Lekár odhalil, ako znížiť hladinu cholesterolu bez akýchkoľvek liekov

18.06.2020 10:20

hlavnespravy.sk

"Podľa doktora Agapkina znižuje 75 gramov sušených jabĺk cholesterol o 15-20 percent, čo je porovnateľné s účinkom niektorých liekov.

Zoznam takýchto produktov zahŕňa tiež paradajky, paradajkovú pastu a šťavu, slede, makrely, sardinky a iné voľne žijúce ryby v severných moriach bohaté na omega3.

Tieto mastné kyseliny majú výrazný protizápalový účinok a vedú k zníženému riziku komplikácií aterosklerózy, vysvetlil Ginsburg" Celý článok https://www.hlavnespravy.sk/lekar-odhalil-znizit-hladinu-cholesterolu-bez-akychkolvek-liekov/2202162

Poznámka Biblik: Prísun omega-3 mastných kyselín v strave je nesmierne dôležitý pri zápalových ochoreniach ale aj pri psych. poruchách. Dôležitý článok o liečbe zápalových ochorení sme priniesli tu.

Do stravy je dobre zaradiť nejakú formu omega-3 mastných kyselín. V zime je vhodný kvalitný rybí olej (1-3 lyžice rybieho oleja denne po jedle) V lete sú vhodné ľanové semienka (3 polievkové lyžice ľanových semienok pomlieť v mlynčeku na kávu a každý deň zamiešať do teplej, nie horúcej polievky, do tvarohu, jogurtu, zaujímavý recept tu). Mliečne výrobky s výnimkou masla a masla ghí pre psych. pacientov neodporúčame, aspoň na čas by bolo lepšie sa im vyhnúť a pozorovať stav.

Preferujeme plnotučné výrobky. Kvalitný tuk, dobré maslo od pasúcich sa kráv, smotana, vajcia od šťastných sliepok, vajcia a kvalitný tuk bez prísad to sú naši priatelia. Vegetariánstvo a vegánstvo v našich klimatických podmienkach bez aktívnej duchovnej praxe považujeme za značne riskantnú vec. Aj vegetarián, jogín a uznávaný odborník na výživu pán Milan Calábek začal  jesť ryby . Mnohé oleje (olivový, kokosový) pôsobia silno ochladzujúco. V zime, alebo keď je človek chorý je vhodné namiesto týchto olejov používať maslo a živočíšne tuky (napr. domáca kačacia alebo husacia masť). Ideálna vec na smaženie je maslo ghí.

Zabijak zápalov je kyslík, ak môžete, hýbte sa, napr. beh v hore na čerstvom vzduchu. O liečbe vys. hladiny cholesterolu a rakoviny sme v tomto článku priniesli toto veľmi dôležité krátke video:

https://www.youtube.com/watch?v=ghSiOIS3r-I