KATALIN TARA: SPOLOČNÉ ČESKOSLOVENSKO JE HROZBOU PRE SLOVÁKOV

15.07.2023 11:18

"V  Česku pražská kaviareň mimoriadne tvrdo zakročuje  proti INAK ZMÝŠĽAJÚCIM ĽUĎOM
Česko je napol zmiešané s  nemcami...a keby bolo treba bojovať za UA, poslali by do bojiska Slovákov.
Pražskou kaviarňou sú postihovaní  a perzekuovani obyčajní Česi, ktorí sú proti vojne.
Prvé čo po revolúcii  spravil Havel - zrušil  veľa priemyselných podnikov !!!
pozor - nenechajme sa oklamať!!!"

 

"Katalin Tara:
SPOLOČNÉ ČESKOSLOVENSKO JE HROZBOU PRE SLOVÁKOV

Každý Slovák, ktorý podporuje anexiu Slovenska Prahou je zradca. Toto spojenie je totiž čisto liberálny, účelový paškvil. Propagujú ho iba liberáli a skrytí liberáli.

Je všeobecne známy fakt, že Česi sú viac orientovaní na Západ, ako na Východ. Český prezident je poverený prevziať vojenské velenie nad Slovenskom. Symptomaticky to dokazujú jeho slová, ktoré povedal na samite NATO vo Vilniuse. Nepochybujem o tom, že gen. Pavel, v prípade prichádzajúcej vojny proti Rusku, špekulatívne vytvorí zo Slovenska iba vlastnú nárazníkovú zónu. Je to vojak NATO, vypatlaná zelené guma, ktorá bez mihnutia oka pošle na front, ako prvých Slovákov, aby ochránil vlastných. Nakoniec, Slovensko s tým má aj historickú skúsenosť.

V roku 1992 sme sa rozišli v pokoji hlavne preto, že nás nechceli aj Česi. A dnes nás zrazu chcú? Prečo? Zamyslel sa nad metaporcesnou podstatou tohto faktu niekto? Proste, "Zlaté české ručičky" zase úradujú. To je celé. Nemám nič proti Čechom, naopak, český národ si vážim. No ak príde k vojne, Česi nám nebudú oporou. Nebude nám oporou nikto.

V prichádzajúcej vojne NATO proti Rusku, Slováci nebudú mať spojenca - ak k nej samozrejme príde. To by sme mali všetci pochopiť. Náš jediný spojenec je samotné Rusko. Preto nás teroristi z NATO tlačia do konfliktu proti Rusom.

Nespoliehajte sa na to, že vojna do Európy nepríde. A ak príde, tak príde skoro, pretože svetová mienka sa pomaly, ale veľmi isto prikláňa na stranu Ruska. Dnes už o všeobecnej ruskej správnosti nahliadania na potreby sveta v 21. storočí začínajú vo veľkom hovoriť aj niektoré spoločensky dôležité kruhy v USA. Čas teda hrá proti fašistom a pokiaľ nepodniknú do konca roka 2023 zásadné kroky, svetová mienka sa definitívne obráti na východnú stranu a Putin začne vyhrávať na plnej čiare.

Rusko svoju vojnu nad svetovým teroristickým neoliberalizmom vyhralo už dávno. Každý schopnejší analytik to píše od začiatku ŠVO. Netreba sa preto báť Slováci. Vezmime si svoju krajinu spať! Liberalizmus je teror. Tyrania. Neľudskosť. Nemá žiadne zásadné prvky pôvodného slovanského sveta.

Prestaňme prihliadať na politiku a politikov, ktorí nás manipulatívne tlačia do kadejakých špekulatívnych a smrteľných spojení. Spájajme sa výhradne na báze rusofilstva.

Podporme iba Putina a pravých ruských vlastencov. Je to jediný líder, ktorý dokáže zjednocovať západných Slovanov! Všetci ostatní nás iba manipulatívne rozdeľujú." ZDROJ: e-mail

Súvisiace články / related articles:

BESEDA NITRA: ROZDELENIE ČESKOSLOVENSKA JE NEPLATNÉ TVRDÍ NARIN HASAN, ČESKOSLOVENSKO PODĽA VTEDAJŠÍCH ZÁKONOV BOLO MOŽNÉ ROZDELIŤ IBA REFERENDOM
https://www.biblik.sk/news/beseda-nitra-rozdelenie-ceskoslovenska-je-neplatne-tvrdi-narin-hasan-ceskoslovensko-podla-vtedajsich-zakonov-bolo-mozne-rozdelit-iba-referendom/

NARIN HASAN: OBNOVENIE ČESKOSLOVENSKA (FEBRUÁR 2023)
https://www.biblik.sk/news/narin-hasan-obnovenie-ceskoslovenska-februar-2023/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 



 



 




 



 

 

ĎALŠÍ VÁŽNY PRÍPAD POŠKODENIA ZDRAVIA PO TESTOVANÍ (+Poznámka Biblik: AK ĽUDIA BEZHLAVO REŠPEKTOVALI PRÍKAZY NADRIADENÝCH - ČERNOBYĽ - ZAMORILI CELÝ SVET A SPÔSOBILI OBROVSKÚ HAVÁRIU)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dalsi-vazny-pripad-poskodenia-zdravia-po-testovani/