MAIL SLOVENSKEJ POŠTE, KTORÁ ŠÍRI FAŠISTICKÚ PROPAGANDU A VYZÝVA NA SEBAPOŠKODZOVANIE (+Poznámka Biblik AKTUALIZOVANĚ)

18.08.2021 11:08

______________________________________________________

PODPORUJTE BIBLIK.SK, ĎAKUJEME!

Naše č. účtu:

SK8583300000002101425963

SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX

________________________________________________________

Dnes som dostal od Slovenskej pošty tento mail:

"Dobrý deň, dnes 18.08.2021 Vám kuriér Slovenskej pošty doručí zásielku .... Platba dobierkovej sumy je možná len v hotovosti.  V záujme ochrany Vášho zdravia a zdravia kuriéra pri doručení zásielky použite ochranné rúško, prípadne inú vhodnú alternatívu (šál, šatku) na zakrytie nosa a úst, pripravte si vlastné pero pre potvrdenie prevzatia. V prípade, ak ste v povinnej karanténe, alebo sa u Vás potvrdil výskyt ochorenia COVID - 19, oznámte, prosím, túto skutočnosť kuriérovi vopred, pred pokusom o doručenie, resp. na nižšie uvedenom telefónnom čísle. Zásielka Vám nebude doručovaná, bude uložená na Vašej pošte počas plynutia odbernej lehoty. Viac informácií nájdete na https://tandt.posta.sk/ Kontakt na kuriéra: .... Ďakujeme Vám za využívanie našich služieb. S pozdravom

Slovenská pošta

-     -     -

ODPOVEĎ:

PREČO POŠTA ŠÍRI PROPAGANDU A VYZÝVA NA SEBAPOŠKODZOVANIE?

Prosím vás, vy sa nestarajte do môjho zdravia, robte si svoju prácu a presťaňte podporovať fašistickú a zdravie poškodzujúcu propagandu o nosení rúšok! Rúško=primitívne, pasívne a zdravie poškodzujúce opatrenie. Vyzývať na nosenie rúška je trestný čin, rúška môžu viesť k poškodeniu zdravia:

https://www.biblik.sk/news/nasadili-by-ste-svojmu-dietatu-rusko-aj-keby-ste-vedeli-ze-ho-tym-poskodzujete/

Kto verí v primitívne rúškovacie náboženstvo, nech sa chráni ako chce, ale vieru v "pandémiu" ktorá tu do dnešného dňa vôbec nebola ani novú oficiálnu vieru v  "nového spasiteľa-rúško"  mi nevnucujte ani nepodsúvajte! Ak by ste spolu s médiami nerobili propagandu, chorí by sa normálne bez prekážok liečili a o žiadnom Covide-19 by nikto ani nevedel, váš mail je obyčajná špinavosť a fašistická propaganda, a okrem toho, do môjho zdravia vám nič nie je! Celá situácia a mediálna propaganda opatrení_testov_rúšok_vakcín slúži na poškodenie zdravia - to ste si akiste už mohli všimnúť, čím viac opatrení/testov/očkovaní tým viac chorých!

Rúško je veľmi primitívny časticový filter, ochrana rúškom je na úrovni náboženskej povery! (pritom v rúškach sa množia baktérie a plesne a ľudia vdychujú vlastné splodiny a CO2 - čakáte niečo iné ako poškodenie zdravia????) Firmy, ktoré nútia svojich zamestnancov nosiť rúška ich nechránia, ale poškodzujú - o svoje zdravie nech sa každý stará sám, práve môžete sledovať, čo sa stane, ak sa štát začne starať do zdravia svojich občanov - ak sa ľudia budú testovať a očkovať (testovanie špárovaním je už vlastne tiež očkovanie) tak je možné, že tú pandémiu tu raz mať aj budú!

https://www.biblik.sk/news/testovanie-formou-sparovania-je-uz-ockovanie/

Čo sa týka tých rúšok, mnohí lekári vyzývajú, že rúška sú zdravie poškodzujúce opatrenie, ktoré prispieva k chorobnosti:

https://www.biblik.sk/news/mudr-vaclav-jordan-je-velmi-dolezite-prestat-nosit-ruska/

 

Ďakujem

Miroslav Raninec, Biblik.sk, tel. 032 /240 00 65

www.biblik.sk

www.biblik.sk/clanky

(mail odoslany na zakaznickyservisPÍŠZAVINACslposta.sk 18.8.2021@11:08/12:09)

 

AKTUALIZOVANÉ,

+Poznámka Biblik:

Dočasne je zrejme s rúškami možné dosiahnuť pokles určitých chorôb. Deti, ktoré majú najčastejšie očkovaním poškodený imunitný systém, bývajú v škole/škôlke stále choré! Rúška podľa informácií niektorých rodičov dočasne znížili tieto ochorenia, ale za akú cenu? Dá sa takto zabrániť katastrofe, ak vyrážajúcej vode postavíte do cesty hrázdu bez toho, aby ste opravili prasknuté potrubie? Je isté, že hrádza raz pretečie a aj pozostatky a trosky padajúcej stavby môžu byť veľmi nebezpečné! Obávam sa, že deti/ľudia nosiaci rúška si zarábajú na oveľa vážnejšie problémy ako je nejaká chrípka! Za najväčší problém okrem vdychovania vlastných exhalátov a CO2 považujem vdychovanie pachov a mikročastíc... Môžu byť rúška/respirátory s týmto cieľom zámerne vyrábané? Obávam sa, že v dnešnom svete áno. (ak nie rovno nakazené nejakými patogénmi) Ak je človek presvedčený, že mu rúško/respirátor/vakcína pomôže, mal by mať právo sa rozhodnúť. Ale ak je presvedčený, že ho to môže poškodiť, tak potom vnucovanie opatrení je obyčajný fašistický teror a zároveň pokusom o poškodenie človeka! Štát by sme tu mali mať na to, aby zabezpečil základnú kontrolu, tá však zvlášť v prípade vakcín úplne zlyháva, akoby vakcíny mali osobitné postavenie. Vakcíny narobili ukrutné utrpenie a neraz sa stalo, že vakcíny boli sťahované z trhu kôli rôznej kontaminácii (viac tu, tu a tu).

A ak by boli kontaminované rúška? Koľko potrvá, kým sa na to príde? Koľko ľudí dostane taký produkt na používanie? Prečo štát propaguje produkty súkromných firiem? Výrobcovia vakcín nenesú zodpovednosť za príp. nežiadúce účinky, ale politici veselo propagujú ich produkty ako to najlepšie na svete... Čo sa týka rúšok, chcel by som vidieť výsledky testov alebo štúdie, aké to má celkové dopady - ale aj rúška sú zatiaľ predmetom experimentu a pokusní králici sú ľudia, ktorí ich nosia.

Kto pozná svoj produkt lepšie než výrobca? Na krabici od jednorázových rúšok je napísané, že RÚŠKO NECHRÁNI PRED COVIDOM ANI PRED ŽIADNYMI INÝMI VÍRUSMI ALEBO ZNEČISTENÍM: