ĽUBO HUĎO ODCHÁDZA Z INFOVOJNY (AKTUALIZÁCIA 1x)

13.01.2020 17:12

"A čo do teraz, hovorím vám, odstúpte od týchto ľudí a nechajte ich, lebo ak je tá rada z ľudí alebo to dielo, rozpadne sa; no ak je z Boha, nebudete ho môcť zničiť, aby ste snáď neboli najdení ešte i jako takí, ktorí sa boria s Bohom!" Skutky sv. Apoštolov 5:38-39

-   -   -

Vynikajúci redaktor - pojem slova INFOVOJNA - Ľubo Huďo ukončil spoluprácu vo vysielaní rádia INFOVOJNA (www.infovojna.sk) AKTUALIZÁCIA 1x: Vyhlásenie Ľuba Huďa nájdete tu

Ľubo Huďo a Norbert Lichtner sú v očiach ľudí braní ako tím a vo svojej branži sa stali legendami. Vynikajúco sa dopĺňali a ďakujeme im za ich dlhoročnú tvrdú prácu a zaujímavé relácie. Ľubo Huďo je niekto, kto má vždy aktuálne informácie, skúsenosti profesionálneho novinára a v zložitej situácii si vie urobiť prehľad. Norbert Lichtner je ten, ktorý tomu dáva korenie a čo sa týka hlasu, on je niečo ako Filipovský, čo daboval Funesa. Lichtner vie zahrať sám seba lepšie ako originál, je to skutočný umelec. Ak ste jeho hlas a trefné dodatky aspoň raz počuli, v živote na neho nezabudnete. Snáď Lichtnera s Huďom bude spájať aspoň priateľstvo, lebo väzba je to, čo v neoliberálnej démonkracii na Slovensku obvykle spája jedného nezávislého novinára s druhým. (keď sa nevedia spojiť a niečo jednotné a silné vytvoriť na slobode, tak opraty chce prevziať progresívny TrúbaN. Lebo ktoré médiá otvorene podporuje Kotlebu, ktorý má teraz veľmi dobrú šancu a mal aj v prezidentských voľbách, keby sme sa vedeli dohodnúť či postaviť jeho alebo Harabina. Priemerné IQ bude okolo 80, keď všetci niečo robia, ale len ako opilí. A to by sme mali vedieť vytvoriť ešte aj systém kontroly volieb a funkčného referenda, aby sme sa stále nemuseli spoliehať na tých čo rátajú hlasy a mali by sme legálne držanými zbraňami byť schopní fungovať ako skupina, aby sme mohli takého sudcu, politika, úradníka, ktorý činí svojvôľu, zblázni sa alebo naschvál rozvracia morálku odstrániť alebo radšej okamžite odvolať. Lenže nie sme zatiaľ to my, kto môže povedať: "Ak by ste išli proti nám, v tom momente štát prestane existovať!")

Hovorí sa: "Najlepším korením je hlad." Tak uvidíme, ako sa to vyvinie. Na Slovensku je priestor pre najmenej desať silných a kvalitných nežidovských projektov. Takým projektom sa zvykne hovoriť aj "alternatívne", ale sú to práve projekty natívne, slovenské, také rýdze a prepotrebné! A nakoľko ich zakladatelia sú aj šikovní a získali aj bez dotácií vplyv a moc, už to tu hrozí opričninou.

Sorosove denníky (či skôr nočníky), televízie a rádiá, musia donekonečna povinne opakovať akúsi dávno zabudnutú tragédiu židov, lebo vyvolávať v ľuďoch nenávisť a ešte hrať hru "Židia vládnu svetom" to stále upúta voľakoho pozornosť. Je zrovna taký trend a keď sa to reve hlasno do sveta, dá povedať, že v každom štáte je kôli tomu potreba potláčať sympatie k Hitlerovi! Jasné! A keď treba ľudí ponasierať, dostane naschvál priestor cigánka z ľudskoprávnej organizácie alebo vždy aspoň "zákulisne" vyplynie, že každé zlo spôsobuje cigáň alebo žid. A vždy musíme miesto reálnych problémov riešiť rómsku alebo niekoho iného otázku, len nikdy nie našu vec, svoje veci na Slovensku rieši len Cosa Nostra. (Ak by bol žid ešte aj gay a v 8. kolene má cigánske korene, môže legálne posielať komando všetkým nežidom domov skôr než stlačíte enter! To je ideálny špeciálny prokurátor! Nezabudnite - špeciálny! Ak by sa niekto voči tomu ohradil alebo spomenul slovo "gay", "žid" "čierny/a", už pri pomyslení na to, že by chcel niekde niečo povedať (alebo nebodaj pridať komentár), musí triasť viac ako pred vyslovením Mena Božieho. - už je konečne pochopiteľný ten strach Švédov povedať niečo proti čiernym migrantom a zločincom) Nezabudnite, žijeme v štáte, kde je cigaňa ombudsman a provokuje národ lízaním zadkov gejom. V štáte, kde neoliberálny fašista je špeciálny prokurátor, ale bývalého premiéra súdia za rasizmus (Alebo je to len katarzia SMERu pred voľbami?)

V televíznych divákoch sa takto umelo živí chuť pozabíjať všetkých cigáňov a  poslať do plynu aj s gejmi a židmi. Za čias Hitlera na to nemecký národ skočil a... dodnes kôli tomu Nemci majú najvyspelejšie americké základne! Vraj sa ustavične približujeme k úrovni vyspelých štátov, povedal Ivan Mikloš, známy eko-gnóm a tentokrát to myslel vážne! Aj Kiska chcel jednou novou základňou Slovensko priblížiť k úrovni európskych štátov.

Na Slovensku nie je žiadna nejaká naozaj kvalitná, hoci aj internetová 24/7 spravodajská investigatívna televízia, ani žiadne silné alternatívne médium, ktoré by sa mohlo rovnať vplyvu jedného televízneho kanálu. Dnes to funguje tak, že verejnoprávnej aj súkromnej televízii, čo chce mať len pokoj a kľudne zarábať sa vnucuje určité % vysielania, kedy sa povinne musia zaoberať židmi. Tak ako žena milionára radšej predstiera orgazmus, dnes každá televízia musí povinne predstierať záujem o židov, bojovať proti rasizmu a klimakterickým zmenám.

Zmeny klímy, resp. normálneho počasia a normálneho cyklu zrážok samozrejme vyvolávajú lietadlá chemtrails, ale tie podobne ako Boh a Pravda v mainstreame nemôžu neexistovať, alebo iba občas, iba keď sa trocha pravdy zrovna hodí namiešať medzi lži, aby bola megalož dokonalejšia! A všetko, čo je proti prírode sa musí verejne vyhlasovať za porušenie niekoho práva až dokým sa neschváli všetko, čo chcú globálne trendy. V dobách presadzovania revolučných doktrín musela ísť morálka bokom - čo to prinieslo vieme a stále sa ľudia nepoučili! Aj protiprirodzená a protislovanská politika EU a NATO, sa musí vyhlasovať za jedinú spásu pre národ, ale Slovania ju nikdy vnútorne neprijmú - tých môžu len pozabíjať, ich neprerobíš. Škoda, že Slovanov oberá o sily alkoholizmus a nikotinizmus, tak sa človek ľahšie udržuje v pasci bezmocnosti - stačí na to akákoľvek závislosť.

So sovietskym zväzom na večné časy a nikdy ináč - aj vedúci strany sa po čase už len tvárili, že tomu veria. Bola to predzvesť fázy rozpadu, tak ako je čo i len myšlienka na Brexit predzvesť pádu EU. Americký vplyv všade vo svete aj v Európe vyvolal katastrofu, ak nebola vyvolaná vojna konvenčnými zbraňami, viedla vojna so židmi, s cigáňmi, s homosexuálmi a aj inými rafinovanými spôsobmi. (kauzy, škandály, kedy sa nič nezmenilo, ale obchod globálnych korporácií a spriatelených firiem ďalej prekvital) V USA je zatiaľ ako-tak kľud, ale svet je v ohni! A to čo dorobili vďaka chemtrails s počasím, zdá sa, že sa tu niekto pripravuje na riešenie klimatickej katastrofy, lebo na výber je počasie: buď sucho alebo záplavy. Chemtrails sú svetový terorizmus, ktorý začala americká vláda odpálením mrakodrapov 11. Septembra 2001. Podozrivý bol už aj vzduch, bolo treba preventívne zakročiť a ovládnuť určitými smart-časticami všetko - aj vzduch, aby bolo možné možno pri ohrození amerických záujmov do vzduchu vyhodiť celú atmosféru. (akože bombardovať nebo v South Parku - to mysleli vážne) Svetový terorizmus si nepochybne si odskáče USA, možno to bude východné pobrežie USA, New York a možno ešte tento rok. Si z toho robili v telke srandu - vraj je to konšpiračná teória, ale zákonitá, či už fyzicky alebo ináč. USA pôjde k vode, aj s ňou jej odporné nemanželské dieťa EU, kto bude prvý?

Skutočnými problémami ľudí sa nikto nezaoberá, ani Polícia, ani súd, ani vláda. Vždy mali iné problémy. Teraz sa musia riešiť európske, a nielen to, ešte globálne a klimakterické problémy! <>viny majú vždy pred problémami národa ustavičnú prednosť, zatiaľ čo zahraničné korporácie každoročne navýšili zisk! Sledovaním televízie a venovaním pozornosti TV a <>vinám sa väčšina národa norí do bahna chudoby. Všetci sú zvyknutí čakať na koniec a že zajtra bude druhý diel -  masová hypnóza! Nejaký bezduchý TV program najlepšie vystihuje to, čo od tzv. nežnej revolúcie riešili všetky vlády - ich vládnutie to je reality show! Nikde žiaden reálny cieľ - iba rast, priblíženie, hodnoty! (napríklad zaistiť každému Slovákovi normálne živobytie, aby nebol nútený k živoreniu, kriminalite alebo aby nebol obeťou exekútora - to chcel nejaký politik? Akože z dvestoeurového dôchodku je na Slovensku legálna exekúcia??? A to ešte nejakému invalidovi - najlepšie vozíčkarovi zoberú vodičák? Načo mi je taký štát? Vďaka Pánu Bohu ja existenčné problémy nemám, ale vidím tých, ktorí majú a nevládzu. Ešte koľkí dôchodcovia pôjdu k psychiatrovi po antidepresíva, keď to dedkovi a babke z dôchodku nevychádza? A mnohí aj išli! Prečo kľúčové veci v štáte žiadna ani takzvaná sociálna vláda nechcela nikdy riešiť? SMER? SMERom k bludom? Pár miliardárov si môže veselo podnikať za cenu, že Slovensko sa postupne čoraz viac dostáva pod vplyv satanských entít. Intuitívne aj osvietení vedci pochopili, že vôbec prežiť znamená posunúť sa na omnoho vyššiu morálnu úroveň, možno len ináč vysvetľujú návrat k Bohu. Bohužiaľ, ani alternatívne média návrh na riešenie nepriniesli, lebo keď sa to aspoň trochu rozbehne, na prvom mieste ako Boh a národ sa vždy ocitne niečo iné. A diablovmu zvodu málokto odolá.

 https://www.youtube.com/watch?v=BooiVypT2m0

Za verejnoprávnu televíziu a rozhlas by som nedal ani cent, pretože podporovať diablovu propagandu bude mať horšie následky ako nejaká exekúcia. Po novom vraj bude môcť exekútor zobrať aj vodičák! Bu-bu-budete chodiť peši! Zdá sa, že niekto chce vyvolať takú situáciu, aby sa tu strieľalo. Ok, ak na Slovensku majú ľudia 200-300 € dôchodok, tak platbu daní a koncesionárskych poplatkov by mali odmietať kľudne aj s roxorovými tyčami. Mňa ako Slováka zaujíma, dokedy budú všetky vlády riešiť globálne a európske problémy a zatvárať oči pred národom, ako by už ani neexistoval? Asi ma štve, že vás to neštve, dáte si pivo, zapnete telku a deň nejako ubehne. To štvalo aj Daňa a Vaského, Vaského veľmi. Vaský s Daňom boli uväznení, lebo poukazovali na to, aká je situácia. Rostas sa výzorom sa Kristovi pripodobnil a skoro ho aj ukrižovali ale spôsob boja, to prečo sa židia báli Krista, nepredstavuje. A chemtrails v alternatíve tiež akoby neexistoval - ako v mainstreame tak aj v alternatíve!  Globálni hráči sa navzájom požierajú akvizíciami, alternatívci sa delia na drobné. Ľudia zo zotrvačnosti platia koncesionárske poplatky za mainstream a nepotrebujú ho, ale podporujú rôzne alternatívne projekty a nespolupodieľajú sa na nich ani ich príliš nesledujú. Ako je TV už skôr len kulisa na spestrenie voľného času, tak aj alternatívne médiá, ktoré vám k svojmu "produktu" dajú pocit, že bez vás by nemohli pokračovať. Dosiaľ nevzikla žiadna uvedomelá opozícia, ktorá by verejne predstavovala riešenie, vždy sa jedná o nejakých jednotlivcov obvykle z radov vedcov, ktorí vycítili koniec a snažia sa učiť ľudí aspoň plávať. Kto posunul človeka vpred? Aké ovocie priniesli alternatívne projekty? Môžu byť ľudia bez nich? Bude odkaz alternatívnych predstaviteľov živý aj bez nich?