MIMORIADNA SPRÁVA PRE SLOVENSKO: KORONAVÍRUS VIEME VČAS PODCHYTIŤ! (+POZNÁMKA BIBLIK) AKTUALIZÁCIA 1x - DOPLNENÉ

30.03.2020 14:26

MIMORIADNA SPRÁVA PRE SLOVENSKO: KORONAVÍRUS VIEME VČAS PODCHYTIŤ!

               Na snímke Dr. Soňa Peková
 

PROSÍME ŠÍRTE MAXIMÁLNE TÚTO INFORMÁCIU V MENE ODVRÁTENIA VŠEOBECNÉHO OHROZENIA A VZNIKAJÚCEHO CHAOSU.

https://zemavek.sk/mimoriadna-sprava-pre-slovensko-koronavirus-vieme-vcas-podchytit/

V tejto chvíli sme uskutočnili veľmi podrobný rozhovor s molekulárnou genetičkou MUDr. Soňou Pekovou, PhD., odborným garantom a vedúcim pracovníkom špičkového laboratória molekulárnej genetiky a molekulárnej mikrobiológie v Čechách. Rozhovor s mimoriadnym a načasovaným obsahom vyjde v aprílovom čísle Zem&Vek. Absolútne prioritná informácia pre širokú verejnosť:

Všetkým slovenským diagnostickým inštitúciám laboratórium poskytuje vyvinutý test na koronavírus ZADARMO! Predíde sa tým vznikajúcemu chaosu a panike. Tento test dokáže extrémne rýchlo a efektívne zabrániť masovému šíreniu pandémie.

Vo večerných hodinách alebo zajtra ráno vám prinesieme veľmi závažné informácie ohľadne toho, že vírus bol vytvorený umelo, no neohrozuje malé deti a neohrozuje ani zvieratá, v Čechách jeho včasné testovanie maril štát (!) čím môže byť počet infikovaných vyšší, ako uvádzajú oficiálne údaje ale aj to, že sa mu dá účinne predísť bez toho, aby sme zablokovali normálne fungovanie života našej spoločnosti.

Prosíme nepodliehajte strachu, nešírte paniku ale len overené informácie od špecialistov a odborníkov, neskupujte respirátory určené pre zdravotníkov v prvej línií, nemárnite čas sledovaním politických hier ale venujte ho svojim najbližším.
Spolu tak predídeme negatívnemu vývoju mimoriadnej situácie.

Do pozornosti dávame kontaktnú linku určenú výhradne pre diagnostické inštitúcie:
MUDr. Soňa Peková, PhD.
TILIA LABORATORIES s.r.o.
Laboratoř molekulární diagnostiky
5. května 44
273 08 Pchery
www.tilialaboratories.cz
tel: 605 335 953
FB: @TiliaLaboratories
e-mail: infoPÍŠZAVINÁČtilialaboratories.cz

 

Poznámka Biblik: samozrejme, že aj na Slovensku vyšetrovanie maril štát, pretože dávno by sme boli na koronavírus testovaní všetci a nie to, čo robia oni! Normálne by nákazu museli lokalizovať, ako malé požiare, aby predišli veľkému požiaru. Ich cieľom bolo však niečo iné: vyvolať mediálny dojem hrozby (rúška, zatváranie obchodov, húpačiek a pod.) a pritom si robiť svoju politiku, ktorá sleduje niečo úplne iné ako našu bezpečnosť, ale tvári sa, že naša bezpečnosť je na prvom mieste! Ak by sa potvrdila nákaza všade, tvrdím, že existuje veľká pravdepodobnosť, že toto a ďalšie svinstvá rozprašujú z lietadiel - a ak im toto Slováci dovolíte, beda vám! Je jedno, akú máme vládu, ak sa neriešia vážne veci - a to je rozprašovanie týchto vláken z lietadiel do ovzdušia. Robia to takto a videl som to na vlastné oči veľa krát cez ďalekohľad:

https://www.youtube.com/watch?v=2q-BZxl-Zxk

Po dlhej dobe ste dnes mohli vidieť normálne oblaky a stačí si všimnúť, aká je zima, keď sa chvíľu (1-2 dni) neposýpa! Ináč sypú stále a v časoch náletov sype väčšina lietadiel, aj tie vojenské, aj biele neoznačené lietadlá ale aj tie, ktoré sú označené ako dopravné (zvlášť sypú lietadlá Emirates a Quatar). Nálety posýpacích lietadiel robia aj klimatické zmeny a vraj aj podľa prezidentky proti klimatickým zmenám treba bojovať! Je čas začať - Čas zakázať prelety všetkých lietadiel nad Slovenskom a začať vyšetrovanie! Za tie odporné horúčavy a suchá sú zodpovedné nálety lietadiel, vlákna absorbujú vlhkosť a rozbíjajú mraky alebo ich udržiavajú ako vrstvu aby tienili Slnko a nepršalo z nich! Samozrejme, vedia vyvolať aj záplavy, ale vždy keď čo i len trochu po posypoch prší, kontaminujú nám našu vodu (ide to do spodných vôd), pôdu, prírodu a ničia nám celé telo a najmä pľúca. Vláda sa tým musí zaoberať, ináč je náš život a zdravie permanente ohrozované, a nie označovať realitu chemtrails za konšpirácie.

AKUTALIZÁCIA 1 - DOPLNENÉ: Niečo, čo usporiadava a formuje oblaky (resp. modifikuje správanie rozprášených častíc a možno aj ľudské správanie) aby buď teplo zadržiavali alebo prepúšťali - vieme to vysvetliť, ak dokáže vlhkosť a tlak rozbiť chemtrailsové vlákno, ktorým je ustavične nasýtené ovzdušie (iba výnimočne sa celoplošne nesype 1 deň, minimálne čiastočne sa sypalo aj dnes) úplne rozbiť na drobný prach, zrejme to dokážu aj určité frekvencie. Všímajte si oblaky. To zariadenie robí takéto tvary oblakov (dobré snímky aj v článku tu a tu) a malo by sa to tiež vyšetrovať. Takéto neprirodzené línie v mrakoch si môžete na oblohe všimnúť aj dnes, nad TN je to práve v činnosti (30.3.2020 okolo 16:00-17:00). Snímky z dnešného dňa ak Boh dá, prinesieme v našom nasledujúcom reporte o chemtrails. Zaujímavosť, ktorú sme si dnes všimli je to, že s najväčšou pravdepodobnosťou ten odporný nárazový vietor súvisí s činnosťou toho zariadenia, ktoré pracovne nazývame HAARP. Či sa jedná o pozemné alebo orbitálne zariadenie, to by mali zisťovať v prvomrade naši vyšetrovatelia. Doteraz sme predpokladali, že takýto vietor je následok sklenníkového efektu a následného neprirodzeného pohybu vrstiev vzduchu vytvoreného vrstvou chemtrails. Zrejme však za to môže v prvomrade zariadenie typu HAARP. Heslo "poručíme větru-dešti" sa v kapitalizme naplnilo do bodky.