BESEDA NITRA: ROZDELENIE ČESKOSLOVENSKA JE NEPLATNÉ TVRDÍ NARIN HASAN, ČESKOSLOVENSKO PODĽA VTEDAJŠÍCH ZÁKONOV BOLO MOŽNÉ ROZDELIŤ IBA REFERENDOM

21.01.2023 21:29

Stránky Narin Hasan: sami-sebou.com

Plánované besedy:

https://sami-sebou.com/info/besedy

Pozvánka BESEDA NITRA 15.2.2023, 10:10-17:17
https://sami-sebou.com/info/prihlaska?k=ulujut&_fid=hzpn

Poznámka Biblik:

Na to, či bolo rozdelenie Československa platné alebo neplatné by sme sa radi opýtali takej autority akou je napríklad pán Štefan Harabin, ktorý dlhodobo preukazuje, že mu naozaj na Slovensku záleží a svojim urputným bojom, ktorý veríme, že nie je predstieraný, si získal aj našu dôveru!

Narin Hasan je odporca očkovania a striktný propagátor vegánstva. S Hasanovým názorom na očkovanie je možné úplne 100% súhlasiť! Avšak dlhodobé vegetariánstvo alebo vegánstvo môže byť v našich klimatických podmienkach hazard so zdravím! (cit. Biblik.sk: "VEGETARIÁNSTVO BEZ AKTÍVNEJ DUCHOVNEJ PRAXE JE V NAŠICH KLIMATICKÝCH PODMIENKACH HAZARD SO ZDRAVÍM." (i máloktorí žiaci dnešných duchovných škôl sú schopní hlbokého sústredenia a meditácie, mnohí odmietaním jedenia mäsa a živočíšnych produktov riskujú zdravie. Jedenie mäsa dáva život miliónom zvierat, pretože sa chovajú na mäso, podobne ako kôli vajíčkam sú rozšírené chovy sliepok, chovy kráv kôli mlieku... teda jedenie mäsa a živočíšnych produktov život aj dáva, kniha ČÍNSKA ŠTÚDIA však varuje pred nadmerným príjmom živočíšnych bielkovín). Rôzni duchovní majstri by lepšie urobili ak by neliezli ľuďom do kuchyne a do postelí! Čo jete a ako často máte sex je vaša vec, vnucovať celibát alebo vnucovať typ stravy je zvrhlosť! Vegetariánstvo a vegánstvo je vlastne pôst, z časového hľadiska niekoľkých mesiacov (a možno, niekedy i zopár rokov) možno môže niekedy niektorým ľuďom i vegetariánstvo a vegánstvo pomôcť, z dlhodobého hľadiska v našich klimatických podmienkach vegetariánom ubúda svalová hmota, bývajú bledí a chorí, znižuje sa libido - následky naznačujú nedostatok energie, závisí to však od typu človeka. Tam kde býva zima a málo Slnka, tam nemusia všetci dobre znášať rastlinnú stravu a vnucovať určitý typ stravy môže byť hazardom pre ľudské zdravie! Známi dlhodobí vegetariáni vyzerali veľmi krehkí. "V živote som nestretla vo svojej praxi ani jedného zdravého vegetariána!" hovorí odborník na výživu Dr. Natasha Campbell-McBride vo svojej knihe SYNDRÓM TRÁVENIA A PSYCHOLÓGIE a ako lekárka, ktorá stravou dlhodobo veľmi úspešne lieči ľudí, takéto tvrdenia sú jasné dôvody! Niektorí kolegovia vegáni však tvrdia, že vegánstvo a vegetariánstvo je obrovský rozdiel, že sa cítia zdraví a plní energie keď prešli na vegánstvo.

Duchovný majster a odborník na výživu pán Milan Calábek má veľmi zaujímavý článok:

VEGETARIÁN MILAN CALÁBEK: PREČO SOM ZAČAL JESŤ RYBY
https://www.biblik.sk/news/vegetarian-milan-calabek-preco-som-zacal-jest-ryby/

JOGESVAR:

https://www.biblik.sk/news/jogesvar-tak-je/

Súvisiace články:

PO OVOCÍ POZNÁTE ICH! DUCHOVNÚ ÚROVEŇ RÔZNYCH UČITEĽOV A ORGANIZÁCIÍ POZNÁTE ĽAHKO - PRVÝM ZNAKOM NÍZKEJ ÚROVNE JE PROPAGÁCIA VEGETARIÁNSTVA ALEBO SOBOTY
https://www.biblik.sk/news/po-ovoci-poznate-ich-duchovnu-uroven-roznych-ucitelov-a-organizacii-poznate-lahko/

- myslené je to tak, že ovocie prináša zmena obsahu - vnútorných postojov človeka, z hľadiska duchovného vývoja málo záleží na tom, ktorý deň v týždni je najprvší alebo na tom, či človek je alebo neje mäso. Preto si všímajme, že veľkí majstri nikdy nijako výrazne nepropagujú ani vegetariánstvo či vegánstvo, ani neučia, že v sobotu nesmiete nič robiť! Soboty, zdržiavanie sa pokrmov atď. je chodenie okolo, a nie podstata! K Pravde je možné sa prebojovať iba z Božej Milosti, človek si Pravdu nemôže vynútiť dodržiavaním pôstov, ani tým najlepším dodržiavaním zákona ani iným ľudským úsilím! Inými slovami povedané: Hovno záleží na tom, či ste v piatok jedli mäso! Pre duchovný vývoj je to takmer nepodstatné, podobne ako to, či ste v sobotu pracovali alebo oddychovali - to je vaša vec a nikto nemá nárok liezť vám ani do kuchyne, ani do postele! Budhu mali radi preto, lebo neliezol ľuďom do postelí! Ale dnešní majstri ako jastrabi sliedia, či ste jedli mäso alebo koľkokrát ste boli so ženou!

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!