Dr. SOŇA PEKOVÁ: KORONAVÍRUS AKO VÝTVOR GÉNOVÉHO INŽINIERSTVA (KRÁTKE VIDEO) + POZNÁMKA BIBLIK (AKTUALIZÁCIA 1x)

16.03.2020 20:36

Dr. SOŇA PEKOVÁ: KORONAVÍRUS JE UMELO VYTVORENÝ:

https://www.youtube.com/watch?v=WTSN1bIosSo

ĎAKUJEME / THANKS TO:

- VIDEO BOLO ODSTRÁNENÉ, POZRITE SI VIDEO TU

https://www.infovojna.sk/article/video-popredna-ceska-virologicka-tvrdi-ze-koronavirus-bol-umelo-vytvoreny

Poznámka Biblik: všetci len reagujú na stav, ktorý nejakí diabli vyvolali - nikto nič nevyšetruje - odkiaľ sa to vzalo, kto to vypustil, to nikoho nezaujíma! Hneď len "odvetné" opatrenia ako 9/11, s tým rozdielom, že teraz sme potenciálni teroristi my všetci! Akoby reagovali podľa nejakého scénara - je potreba zatvárať autoservisy? Zdá sa, akoby chceli vyvolať sociálny kolaps, (t.j. chaos z ktorého má povstať ich Nový svetový poriadok! Podľa mňa budú čoraz viac terorizovať ľudí - už sme to videli, keď chceli ovládnuť Irak a Afghanistan, čo si boli schopní vymyslieť - surovo zabili tritisíc ľudí odpálením dvojičiek, už dávno sme v našich článkoch písali, že keď sme im to nechali prejsť, obetujú tri miliardy. Aké partnerstvo s USA, keď ich vláda povraždila 9/11 svojich ľudí? Oni sú teroristi, ten podivný incident tzv. pádu dvojičiek sa dodnes normálne nevyšetroval! Všetci reagovali iba na situáciu "po" - to je účelová zhovadilosť! Teraz chcú ovládnuť svet. Podľa mňa je takzvaný koronavírus len následok posýpania ľudí geneticky modifikovaným materiálom z chemtrails. Bolo by divné, keby ľudia nemali zapálené pľúca keď viac ako 10 rokov dýchajú otrávený vzduch?

 

AKTUALIZÁCIA 1: https://www.youtube.com/watch?v=P2KW1kud9fg

- tá cca štvrťhodina tohoto videa stojí za to, v tomto videu sa dozviete, že to v podstate vypustili ako keď potrebujú otestovať nejakú zbraň...

 

Biblik.sk je jediný široko známy web, ktorý už takmer 10 rokov aktívne monitoruje situáciu rozprašovania chemtrails a bojuje za zastavenie týchto akcií. Píšeme aj články na odhaľovanie satanizmu, napr. tu a tu. Riskujeme život a bojujeme aj za vás, preto si zaslúžime vašu podporu: IBAN:

SK8583300000002101425963

ĎAKUJEME / THANK YOU!