále v najväčšom ohrození.

ŠVO na Ukrajine za 18 mesiacov, vďaka Rusofilom, vzala slovenským liberálom akúkoľvek spoločenskú moc. To, čo im zostalo, je čisto syntetická moc, ktorú im dáva americká ambasáda. Avšak ich naturálnu spoločenskú moc plynúcu z ideológie neoliberalizmu, sme takmer zničili. Mnohí neoliberáli už z verejného života odišli - verejne skonali. Napr. fašista a udavač Ján Benčík, úplne zmizol z verejného života. A po voľbách, pôjdu za ním mnohí ďalší. Ich celková spoločenská smrť, nie je teda ďaleko. Preto dnes kopú okolo seba, ako zdochýnajúca kobyla. No, to je stále iba začiatok.

Slovenskí neoliberáli sú veľmi nebezpečná skupina obyvateľstva. Boj proti nám, Rusofilom, povýšili na spoločenskú vojnu. Dlhodobo sa nás pokúšajú zničiť a dnes, za pomoci vojny na Ukrajine, sa nás pokúsia aj vyvraždiť.

Pasívne pozorujem ich spoločenskú prácu už od roku 1992, ale od roku 2014, kedy táto slovenská skupina aktívne podporila Majdan na Ukrajine (Daniel Lipšic, Mikuláš Dzurinda, Ivan Mikloš a pod.) som začala aktívne vyhodnocovať ich spoločenskú nebezpečnosť. Dnes konštatujem, že slovenskí neoliberáli plánujú vraždenie slovenských Rusofilov a zánik Slovenskej republiky.

Aktívne, na pravidelnej báze, zásadne iba z verejných zdrojov, vyhodnocujem OSINT analytickými metódami zvrátenosť súčasných ideológov neoliberalizmu. Povýšila som to dokonca na umenie. A dnes musím konštatovať, že ideológovia moderného fašizmu, ľudia, ako sú napr. Milan Šimečka, Peter Vašečka, Michal Havran, Ivan Korčok a podobne, sú americkým ideologickým vplyvom poverení zničiť Slovenskú republiku - zvnútra.
Plánujú urobiť principiálne to isté, čo plánoval Hitler na konci Druhej svetovej vojny v Prahe - jej úplné zničenie. Pokúsia sa hybridným spôsobom zničiť Slovenskú republiku - jej splynutím s iným štátom. Už dnes, pripravujú priamu vojenskú inváziu Slovákov na Ukrajinu. A následne - pod tlakom spoločenských udalostí a budúceho vyvolaného strachu z vojny, plánujú fúziu Slovenskej republiky s Českou republikou, ktorá by bola definitívnym zánikom zvrchovaného slovenského rusofilstva.

Majú podobný plán záchrany neoliberalizmu prerastajúceho do fašizmu, o aký sa pokúša Zelenský s Dudom, ktorí sa pokúšajú zachrániť ukrajinský fašizmus tak, že usilujú o pričlenenie dnešného západného torza Ukrajiny k Poľsku. Moderný fašista Ivan Korčok, ako budúci prezident SR, sa pokúsi v princípe o to isté - o definitívne zničenie slovenských Rusofilov, splynutím SR s iným štátom.

Je analytický fakt, že na Slovensku vznikol fašistický underground. Nie je stále dosť silný, pretože slovenskí Rusofili mu berú moc. No to, čo pripravujú dnešní moderní fašisti, môže byť definitívny zánik zjednoteného slovenského rusofilstva v SR. Riziko, že sa im to podarí, je obrovské. Budme preto veľmi ostražití a pripravme sa brániť republiku.
Nenechajme sa lacno zničiť politickými hrami dnešných politických gangov. Staňme sa skupinou, nezávislou na gangsterskej politike SR. Vydržme neoliberálny tlak, zjednocujme sa aj naďalej a postupujme v boji proti dnešnému modernému fašizmu, prichádzajúceho z americkej ambasády, všetci spolu. Budujme ľudový underground.

Sme Rusofili. Svoju prácu sme založili na láske a priateľstve. Na týchto hodnotách vybudujeme Nový ľudový front Slovenska."
Katalin Tara, ZDROJ/SOURCE: email

 

Súvisiace články / related articles:

*DAVID LANE: NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ / DAVID LANE: AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/david-lane-neozbrojena-a-nemilitantna-spolocnost-bude-zotrocena-david-lane-an-unarmed-or-non-militant-people-will-be-enslaved/

BEZ ZBRANE SÚ ĽUDIA IBA ZÁKONA DBALÍ OBČANIA / WITHOUT WEAPONS THE PEOPLE ARE ONLY LAW-ABIDING CITIZENS (SK, ENG, PORTUGAL)
https://www.biblik.sk/news/bez-zbrane-su-ludia-iba-zakona-dbali-obcania/

UKRAJINA: MASKY REVOLÚCIE (DOKUMENT / DOCUMENTARY UKRAINE - MASKS OF REVOLUTION (SK, ENG, FRENCH)
https://www.biblik.sk/news/ukrajina-masky-revolucie-dokument-documentary-ukraine-masks-of-revolution-fr-sk-subs/

 
Poznámka Biblik: to, čo robili v čase covidizmu a čo nedávno urobili Krajníkovej, môže byť čoskoro ich norma, viac Poznámka Biblik v tomto článku:
MARIÁN KUFFA: TAK AKO ĽUDIA POVSTALI, BOJOVALI A PORAZILI FAŠIZMUS, TAKISTO MUSIA POVSTAŤ, BOJOVAŤ A PORAZIŤ PROGRESÍVNY LIBERALIZMUS (+Poznámka Biblik: ĽUDIA BY SA MALI OZBROJIŤ, SPÁJAŤ A ZAČAŤ JEDNAŤ
https://www.biblik.sk/news/marian-kuffa-tak-ako-ludia-povstali-bojovali-a-porazili-fasizmus-takisto-musia-povstat-bojovat-a-porazit-progresivny-liberalizmus/
+ DNEŠNÝ ČLÁNOK INFOVOJNA: "Advokátka Krajníková: Polícia ma zastrašuje. V hre je nielen zodpovednosť policajtov za moje nezákonné a násilné odvlečenie na policajný útvar, ale aj celá spoločnosť!"

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!