ĽSNS DLHODOBO AKO JEDINÁ PROTISATANSKÁ A PROTIFAŠISTICKÁ STRANA, PRE SLOVÁKOV ZREJME STÁLE JEDINÁ VOĽBA. SKUTOČNÝ VÍRUS, KTORÝ TREBA ELIMINOVAŤ JE EÚ, NATO +VÝROBCOVIA VAKCÍN A VŠECI ICH PRISLUHOVAČI, KTORÍ SA PODIEĽAJÚ NA VRAŽDENÍ CEZ VOJNY A CEZ VAKCÍNY

07.07.2023 16:40

ĽSNS DLHODOBO AKO JEDINÁ PROTISATANSKÁ A PROTIFAŠISTICKÁ STRANA, PRE SLOVÁKOV ZREJME STÁLE JEDINÁ VOĽBA

SKUTOČNÝ VÍRUS, KTORÝ TREBA ELIMINOVAŤ JE EÚ, NATO + VÝROBCOVIA VAKCÍN A VŠECI ICH PRISLUHOVAČI, KTORÍ SA PODIEĽAJÚ NA VRAŽDENÍ CEZ VOJNY A CEZ VAKCÍNY

Výrobcovia vakcín, EÚ, NATO - s teroristami nie je možné vyjednávať ako so skutočnými partnermi! Zločinecké korporácie ako Pfizer, Moderna, Johnson&Johnson a ďalšie majú stále moc, je však možné nastaviť zákony tak, aby nikomu neboli špinavé satanské praktiky ako očkovanie vnucované. Produkty týchto korporácií vrátane detských vakcín by mali byť postavené mimo zákon! A príde aj na to, že tieto obrovité fašistické zvieratá budú súdené! Veď aj taký Jožo Goebbels a Max Robespierre boli možno svojho času veľké zvieratá a kam sa podeli?

Tí, komu súčasní liberálni fašisti hovoria partneri (predovšetkým NATO, EÚ a výrobcovia vakcín) sú zločinecké satanistické spolky, ktorých hlavnou úlohou je svetovláda a vyvraždenie väčšiny ľudí na Zemi! Od nich je treba sa dištancovať a teraz je to vlastne, vďaka poslednej vojne, ktorú vyprodukovali, už aj možné! Prichádza čas, kedy čierna bude opäť nazývaná čiernou a biela bielou a nitko kôli tomu nebude dezolát ani konšpirátor! Svet sa od pedofílie, homosexualizmu a satanizmu začína dištancovať, napriek až agresívnym snahám rôznych organizácií, a nadchádza čas, kedy sa bude vyšetrovať aj chemtrails aj vakcíny - a taká veľká vojna by sa teraz nejakým zločinom hodila - iba oni potrebujú vojnu!  

Môžeme si všimnúť, že o tom je v skutočnosti celá politika tzv. umiernených strán - priama alebo nepriama účasť na vraždení ľudí cez vojny, dodávky zbraní a materiálu, pretláčanie život a zdravie poškodzujúcich vakcín a privatizácia národných zdrojov + ekonomické priškrcovanie národa až po hranicu totálnej chudoby, následne chorôb a smrti. Posledne, scénár s covidom bol doslova útokom na slovenské podniky a ľudia by mali požadovať náhradu škody od predstaviteľov fašistickej vlády - každý by ich mal zažalovať! Za to, čo narobili, by mali byť pred súdom! A niekto ich musel organizovať, havloidní politici o ničom nerozhodujú, čím je blbší, teplejší alebo opitejší - tým lepšie a tým viac dostáva ocenenia a robia z neho osobnosť ako zo známeho opilca a úplne ovládateľného gumáka Václava Havla! Takže vyšetrovanie by sa malo zaoberať, kto písal noty, keď politici spievali "Pandémia"! S jedovatými testami, opatreniami a vakcínami Ide o kriminálny čin rozsahu II. svetovej vojny a opäť vyvraždenie miliónov!

Ak sa príslušník nejakej vlády nedištancuje od EÚ, NATO a praktiky očkovania ako takého, ide o kolaboranta s vrahmi! Je možné nejaká spolupráca so satanistami? Ich politika je vždy len vraždenie, ožobračovanie a krviprelievanie, vždy! A kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť! Nezmení sa nič, ak by štandardné alebo "umiernené" strany zase niekto volil, predsa SMER, HLAS, Matovič, Sulík, Kollár - veď je to to isté! Akurát s ďalšou generáciou degenerácia pokročila a k moci sa posledne dostali úchyláci, pomätenci a porušené osobnosti! Ak bol Fico len figúrka, ale mal svoje emócie pod kontrolou (ako tak zvládal hru na premiéra) a na rozdiel od posledných neobyčajných ľudí to nebol úplný chudák - ale aj tak, musel štekať ako PES - frakcia európskych socialistov, EÚ - vlastne cudzie mocnosti akoby im diktovali všetko, ináč by SMER t.č. skončil a preto SMER nie je žiadna slovenská strana ani HLAS, ani stratené existencie ako Kollár alebo Sulík, čo paktovali s bláznom!

Slovenský národ zabíjajú predovšetkým vakcíny - to je hlavný nástroj satanistov a fašistov! Beda každému, kto si ich prekliaty roztok nechá vpraviť do tela, ľudia by mali chrániť seba, svoje deti i svoje domáce zvieratá pred injekciami zločineckých firiem!

Ak sa niekto verejne dištancuje od EÚ, NATO a očkovania, pravdepodobne sa nenájde ani jediná strana, ktorá by s nimi išla do koalície! Prejaviť nejaký skutočný pronárodný názor znamená pre politika a jeho kariéru koniec spolupráce so svetovými zločineckými politickými elitami od západnej hranice Slovenska až po americké pobrežie! Dnes sú však iné pomery, odporcovia satanizmu a fašizmu a tvorcovia pronárodnej politiky by už nemuseli dopadnúť podobne ako Vladimír Mečiar - medzinárodnou izoláciou a postavením cigáňa a vraha Dzurindu s Miklošom ako opozíciu, ktorá vďaka naivite ľudí pripravila ich zbedačenie! Následky Dzurindo-Miklošovskej politiky je vidieť teraz, keď štát nemá v rukách už žiadny priemysel, takmer vôbec nič a človek hľadí ako teliatko v obchode na tie zvyšujúce sa ceny! A je možné, že cigáň Dzurinda a Mikloš sa ešte voľne pohybujú po Slovensku a nelovia sa ako škodná, ale čas zúčtovania určite príde a príde aj na fľandru i na bláznovládu covidistov! To je ten vírus, ktorý treba eliminovať: EÚ, NATO, výrobcovia vakcín a všetci ich prisluhovači, ktorí sa zúčasťňujú vojen a vraždenia či už cez očkovacie kampane, alebo dodávaním zbraní Ukrajine.

Iná cesta ako dištancovať sa od satanistických a fašistických spolkov nie je, aj keby to pre Slovensko malo znamenať uzavretie hraníc! Je to stále lepšia voľba ako EÚ, NATO a diktát výrobcov vakcín! Od týchto satanistov a fašistov je potreba sa dištancovať, podobne ako od zločineckej a satanskej praktiky s názvom očkovanie! A okrem ĽSNS to nikto iný nespĺňa.

 

ĽSNS a Marian Kotleba sú dlhodobo vyprofilovaní ako odporcovia vakcín, súhrnne, tvoria jedinú skutočnú opozíciu a preto takisto ako v minulosti aj dnes je vo voľbách iba jediný skutočný slovenský kandidát: ĽSNS

LSNS je “chyba” v programe MATRIXu. Koho nenávidia média, toho treba voliť. – Miro Heredoš
Miroslav Heredoš-ĽSNS:
 
Súvisiace články / related articles:
NEJDE ANI TAK O TVAR ZEME, AKO O HĹBKU LŽI / THIS NOT ABOUT THE SHAPE OF THE EARTH, BUT DISCOVERING THAT HUGE LIE (krátke video /short video SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/nejde-ani-tak-o-tvar-zeme-ako-o-hlbku-lzi-theres-not-so-important-the-shape-of-the-earth-but-to-discover-that-huge-lie/
 

VIDEO: Kotleba pozýva ľudí na štvrtkový protest proti očkovacej korona-diktatúre
https://www.biblik.sk/news/video-kotleba-pozyva-ludi-na-stvrtkovy-protest-proti-ockovacej-korona-diktature/

MARIAN KOTLEBA: SATANSKÁ SYMBOLIKA NA BANKOVKÁCH / SLOVAK POLITICIAN LEADER MARIAN KOTLEBA ABOUT SATANIC SYMBOLS IN EURO BANKNOTES - SHOWING SATANIC SYMBOLS IN THE MIRROR (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/marian-kotleba-satanska-symbolika-na-bankovkach/

Marian Kotleba: Slovenská armáda vyvíja MOVIR – systém na sledovanie a izoláciu neočkovaných! (ZÁVAŽNÉ INFORMÁCIE) AKTUALIZOVANÉ 2..12.2021
https://www.biblik.sk/news/marian-kotleba-slovenska-armada-vyvija-movir-system-na-sledovanie-a-izolaciu-neockovanych/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!