MANIPULÁCIE POČASIA: OSN POSUDZUJE UMELÉ ZATIENENIE SLNKA (+Poznámka Biblik: dnes trpia vážnym nedostatkom vitamínu D aj ľudia, ktorí sú v lete často na Slnku. Vitamín D je potrebné dopĺňať

20.03.2023 20:57

zvtv.sk

MANIPULÁCIE POČASIA: OSN POSUDZUJE UMELÉ ZATIENENIE SLNKA

https://www.youtube.com/watch?v=HuUPWY_tg_M

TOP KOMENT:

"Pozorujem už skoro rok a zapisujem si to do kalendára, v jednom mesiaci je možno jeden alebo dva dni čisté nebo a slnečno, ostatné dni sú neprirodzene nafúkané mraky alebo je slnko pod neustálou bielou hmlou… toto kdo nevidí musí byť slepý. Žiaľ darmo oči sú slepé len keď je srdce zavreté."

Poznámka Biblik: takéto nálety sú nebezpečné nielen kôli obrovskému množstvu rozprašovaných vláken a chemikálií, ale najmä kôli blokovaniu prístupu slnečného svetla, čo môže byť z dlhodobého hľadiska tiež život ohrozujúce! (bez určitého typu UV nie je možné žiť- kniha Dr. I.P. NEUMYVAKIN), satanistické elity to najskôr veľmi dobre vedia, a práve preto rozprašované vlákna majú UV absorbčné vlastnosti, viac tu:

https://www.biblik.sk/news/spektral-analysis-of-chemtrail-fibers/

Dnes trpia vážnym nedostatkom vitamínu D aj ľudia, ktorí sú v lete často na Slnku. Vitamín D je potrebné dopĺňať, napríklad tento rybí olej Dr. Jozefa Zimu. Takéto náhražky a doplnky výživy sú aj tak iba odkladom, bez Slnka človek nemôže normálne žiť a začnú sa prejavovať ďalšie a ďalšie následky, ktoré ťažko povedať, či by sme dokázali z dlhodobého hľadiska korigovať! Vlastne vitamíny a minerály treba dopĺňať, pretože zatieňujú Slnko a vysádzajú neprirodzené plodiny a likvidujú pôdu spádom chemtrails a umelými jedovatými hnojivami. Preto bežná strava už neobsahuje potrebné množstvo vitamínov (najmä vitamínomv skupiny B a iných - viď dôležitá prednáška VÝZNAM VITAMÍNOV SKUPINY B a HOMOCYSTEIN MUDr. Karel Erben tu

Umelé zatieňovanie Slnka môžete sledovať posledných 10 rokov aj na Slovensku v podobe pravidelných náletov posýpacích lietadiel. Lietadlá za normálnych okolností majú svoje koridory, napríklad nad Trenčínom by sme mali vidieť lietadlá iba na jednej trase. V čase náletov však posýpacie lietadlá lietajú takto krížom-krážom chaoticky po celej oblohe. Čo ostane potom zo Slnka, to môžeme pozorovať. Pokiaľ náhle následkom absorbcie vlhkosti nedôjde k prudkému ochladeniu (vlákna absorbujú vlhkosť, preto ľuďom praskajú a krvácajú sliznice) tak tieto aktivity vlastne vyvolávajú skleníkový efekt a sú príčinou otepľovania a zmiznutia normálnej zimy z Európy:

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-toxic-city-jpg

 

Súvisiace články:

PO NÁLETOCH POSÝPACÍCH LIETADIEL ĽUDIA KAŠLÚ A SMRKAJÚ KRV
https://www.biblik.sk/news/po-naletoch-posypacich-lietadiel-ludia-kaslu-a-smrkaju-krv/

 

Videá aký je skutočný stav ovzdušia a aké obrovské množstvo chemických vláken je rozprášených do vzduchu nájdete tu:

https://www.biblik.sk/news/video-rozhovor-o-geoinzinieringu-bolo-zmazane-z-youtube/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!