MAIL TELEKOMUNIKAČNÉMU OPERÁTOROVI KÔLI PODOZRENIU Z FORMY SILNÉHO ÚTOKU

02.11.2022 15:43

Vážený operátor, ďakujem za vaše služby,
v priebehu rokov sa občas vyskytli nejaké problémy, ale vďaka Pánu Bohu vždy sa nám ich podarilo identifikovať a s pomocou vašich šikovných technikov aj celkom rýchlo a dobre vyriešiť.

V poslednej dobe sa stáva, že sa pri práci s PC objavia náhle, prudké, niekedy až neznesiteľné bolesti hlavy. Čo je však veľmi prekvapivé, bolesti náhle ustanú po vypnutí sieťového adaptéra (!)
Nezávisle na tom, aká práca momentálne prebieha (či čítanie mailov, browsing alebo hocičo iné), náhle sa objavia prudké bolesti hlavy, ktoré je možné razom odstrániť vypnutím sieťového adaptéra (!) Testované boli dlhodobo dve zariadenia, stolný PC a tablet. (obe pripojené cez drôtovú LAN, tablet cez redukciu USB-C_LAN)
Keď začnú náhle, prudké bolesti hlavy pri práci na tablete, postačí na pár sekúnd odklopiť obrazovku alebo odpojiť LAN. Je zaujímavé, že tak rýchlo ako bolesti prídu, tak rýchlo aj ustanú, buď vypnutím LAN alebo opustiť priestor v tesnej blízkosti obrazovky.  
Neviem, akým spôsobom je možné tieto veci robiť, či je to nejaká špecifická sada EM pulzov na IP adresu, alebo nejaká iná forma útoku, v každpotenciálnychom prípade je isté, že takto môže dôjsť k poškodeniu zdravia a možno, i k úmrtiam.
V článkoch na www.biblik.sk/clanky boli uvedené opakované varovania, že moderné zariadenia je možné použiť ako zbrane proti ľuďom a nabádali sme na opatrnosť pri ich používaní. (predovšetkým je písané o mobilných telefónoch a zdrojoch EM žiarenia (najmä Wi-Fi a bluetooth), ktoré podľa súčasných oficiálnych vedeckých poznatkov fyzicky poškodzujú DNA. - viď. prof. Henry Lai-krátke video tu ; Dr. Martin Blank-dôležitá info z knihy tu, dôležité kráte video Dr. Thomas Cowan tu. Ľudia z IT priemyslu varujú ľudí a vysvetľujú, prečo nemajú doma ani Wi-Fi - Frank Clegg, bývalý riaditeľ spol. Microsoft tu)
Informácie o možnom využití zdrojov EM žiarenia ako zbraní určených predovšetkým na ovplyvňovanie správania a kontrolu myšlienok pochádzali od popredných svetových vedcov a účastníkov medzinárodných konferencií (napr. Dr. Rauni Kilde, osvietenú, láskyplnú ženu a vedkyňu, ktorú si veľmi vážime)
Doteraz, tu v celom širokom okolí nepoznáme jediný konkrétny prípad, akým spôsobom by bolo možné využiť napríklad pevne pripojené PC alebo tablet bez Wi-Fi a bez GSM ako zbraň.

Wi-Fi a bezdrôtová technológia je preukázateľne život poškodzujúca a absolútne nezlučiteľná so zdravím - viď. horeuvedené odkazy. Šíritelia bezdrôtovej technológie buď zámerne ignorujú dôkazy alebo sa vedome či nevedome zúčastňujú genocídy. Súčasné bezdrôtové technológie ľudí fyzicky poškodzujú a sú príčinou ochorení. Aj dodávanie Wi-Fi routra ľuďom bez varovania je v podstate trestným činom, za ktorý aj vy ako operátor vrátane konkrétnych osôb, ktorí Wi-Fi a bezdrôtové zariadenia ľuďom bez varovania dodávajú, budete braní na zodpovednosť. Z Wi-Fi býva vnímavejším ľuďom zle a uvedomelí ľudia sa vyhýbajú používaniu bezdrôtových technológií, doteraz však neboli známe prípady, že by zdravotné problémy a náhle, prudké bolesti hlavy mohli spôsobovať i PC a tablety napojené cez drôtovú LAN.

Ako IT technik, ťažko by som veril nejakému klientovi, ak by mi tvrdil, že ho náhle pri PC začne neznesiteľne bolieť hlava a prestane vždy, ak vypne LAN.
Bohužiaľ na tejto prípojke je to dôkladne verifikovaný fakt - pri práci s PC napojeným na vašu sieť dochádza k náhlym prudkým až neznesiteľným bolestiam hlavy, ktoré okamžite ustanú i po softwarovom vypnutí adaptéra. Počet takýchto "pulzov" za deň by bolo možné spočítať na prstoch jednej ruky. Niekedy sú dva a viac, možno niekedy aj rôznej intezity, zvykom je tu už však bleskovo softvérovo vypnúť LAN alebo proste vypadnúť od počítača ako najrýchlešie je to možné.

Neviem, či intenzita "puzlov" nejako súvisí s veľkosťou obrazovky, zdá sa, že po výmene monitora za väčší je intezita ešte oveľa silnejšia (alebo sa časom postupne zosilňovala až po súčasnú, ktorú považujem za život a zdravie ohrozujúcu). Žiadam vás o dôkladné vyšetrovanie a prosím vás o pomoc s návrhom možných riešení.

Ďakujem.
Arkan Levov, Biblik.sk, tel. 032 240 00 65
www.biblik.sk
www.biblik.sk/clanky

P.S.: bežný človek zaujatý prácou alebo dianím na obrazovky by tieto veci ťažko dal do súvislostí. Neurodegeneratívne ochorenia a dokonca i náhle úmrtia môžu súvisieť aj týmito vecami, možno je to nejaká štandardná technológia na kontrolu myšlienok a redukciu populácie. Spôsob, ako je možné ľuďom spôsobiť náhle, prudké bolesti hlavy cez drôtovú LAN nie je známy, ako k tomu dochádza? Je to nejaká pokročilá forma hackerského útoku s využitím nejakých technológií alebo bežná súčasť internetového pripojenia?? Ak by niekto z vás alebo niektorý z našich čitateľov sa vedel k tomu vyjadriť, prosíme zavolajte alebo napíšte nám:

 

 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU