MARIÁN KUFFA: TAK AKO ĽUDIA POVSTALI, BOJOVALI A PORAZILI FAŠIZMUS, TAKISTO MUSIA POVSTAŤ, BOJOVAŤ A PORAZIŤ PROGRESÍVNY LIBERALIZMUS (+Poznámka Biblik: ĽUDIA BY SA MALI OZBROJIŤ, SPÁJAŤ A ZAČAŤ JEDNAŤ

02.09.2023 13:14

"Útok v mesiaci Harám a útok na sväté miesta podliehajú krvnej pomste.

 Na nepriateľský čin odpovedzte nepriateľsky.

Ale vždy pritom pamätajte na Allaha, 

vedzte, že Allah je s tými, ktorí sú upretí na Neho."

Korán, Súra 2:194 https://www.biblik.sk/koran/

"There will be retaliation in˺ a sacred month for ˹an offence in˺ a sacred month, and all violations will bring about retaliation. 

So, if anyone attacks you, retaliate in the same manner. 

˹But˺ be mindful of Allah, and know that Allah is with those mindful ˹of Him˺." Quran, Surah 2:194

-   -   -

MARIÁN KUFFA: TAK AKO ĽUDIA POVSTALI, BOJOVALI A PORAZILI FAŠIZMUS, TAKISTO MUSIA POVSTAŤ, BOJOVAŤ A PORAZIŤ PROGRESÍVNY LIBERALIZMUS

https://www.youtube.com/watch?v=jNUdAakmR-I

Poznámka Biblik: Tak ako každý má slobodnú vôľu, nijaká vyššia moc bežne nezabráni pedofilom týrať deti. Ani žiadna vyššia moc bežne nezabráni diablom vraždiť, sypať chemtrails, vystavovať ľudstvo životu nebezpečnej radiácii 5G a mobilných vysielačov v blízkosti obydlí. (alebo vyrábať smrtiace vakcíny, zinscenovať pandémiu a surovo oklamať, povraždiť a poškodiť celé ľudstvo, či vyvolávať ustavične vojny v celom svete a proste násilnícky ukradnúť cudzie zdroje - hovoria tomu aj "nastolenie demokracie" a vystihuje to tento obrázok) Ťažko by tu bol použiteľný citát o nastavení druhého líca (Mat 5:38-42), čo je vlastne vnútorný hrdinský postoj, ktorý zaujal aj Marian Kuffa, ale na druhej strane nič nebráni chopiť sa zbraní a konať spravodlivý súd s vrahmi, propagátormi homosexualizmu a  vojnovými štváčmi. Nikto iný to nespraví a ak to neurobíme my, pravdepodobne väčšina ľudstva bude vyhladená a surovo zlikvidovaná. Pán Ježiš Kristus sa nemohol dívať na kupčenie v chráme a jednoducho, ak zvrátenosti presiahli mieru, im to celé rozbil a vyhnal ich z chrámu, kde nemali čo hľadať a podobné je to aj s mimovládkami či nastrčenými politikmi a prezidentmi! Aj malé Ozbrojené skupiny občanov môžu ísť konať súdy s DCA politikmi, propagátormi očkovania a vojnovými štváčmi! A takisto s verejnými činiteľmi, ktorí sa hlásia k homosexualizmu! Môžeš byť homosexuál, ale ak máš túto úchylku, nemôžeš byť moderátor alebo verejný činiteľ!

Existuje určitá hranica, ktorú vakcinastistickí podvodníci a vojnoví štváči prekročili a keď ich budú lynčovať po uliciach, nikto sa tomu nebude čudovať - dokonca s tým sami trochu počítali:

"If the American People ever find out what we have done, they will chase us down the street and lynch us." George H.W. Bush
"Ak by ľudia vedeli čo sme im urobili, naháňali by nás po uliciach a lynčovali by nás." G.H.W. Bush

Vlastne títo vrahovia nás postupne zabíjajú cez chemtrails, 5G, vakcíny (aj tetanovky a detské vakcíny) a ľudia by sa mali ozbrojiť, spojiť a začať bojovať o život, pretože ďalšej vlne vyvražďovania či už ekonomickej, sociálnej (utečenci) alebo príchodu pandemického gestapa - ak vyššia moc po tisícročia bežne nebránila vykonávať upaľovanie nevinných, mučenie a vraždy, holokaust a genocídy, dalo by sa predpokladať, že sa to nestane ani teraz! 

Proste na neozbrojené stádo, ktoré chcú zredukovať nájdu spôsob, ako ich povraždiť! A robia to - chemtrails, 5G propraganda, ekonomické ožobračovanie - situácia sa postupne zhoršuje a čoraz viac ako mor zaplavuje aj náš štát drahota a chudoba - výsledkom riadenia globalistov, ktorí použili bláznovládu a fľandru na nový holokaust!

Spôsob vedenia vojny nenásilím - ktorý stál tiež obrovské množstvo životov a krvi je bez vodcu ako Gándhí ťažko použiteľný (dokumenty Gándhí, Martin Luther King tu - vojnu je možné viesť aj bez zbraní, urputným bojom, totálnym bojkotom, odmietaním poslušnosti a odmietnutím platenia daní s ustavičným zachovávaním lásky k nepriateľovi:

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-mahatma-gandhi/

Vo väčšine štátov pôjde z dôvodu absencie vodcov s požadovanou úrovňou vedomia schopných viesť takýto boj a organizovať aktívny bojkot (Gándhího Satjagraha) najskôr o  ozbrojený prevrat, kedy vojsko a Polícia nakoniec odmietnu zločinné rozkazy a postavia sa proti satanistom a budú po sebe strieľať... Ťažko je možné dúfať, že satanisti zložia zbrane, kľudne odpália celý známy svet aj so sebou, ak nebude iná možnosť a zdá sa, že to aj robia! (chemtrails, a hrozba nukl. konfliktu umelo rozpútanou a umelo živenou vojnou na Ukrajine)

Šancou sú ešte utečenci, každý Slovák by mal byť ozbrojený a dokonca i chodiť ozbrojený, možno, utečenci pomôžu k prevratu, pretože pravdepodobne ináč ako v Nigeri to nepôjde ani na Slovenku ani v žiadnom štáte - bude to buď boj a aspoň nejaká šanca na víťazstvo a zachovanie života alebo istá smrť. To čo sa stalo s Krajníkovou - muži by mali nosiť pri sebe minimálne železné obušky a slzné spreje a tých policajtov, čo chceli niekoho len tak predvádzať mohli namieste zlynčovať! To je prevencia Hitlerovského gestapa! Aby každý fašista rátal, že ich budú lynčovať a mlátiť po uliciach, tak ako po skončení vojny, keď vyšlo najavo, čo sú zač - fašisti sa neskryli, vyťahovali ich z domov a mlátili! To isté treba TERAZ urobiť s vojnovými štváčmi a propagátormi 5G a vakcín! Letáky - HĽADÁ SA ŽIVÝ ALEBO MŔTVY! Sú to nebezpeční zločinci, nesmieme ich nechať voľne pobehovať ani čakať na nejaké voľby! Takisto každý človek by mal chodiť ozbrojený práve preto, aby sa podobné veci viac nediali! Fašizmus, homosexualizmus a satanský teror tu nechceme! (ako odvádzanie na policajnú stanicu za rúška alebo naposledy prípad Krajníková - takéto veci by v prípade ozbrojených civilistov nestávali!) Je úplne jedno, či sú zbrane legálne, situácia je taká, že treba zbrane mať a vedieť ich používať! Ak bude Polícia zneužívaná na vybavovanie účtov a likvidovanie konkurencie (čo je na Slovensku bežná záležitosť), treba počítať aj s tým, že je stále čoraz väčšia pravdepodobnosť poškodenia zdravia alebo úmrtia policajta v službe. Pretože takíto policajti raz natrafia! A životy policajtov zbytočne riskujú mafiánski zločinci, ktorí ich zo zvyku používajú ako svojich tentokrát vraj "legálnych" výpalníkov...

Teraz posielajú policajtov, v prípade zinscenovania ďalšej pandémie to môže byť gestapo WHO! V prípade, že už nebude čo stratiť, ak budete ostávať bez zbraní, ani jedného z týchto vrahov nezoberiete so sebou! 

Ľudia by sa mali ozbrojiť, spájať a začať jednať! Kľúčová vec je odstránenie mobilných antén a vysielačov z blízkosti obydlí - ináč ťažko môžete očakávať zdravie. Ľudia budú mať stále menej energie a postupne ich pôsobenie životu nebezpečnej EM radiácie vyčerpá tak, že málokto udrží telo zdravé. Zlikvidovanie mobilnej antény alebo vysielača v blízkosti domu je obrana vlastného života a rodiny! Ak by chcel niekto znova do blízkosti obytných domov mobilné antény postaviť, ozbrojení ľudia by im v tom mali zabrániť.

Ďalšia vec - Polícia a Úrad na ochranu ovzdušia - ak nevyšetrujú chemtrails, Úrad na ochranu ovzdušia by mali ozborjení ľudia obsadiť a zamestnancov vyhnať z bičmi - šéfovia tohto úradu  by mali stáť pred súdom! Takisto ministerstvo životného prostredia a určite i ďalšie, ktoré poberajú peniaze od ľudí a umožňujú postupné vyvražďovanie! PRED SÚD ICH MUSIA POSTAVIŤ OZBROJENÍ OBČANIA! Ináč budú oni používať ozbrojené zložky a tlačiť ľudí čoraz viac do kúta - zdražovanie, prisťahovalci, soc., ideologická i ekonomická vojna je vedená proti nám!

 

Ak Polícia bude spolupracovať a  chrániť vrahov alebo prenasledovať občanov, je treba začať vojnu! Skôr či neskôr bude vojna začatá pravdepodobne zlou ekonomickou situáciou a násilím zo strany utečencov - dôvody vlastniť zbrane sú, kde sú zbrane, tam sú i možnosti na ozbrojený prevrat!

Získať vojsko a Políciu a ozbrojených občanov na našu stranu je po likvidácii mobilných antén kľúčová vec č. 3.

1.) VŠETCI ĽUDIA OZBROJIŤ SA

2.) SPÁJAŤ SA DO SKUPÍN, STANOVIŤ SI CIELE A ZAČAŤ KONAŤ

3.) V OZBROJENÝCH SKUPINÁCH ZAČAŤ KONAŤ SÚD S POLITIKMI, MODERÁTORMI A VEREJNÝMI ČINITEĽMI ŠÍRIACIMI HOMOSEXUALIZMUS, S PROPAGÁTORMI VAKCÍN A VOJNOVÝMI ŠTVÁČMI - ČI UŽ S POMOCOU POLÍCIE ALEBO BEZ NEJ!

Ináč je možné s istotou predpokladať, že ak majú aj po tom všetkom voľné ruky, začne sa nový holokaust a rozpútajú krízu, teror, biedu hlad a choroby nevídaných rozmerov! TÍTO VRAHOVIA PATRIA PRED SÚD, A AK TO NEROBÍ POLÍCIA A PROKURATÚRA, TAK TO MUSIA UROBIŤ ĽUDIA! A POLÍCIA A ŠTÁTNE ZLOŽKY - AK BUDÚ ĎALEJ PLNIŤ ROZKAZY TÝCHTO VRAHOV - BUDE SA NA NICH PO ULICIACH STRIEĽAŤ AKO PO OKUPANTOCH!

 

Súvisiace články / related articles:

DAVID LANE: NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ / DAVID LANE: AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/david-lane-neozbrojena-a-nemilitantna-spolocnost-bude-zotrocena-david-lane-an-unarmed-or-non-militant-people-will-be-enslaved/

 

ANDREJ ŠKOLNIKOV: RUSKÝ ANALYTIK O SÚČASNOM DIANÍ - to, čo Školnikov predpovedal, sa deje krok za krokom - postupné umelé znižovanie životnej úrovne umelo vyvolanými problémami - napr. kopanie do Ruska satelitmi satanokracie (takmer celá EÚ s jej politikou a sankciami), pričom z Ruska do Európy tiekli lacné suroviny a to sa niekomu nepáčilo, preto sankcie, nákup väčšinou tých istých surovín po novou s prirážkou od tretích strán a odpálenie plynovodu Nord Stream - ekonomická vojna, cieľom zločinnej satanistickej elity je totálne ožobračenie a zlikvidovanie normálnej životnej úrovne národov Európy, v podstate iný spôsob covidizmu:
https://www.biblik.sk/news/andrej-skolnikov/

DAVID LANE: NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ / DAVID LANE: AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/david-lane-neozbrojena-a-nemilitantna-spolocnost-bude-zotrocena-david-lane-an-unarmed-or-non-militant-people-will-be-enslaved/
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 



 




 



 



 



 

KEĎ SA POVIE UKRAJINA, ZNAMENÁ TO ROTHSCHILD? / WHEN WE SAY UKRAINE DOES IT MEAN ROTHSCHILD? (SK, ENG) (+HISTÓRIA RODU ROTHSCHILD) +TVAR LEBKY ROTHSCHILD / SKULL SHAPE ROTHSCHILD (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/ked-sa-povie-ukrajina-znamena-to-rothschild-when-we-say-ukraine-does-it-mean-rothschild/