LIST PRIATEĽOVI (+Poznámka Biblik: Človek nemôže čakať zdravie v blízkosti Wi-Fi, mobilov a mobilných vysielačov! Počet bezdrôtových modulov a frekvencie sa ustavične navyšujú, smartphone je vlastne malá radarová stanica!

08.11.2022 18:33

AHoJ Martin, prosím Ťa o Tvoju radu a pomoc, ďakujem!
Robil som cvičenie na rozvoj epifýzy, cvičenie SUNGAZING:
https://www.biblik.sk/news/hrm-sungazing/ (pozn. red. je to úplne prvý článok na www.biblik.sk/clanky, citlivosť na EM žiarenie vôbec nie je známa doteraz u žiadneho zo slovenských ani zahraničných praktikantov, zdá sa, že na svetových fórach s touto otázkou sme prišli prví)
Po cca roku cvičenia došlo k citlivosti na EM žiarenie. Rokmi sa citlivosť na EM žiarenia zhoršila tak, že v meste nie je možné normálne fungovať (bolesti hlavy, dezorientácia, nespavosť. Samozrejme, znamenalo to koniec vynikajúco platenej práce v IT, nastala časom strata soc. kontaktov aj vlastne strata priateľov, nemožnosť chodiť normálne von, žiadne stretnutia, žiadne dovolenky, žiadne hotely ani semináre, ani ísť do reštaurácie... izolácia... Všade sú silné Wi-Fi žiariče a okolo akísi nevnímaví ľudia so silnými mobilmi.
Aj vysielače okolo cesty sú už také silné, že je problém chodiť autom... Nikam už nechodím. Žijem v byte so zatemnenými oknami a môžem ísť von iba pár uličkami (už sa nedá ísť bicyklovať alebo len tak hocikde na prechádzku, mobilné antény sú veľmi silné a niektoré dosť blízko cesty)
Je pre mňa nebezpečné byť pár minút v blízkosti Wi-Fi, mobilného vysielača, bluetooth alebo človeka so smartphonom - obvykle, už krátky, niekoľkominútový kontakt s človekom, ktorý má pri sebe smartphone zaberie 2 dni liečenia. Smartphony niektoré vyžarujú každých 10 sekúnd 20-100.000μWatt/m2 a to je vlastne pre každého nezlučiteľné so zdravím, mne 5 minút prechádzky vedľa človeka, ktorý ma smartphone vo vačku zaberie 2-4 dni liečenia).
Tu pred domom z antén vzdialených cca 300 metrov sme namerali ustálene viac ako 500.000μW/m2, tie antény mi spôsobujú bolesti aj keď idem okolo na bicykli. V meste som pochopil, že ťažko budem môcť normálne fungovať.
Potom nové mobilné antény v mestách aj u nás v Trenčíne sú už také silné, že mi spôsobujú bolesti a telo tu zrejme už nestíha absorbovať vyššie dávky. Ani presťahovať sa inde nie je jednoduché, na kopcoch sú silné vysielače, bývanie by muselo niečo tieniť, nejaká dolina. Prosím Ťa milý Martin, vieš aj v takomto prípade aspoň nejako pomôcť? Pretože prosím o azyl bytosti z iných svetov, pochopil som, že tu v meste sa normálne nebude dať žiť. Skúšal som mnohých lekárov aj liečiteľov, i rôzne prístroje a väčšina len citlivosť na EM ešte zhoršuje a žiť sa tu už vlastne normálne ani nedá... Ďakujem za Tvoje prednášky i Tvoju pomoc i za Tvojich kolegov! Ďakujem. AHoJ.
Arkan Levov, Biblik.sk, 00421 32 240 00 65
www.biblik.sk
www.biblik.sk/clanky

- toto je list priateľovi, ak by však niekto vedel pomôcť, prosím zavolajte alebo napíšte, ďakujeme:

Poznámka Biblik: Je veľmi pravdepodobné, že po cvičení sungazing následkom rozvoja epifýzy môže dôjsť aj citlivosti na EM žiarenie, je to však skôr výnimočný prípad. Ľudia, ktorí EM žiarenie nevnímajú, nie sú na tom oveľa lepšie! V takomto extrémne prežiarenom prostredí dôjde buď k masovému rozvoju chorobnosti alebo k javu, ktorý by bolo možné nazvať ako "maximálne nasýtenie elektrosmogom". K tomuto "maximálnemu nasýteniu" dnes u väčšiny ľudí dochádza po niekoľkých hodinách v blízkosti napr. Wi-Fi. Telo a psychika reagujú už výrazným nepokojom, nespavosťou, nespokojnosťou a obvykle jedením a rôznou škálov psych. a fyz. príznakov. Tento jav kôli extrémne porušenému a prežiarenému prostrediu bude čoraz častejší a bude sa objavovať už po minútach alebo sekundách používania bezdrôtových technológií.

Bývanie v meste je dnes absolútne nezlučiteľné so zdravím, podobne ako nosenie smartphonu pri sebe. Je to ako časovaná bomba, ktorá, ak nebude včas deaktivovaná, prepukne v každom prípade obrovskou vlnou chorobnosti. Človek nemôže čakať zdravie v blízkosti Wi-Fi, mobilov a mobilných vysielačov! Počet bezdrôtových modulov a frekvencie sa ustavične navyšujú, smartphone je vlastne malá radarová stanica! Vojaci, keď na letisku zapínali radar, museli sa povinne vzdialiť minimálne 150 metrov - zaujímavé, mobilné antény v blízkosti šoférov pri cestách ani v blízkosti ľudí na sídliskách dnes zrazu podľa nejakých zločineckých noriem údajne nevadia!

Ľudia si musia uvedomiť, že sa musia prispôsobovať prostrediu, bežne nikto nejde stavať dom do Černobyľu ani si bežne nedáva posteľ vedľa nukleárneho reaktora! Bežné pre niektorých je však spanie pri zdrojoch život ohrozujúcej radiácie (mobily, Wi-Fi, bluetooth) a vedľa silných mobilných antén po strechách v mestách - známka úplne idiotizovanej civilizácie! Že to neškodí, to je hoax! Pretože, ak sa niekto dokáže účinne ochrániť od elektrosmogu, potom takéto schopnosti môžu byť považované za ochránenie sa pred ohňom. Skúste nájsť takého machra, ktorý môže 24 hodín denne byť v ohni aj spávať v rozpálenej peci - ochrana od elektrosmogu sa zdá byť takmer nereálna! Príroda reaguje stiahnutím vtáctva, zvierat a života mimo týchto antén! Toto prostredie je kontaminované, fašistickí vrahovia a satanisti pokračujú vo výstavbe antén a ľudia sú čoraz viac vyčerpaní, chorí a umierajú! Verili by ste im, ak povedia, že to neškodí, alebo že toto je v rámci nejakej normálnej normy? Veď to je jasný pokus o vraždu - tie antény na strechách panelákov a na stožiaroch v blízkosti škôl, rodinných domov obydlí dajú dole buď ľudia, alebo tieto antény "dajú dole" ľudí! V meste nebude možné viac normálne žiť, kto má aspoň nejakú možnosť, mal by hľadať normálne prostredie mimo týchto antén! Začnite sa brániť a likvidujte tieto antény! Takisto, mobilní operátori a Towercom sú zločinecké firmy a keď páchajú zločiny, treba ich stíhať! Súčasné normy pre hodnoty EM žiarenia sú zločinecké. Inštalácia mobilných antén a vysielačov v blízkosti domov a sídlisk je ilegálna, pretože EM žiarenie fyzicky poškodzuje bunky, poškodzuje vodu, vzduch, životné prostredie a je vážnou hrozbou pre ľudské zdravie!

Buď si to ľudia uvedomia a začnú tiež tvoriť normálne prostredie - lividáciou týchto antén a úplným minimalizovaním používania bezdrôtových technológií, alebo nás čaká tentokrát skutočná katastrofa. V prostredí, ktoré je zamorené radiáciou ťažko môžete očakávať zdravie!

 


 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU