L.N. TOLSTOJ O FALOŠNOM UČENÍ STARÉHO ZÁKONA. STARÝ ZÁKON JE UČENÍM ŽIDOVSKEJ SEKTY POMIEŠANÝ S PRAVÝM KRISTOVÝM UČENÍM (+Poznámka Biblik, 5x doplnené)

22.12.2022 13:41

L.N. TOLSTOJ O FALOŠNOM UČENÍ STARÉHO ZÁKONA. STARÝ ZÁKON JE UČENÍM ŽIDOVSKEJ SEKTY POMIEŠANÝ S PRAVÝM KRISTOVÝM UČENÍM

"...Viem, že to, čo sa teraz chystám povedať, menovite to, že tá cirkevná viera, ktorú po stáročia a aj dnes vyznávajú milióny ľudí pod názvom kresťanstvo, nie je ničím iným ako veľmi hrubou židovskou sektou, ktorá nemá nič spoločné s pravým kresťanstvom, sa bude zdať ľuďom, slovne vyznávajúcim učenie tejto sekty nielenže nepravdepodobným, ale aj vrcholom strašného rúhania. Ale ja to nemôžem nepovedať. Nemôžem to nepovedať preto, lebo kvôli tomu aby ľudia mohli využívať veľké dobro, ktoré nám poskytuje pravé kresťanské učenie, sa ľudia musia oslobodiť od tejto útržkovitej, lživej a hlavne hlboko amorálnej náuky, ktorá pred nami skryla pravé kresťanské učenie. Táto náuka, ktorá pred nami skryla učenie Krista, je tou náukou, opísanou v jeho posolstvách a vloženou do cirkevnej náuky. Táto náuka nielenže nie je učením Krista, ale je náukou, ktorá je s ním v priamom protiklade." Lev Nikolajevič Tolstoj o učení Starého zákona

Poznámka Biblik: Učenie Starého zákona je učenie o nadradenosti a svetovláde jedného primitívneho kmeňa na čele s ich primitívnym bohom. Starý zákon je v princípe fašistický spis, učí o jednej vyvolenej rase, ostatné národy sú považované za menejcenné, v podstate z učenia Starého zákona vyplýva, že ostatné národy je možné okrádať, ožobračovať, úžerovať (úrokovať) a dokonca i vyvražďovať, čo sa naprieč starým zákonom aj realizuje... Ak by sa použili Havlove primitívne a cynické pokusy o ospravedlňovanie genocídy a vyvražďovania ("humanitární bombardování"), Starý zákon to je taká "požehnaná genocída"! Tento hnoj môže niekto nazývať svätým? Pokiaľ Biblia bude obsahovať fašistické spisy, nemožno ju nazývať svätou! Svätá Biblia by mohla byť Genesis+Žalmy+Príslovia+Nový zákon bez knihy Zjavenie! Starý zákon by mal byť zavrhnutý ako zločinecká, sektárska a nebezpečná fašistická náuka!

Mnohé sekty aj dnes sú založené na tomto fašistickom spise, napríklad známa sekta tzv. "Svedkovia Jehovovi" (jehovistická verzia Biblie pravdepodobne dodnes možno uznáva iba Starý zákon). Vlastne, aj každá kresťanská cirkev je nejako previazaná s fašistickým zločineckým učením Starého zákona a najmä tie moderné podsúvajú svojim ovečkám zvrchovanosť židov nad ostatnými národmi - vraj to tak chce Boh! Starým zákonom je možné ospravedlniť akékoľvek vyvražďovanie ako "Božiu vôľu", čím sa všetko dobré a pravdivé obracia na ruby a v ľuďoch sa takto vyvoláva skôr nenávisť a odpor k Bohu! Ľuďom je zle, ak počujú slovo "Boh" alebo čokoľvek kresťanské - bohužiaľ, dnešné kresťanstvo je previazané s fašistickou náukou a je potreba sa tejto zločineckej náuky zriecť! Starý zákon by mal ostať dostupný, ale oficiálne publikovanie Starého zákona s výnimkou Genesis, Žalmov a Prísloví by mali byť zakázané ako prejavy podnecujúce k rasizmu, genocíde a fašizmu. Hitlerovu svastiku považujeme za verejne nevhodnú, hajlovanie a velebenie Hitlera a nacizmu na verejnosti za amorálne chovanie, ale židovského genocídneho *krvilačného boha tolerujeme a Starý zákon dávame ľuďom ako svätú knihu?

Fašizmus sme zavrhli ako zjavný zločin, ktorý by sa nemal viac opakovať a netolerujeme ani verejné hailovanie ani ďalšie symboly a prejavy fašizmu, pretože sú odporné, potom Starý zákon a starozákonného boha niekto stále uznáva? Hailovanie a Hitlerove svastiky by sa dali prirovnať k obscénnostiam a čo potom vydávať vraždy za svätý spis? Starý zákon je zvrhlý a neprirodzený ako pornografia! Nemal by byť prístupný na verejných miestach! Ani normálna Biblia by nemala okrem Genesis, Žalmov a Prísloví obsahovať žiadne náuky o vraždách ľudí, zvierat a vyvražďovaní národov! Je to satanizmus!

Starý zákon je satansko-fašistický spis! Cirkev i praví veriaci by sa mali prirodzene dištancovať od Starého zákona! Kniha Genesis, kniha Žalmy a kniha Príslovia by sa mali zo Starého zákona určite ponechať, prevažná väčšina veršov ŽALMY, GENESIS A PRÍSLOVIA sú veľmi zaujímavé, pozitívne a hlboké veci (napríklad biblické Príslovia sú mnohé doslovne opísané zo spisov egyptského filozofa Amenemopa)

Knihy Genesis, Žalmy a Príslovia sú výnimkou, pretože nie sú ako väčšina Starého zákona sektárske spisy legalizujúce genocídu a rituálne vraždenie zvierat a ľudí (ľudské obete napríklad Numeri 31:40-41) Starý zákon učí o potrebe prelievania krvi zvieracej, a niektoré verše naznačujú, že zrejme aj ľudskej... Historici tvrdia, že ľudské obete boli v tomto náboženstve vtedy bežné:

https://www.biblik.sk/news/human-sacrifice-were-practiced-widely-as-a-part-of-early-yahweh-worship/

Čo ak takéhoto boha aj dnes niekto uznáva? Budú vyznavači starozákonného boha aj dnes zabíjať zvieratá i ľudí a snažiť sa o nadvládu nad nevyznavačmi?

-   -   -

Nejaký zvrhlý starozákonný krvilačný boh vyžaduje zvieracie i *ľudské obete a ustavičné prelievanie krvi, čo nasvedčuje skôr na satanizmus (!) a cez primitívny kmeň realizuje svoju urputnú snahu svetovládu. (pokusy o svetovládu sú vlastne pokusy o nadvládu nad Bohom)

Židovský starozákonný boh JEBE - to je údajne jeho pravé meno! Nakoľko vyznávači takéhoto boha oJEBEávajú, aj dnes tvrdia, že nemajú hlásky (pričom ich žalmy sa začínajú hláskou Aleph) alebo že nevedia ako sa JHVH vyslovovalo! Indície naznačujú, že JHVH je pôvodne JEBE! Starozákonného boha IEBE spomína aj generál Petrov vo svojich vynikajúcich prednáškach:

https://www.biblik.sk/news/general-petrov-preco-sa-niektorym-statom-dari-dobre-a-inym-nie-uvod-do-koncepcie-socialnej-bezpecnosti/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU