Korona nie je pandémiou, je to nafúknutá bublina

30.03.2020 14:12

Článok na hlavných správach v nádychu mainstreamu (článok tu) vyvolal vášnivú diskusiu. Po tom, čo sa hlavnespravy.sk tak usilovali o vyradenie zo zoznamu na konspiratori.sk, zrejme kôli reklame, začali sa písať články v duchu "mýty", "hoaxy" a podobne. Článok však obsahuje zaujímavé videá, ktoré naznačujú že koronavírus tu bol už aj predtým, iba sa okolo toho nerobila panika.

Najsilnejším argumentom, že koronavírus je umelo skonštruovaný sú tvrdenia Dr. Pekovej tu a tu a ešte upozorňujeme na rozhovor v ZEMAVEK a zvlášť na túto správu - súkromné laboratórium Tilia ponúka bezplatné testy na koronavírus.

Vynikajúci komentár z diskusie na stránke z článku na hlavnespravy.sk uvádzame celý:

od: užívateľ Definitiva:

TRVÁM NA TOM, ŽE NIEKTORÉ SEKVENCIE KORONAVÍRUSU NIE SÚ PRÍRODNÉHO PÔVODU

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dr-sona-pekova-trvam-na-tom-ze-niektore-sekvencie-koronavirusu-nie-su-prirodneho-povodu/

"Veľmi slabý článok na hlinených nohách, škoda času.
Vírusy ukradnuté v Kanade, nehlásené polícii, zlodej v USA prakticky bez trestu, nikto sa ho nepýtal, pre koho vzorky ukradol, Gates akcia Event, nácvik na globálnu epidémiu, globálne očkovanie, športové hry Wu Chan...
Korona nie je pandémiou, je to nafúknutá bublina, bez príznakov je 80% pacientov, klinické príznaky 10 - 15 %, a hospitalizovaných je 5%. Úmrtnosť 0,1%, celkove nebude viac ako 1%. Zastavený život, ekonomický úpadok, nezamestnanosť, inflácia, okradnutie ľudí, ľudstvo vystrašené na smrť, krízové riadenie spoločnosti, politici povinne ako zombie plnia objednávku na opatrenia ako pri pandémii, terorizujú národ, vzdialenosť medzi chorými ľuďmi meter, dnes už medzi zdravými 2 metre, zajtra budú 3 metre? Neexistuje metodika na vykazovanie úmrtí v dôsledku korona, každý vykazuje to, čo sa mu hodí.

Rizikové sú staršie ročníky, ale všetko sú to ľudia s ťažkými civilizačnými chorobami a so zničenou imunitou. Nikto, ani masmédiá, ani vláda nekoná vo veci imunity. Základom je zdravá potravina a nie Západná otravina. Všetky civilizačné ochorenia sú riešené-liečené MAKROBIOTIKOU. Všetky! Civilizačné choroby sú jednou obrovskou otravou zo Západnej, tzv. civilizovanej, stravy. Výskyt civilizačných ochorení je 30 - 40% a každoročne rastie, % vyliečených neexistuje! Na opačnom konci civilizácie je výskyt týchto ochorení 2-5% a to dotyční nemajú technické vymoženosti Západu.

Ihneď s nástupom korona začína celosvetová vakcinačná iniciatíva B. Gates a spol., ešte neboli ani známe následky korona na ľudstvo. Všetci svetoví herci si cez korona riešia svoje problémy, Čína, sionisti v USA. globálna svetovláda, padajú akciové trhy, rieši sa finančná bublina, FED a ECB spúšťajú helikoptérové peniaze, za vopred nesplatiteľné pôžičky budú ručiť štáty, tie si peniaze vydolujú cez dane a poplatky od občanov. Extra trieda sú farma korporácie, cez povinnú každoročnú celo svetovú vakcináciu majú v hre bilióny. Doteraz bolo ľudstvo okrádané cez ekológiu, klima otepľovanie-zmeny-hrozby, celý svet platí miliardy a opatrenia nikde, odteraz budeme okrádaní aj cez korona "katastrofu".

Korona je nový vírus, vznikol v laboratóriu ako biologická zbraň, prírodný vírus sa takto nespráva, ľudstvo nemá žiadnu imunitu, tú získa až po stretnutí s korona, priebeh ochorenia je väčšinou bez príznakov, počet úmrtí je nižší ako pri chrípke, v rozpore s legislatívou bola vyhlásená pandémia, korona bublina sa obrovsky nafúkla, politici sa predbiehajú, kto vymyslí väčšiu sprostosť. Na druhej strane je neviditeľná finančná moc, ktorá situáciu zneužije proti ľuďom a vo svoj vlastný prospech. Chucpe."

pozn. Biblik: tieto linky sú súčasť príspevku:

https://desitka.org/skonceni-karanten-globalni-program-ockovani-koronaviru/
https://ceskapozice.lidovky.cz/tema/na-koho-se-koronavirus-podiva-toho-neznici.A200323_225752_pozice-tema_lube
https://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/jan-vitek-prekvapujici-zprava-o-koronaviru