DOTERAZ TU BOLA SOCIÁLNA DEMOKRACIA A DÔCHODKY 270 EUR, Z KTORÝCH NIE JE MOŽNÉ PREŽIŤ. AK NIEKTO VOLIL MATOVIČA ALEBO PS, VYPLÝVA, ŽE NAJMENEJ ŠTVRTINA VOLIČOV SÚ PSYCHOPATI!

02.10.2023 13:01

DOTERAZ TU BOLA SOCIÁLNA DEMOKRACIA A DÔCHODKY 270 EUR, Z KTOÝCH NIE JE MOŽNÉ PREŽIŤ. AK NIEKTO VOLIL MATOVIČA ALEBO PS, VYPLÝVA, ŽE NAJMENEJ ŠTVRTINA VOLIČOV SÚ PSYCHOPATI!

MAIL SOCIÁLNEJ POISŤOVNI 2.11.2023, odosl. na hlasenieZAVINÁČsocpoist.sk:
 
PREDMET:  HLÁSENIE: Z DÔCHODKU SA NEDÁ PREŽIŤ

 

"Sociálna isťovňa, je treba platiť 200 eur mesačné náklady za byt (zdraženie nákladov cca o 25%)

Viete, ako z dôchodku 270 eur, keď niekto nemôže pracovať, má tieto veci platiť?

Okrem nákladov na bývanie skutočné skromné životné náklady sú 15-20 eur na deň, to znamená, že 670 eur by mal byť najminimálnejší dôchodok!

Prečo keď tu tak dlho existovala nejaká "Sociálna démo(n)kracia" majú ľudia dodnes takéto dôchodky?

Čo vlastne za celý čas ich "vládnutia" vlastne tá vláda riešila?

Si ľudia dávajú inzeráty, že nemajú ani na jedlo, snáď ak dodnes nikto nenabehol na tie vaše pobočky, vyriešia to migranti!

Oni vás budú vyhadzovať z okien, kľudne nech oni zapália tento štát, ak tu niekto volil Matoviča alebo PS, potom minimálne každý štvrtý volič je psychopat, a tak to tu i vyzerá! Staráme sa o priteplené menšiny, o EÚ, USA a Ukrajinu, a Slováci na dlážke! Ešte ich dorážali očkovaním a o tých mobilných vysielačoch, ktoré sú akože podľa "normy" ani nehovorím! Niektorí v bytoch ani na ulici už ani nemôžu žiť!

Vráťme sa k vašim zločinom:

Je maximálna drzosť schvaľovať 270 eurové dôchodky vy psychopati, vyrábate žobrákov a bezdomovcov a raz vás niekto za to učiní zodpovednými!

To je istá vec, je to len otázka času!

Nebudete sa môcť vyhovoriť, že vy ste len zamestnanci!

Okrem migrantov tu určite žijú aj ľudia, ktorí nemajú čo stratiť a keď na to príde, je možné, že niektorých z vás zoberú so sebau!

Schválite niekomu dôchodok, z ktorého nebude môcť žiť, platiť účty a bude mať kôli tomu exekúcie, a potom, ak už nebude mať čo stratiť, príde na vašu pobočku a vystrieľa vás tam všetkých!

Vy dávate zámienku na to, aby bol chaos v štáte! Čo to je, dôchodok 270 euro? Čo to kurva znamená? Ešte vám tam nikto nevykrútil krk?

Ak teda dôchodok je 270 eur a náklady na byt sú 200 eur, jediná možnosť je ich neplatiť a keď príde exekútor, zodpovedmých vás za to niekto učiní a dopadnete zle!

Doteraz tu bol ako tak kľud, zločiny zo strany štátu politikom a úradom prechádzali, väčšina migrantov sú však moslimovia a nenechajú si srať na hlavu!

Zohľadnite v tých dôchodkoch normálne životné náklady!

Skôr ako niekomu pošlete takúto od veci kokotinu "váš dôchodok je 270 eur" protestujte, nemáte čo takéto veci ľuďom posielať, z tých peňazí nie je možné žiť!

Maximálne nasere ak volá ďalší žobrák, ktorý chce peniaze na jedlo! Veď tu máme Sociálnu isťovňu, však ? a žobrákov s dôchodkami, z ktorých sa nedá prežiť!

Potom následky, ktoré vyvoláte - liečenie chorôb, kriminalita, samovraždy, to vám ide na účet a raz tiež príde nejaký exekútor a povie vám "Zaplať!"

Skutočne, riešením ako nastoliť poriadok je Islam, má jasné hodnoty a štát, ktorý ide proti svojim ľuďom bude istotne nahradený novým štátom.

Migranti tu prevezmú kontrolu, mimochodom, na Biblik.sk ponúkame aj Korán, môžete si ho zakúpiť a uvážte, či konvertujete na Islam, pretože neveriacich tu budú pravdepodobne zabíjať, ak sa integrujete, máte lepšie šance:

https://www.biblik.sk/koran/

Poznámka Biblik: prirátajme k štvrtine voličov PS a Matoviča ďalších, ktorí volilli SMER alebo Pellegriniho, za ktorých bačovania sa Slovensko potápalo len hlbšie*, a vyplýva, že nadpolovičná väčšina voličov sú vážne narušení psychopati! Predsa psychopati nemôžu mať štát, ktorý by nepotopili, migrantov vítajte, na Islam konvertujte - Islam a migranti - to je vlastne pomoc, pretože preočkovaní psychopati, ktorí sa buď nemôžu množiť alebo rodia iba ďalších psychopatov budú nahradené inými národmi. A ak národy Európy neuznávali žiadne hodnoty a nemali nič pevné, na čom by sa dalo stavať, budú musieť prijať Islam! Ináč by nebolo možné v Európe udržať poriadok a uvedomujú si to aj elity, preto pravdepodobne Európa bude v priebehu niekoľkých desaťročí islamským štátnym útvarom.

*Za ficovania podľa nastoleného kurzu postupne klesala životná úroveň, Fico je "deštrukcia s ľudskou tvárou", on povie, ako je proti, ale všetko sa udeje podľa plánu, ktorým je ožobračenie národa (a zákerné vyvražďovanie cez chemtrails, mobilné žiarenia a očkovacie programy detí i dospelých - kedy tento bradavičnatý maskot bol proti očkovaniu, ktoré vpravovaním hi-tech biotechnologických jedov do tela zdravých ľudí i detí ohrozuje aj neočkovaných?) Fico ani Pellegrini s kľúčovými otázkami, ktoré by mohli predísť rozsiahlej katastrofe s viac ako 99% pravdepodobnosťou neurobí vôbec nič, podobne ako s migrantami a 270 eurovými dôchodkami! Výmenou za "volné pole" satanistickým elitám a plánovanej genocíde dostanú možno nejaké záruky, že oni a ich rodiny prežijú, ale o vás sa starať tak ako minule ani teraz určite nebudú! Riešiť dôchodky, z ktorých sa nedá žiť je kľúčová téma sociálneho zabezpečenia, okrem populistických rečí a hodenia almužny čo Smeráci (okrem toho, že náramne zbohatli), čo urobili pre Slovákov?

Je našliapnuté k tomu, že z volieb nebude nič, že sa potvrdí, že voľby absolútne nič neriešia! Tí, ktorí poslúchali (strany satanokracie PS, OĽaNO, KDH, SaS) + SMER s Pellegrinim dostali zase určité percentá...

Súvisiace články / related articles:

"It is enough that the people know there was an election. The people who cast the votes decide nothing. The people who count the votes decide everything." Stalin

"Stačí, aby ľudia vedeli, že prebehli nejaké voľby. Ľudia čo prídu voliť, nerozhodujú o ničom. Voľby rozhodujú tí, čo počítajú hlasy." Stalin

Ľudia by mali kontorolovať voľby (a samozrejme dohliadať, či zvolení konajú v prospech národa a ak nie, odstrániť ich), lebo dnes vládnu oveľa horší diktátori ako Stalin. Či snáď veríte, že voľby sú jediná časť kapitalizmu, kde sa ešte hrá podľa pravidiel? Známy portál aktuality.sk informuje o volebných podvodoch, ani tieto voľby neboli ničím iným:

 

MANIPULÁCIA PREZIDENTSKÝCH VOLIEB

https://www.biblik.sk/news/manipulacia-prezidentskych-volieb/

NASTAL ČAS O STALINOVI POHOVORIŤ
https://www.biblik.sk/news/nastal-cas-o-stalinovi-pohovorit/

INTEGRIERT DICH WEISSE FRAU / BIELA ŽENA, INTEGRUJ SA / WHITE WOMAN, INTEGRATE YOURSELF (SK, ENG, GER)
https://www.biblik.sk/news/integriert-dich-weisse-frau-biela-zena-integruj-sa-white-woman-integrate-yourself/

ZAUJÍMAVÉ KOMENTÁRE Z DISKUSIÍ

https://www.biblik.sk/news/zaujimave-komentare-z-diskusii/

STOPWORLDCONTROL.COM: DETAILY VOLEBNÝCH PODVODOV / STOPWORLDCONTROL.COM: MANIPULATIONS OF ELECTIONS IN DETAILS (SK, CZ, ENG) +Poznámka Biblik /+ Note Biblik (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/stopworldcontrol-com-detaily-volebnych-podvodov-stopworldcontrol-com-manipulations-of-elections-in-details/

11 MINÚT K VOĽBÁM - NÁZOR OBČANA NA VOĽBY
https://www.biblik.sk/news/11-minut-k-volbam-nazor-obcana-na-volby/

VOĽBY (a ešte niečo aj o eID a kontrole myšlienok) 1.časť
https://www.biblik.sk/news/volby/

VOĽBY (a ešte niečo aj o eID a kontrole myšlienok) 2.časť.
https://www.biblik.sk/news/volby-a-este-nieco-aj-o-eid-a-kontrole-myslienok-2-cast/

VOĽBY (a ešte niečo aj o eID a kontrole myšlienok) 3.časť.

https://www.biblik.sk/news/volby-a-este-nieco-aj-o-eid-a-o-kontrole-myslienok-3-cast/

ANASTASIA O DEMOKRACII

https://www.biblik.sk/news/anastasia-o-demokracii/

VOĽBY V USA: ĽUDIA HOVORIA O VOLEBNÝCH PODVODOCH / US ELECTIONS: PEOPLE SPEAK HOW VOTES ARE BEING CANCELLED (SK, ENG)

https://www.biblik.sk/news/volby-v-usa-ludia-hovoria-o-volebnych-podvodoch-us-elections-people-speak-how-votes-are-being-cancelled/

VOLEBNÉ PODVODY? NIČ NOVÉ!

https://www.biblik.sk/news/volebne-podvody-nic-nove/

V.A JEFIMOV: FENOMÉN STALINA (RUS+SK tit)
https://www.biblik.sk/news/v-a-jefimov-fenomen-stalina/

VOLEBNÉ PODVODY? NIČ NOVÉ!

https://www.biblik.sk/news/volebne-podvody-nic-nove/

DEŇ VÍŤAZSTVA NAD FAŠIZMOM

https://www.biblik.sk/news/den-vitazstva-nad-fasizmom/

EVOLÚCIA: FAŠISTI, KOMUNISTI, COVIDISTI / EVOLUTION: FASCISTS, COMMUNISTS, COVIDISTS (SK, ENG) https://www.biblik.sk/news/evolucia-fasisti-komunisti-covidisti/

AJ TAKTO FUNGUJE DEMOKRACIA (SNAHA VYHLADIŤ ZEM&VEK Z OBCHODNÝCH REŤAZCOV)
https://www.biblik.sk/news/aj-takto-funguje-demokracia/

HOW DEVIL USES JEWS / AKO DIABOL POUŽÍVA ŽIDOV (+Poznámka Biblik / + Note Biblik: Akceptácia fašizmu a nadvlády židov je dnes účelovo podsúvaná aj cez Starý zákon / SHALL BE THE OLD TESTAMENT BANNED AS A NAZI DOCUMENT? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/how-devil-uses-jews-ako-diabol-pouziva-zidov/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, spájajte sa a podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please unite and support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!