PO NÁLETOCH POSÝPACÍCH LIETADIEL ĽUDIA KAŠLÚ A SMRKAJÚ KRV

20.03.2023 12:26

V posledné dni sa intezívne práškuje obloha, najčastejšie príznaky, ktoré ľudia majú, je smrkanie krvi a kašeľ. U niektorých sa prejavuje podráždenie a extrémna únava, u niektorých, dezorientácia i závrate. Toto už mnohí ľudia vnímajú jasne a že to súvisí s práškovaním oblohy, mnohí už tiež vedia! Jedna z najčastejšie rozprašovaných zlúčenín je pravedpodobne dodnes zlúčenina Bária, viac v tomto článku. Je možné, že následkom rozprašovania chemtrails dochádza i k vnútornému krvácaniu.

Samo o sebe pohľad na vyprašivelý, temný, neprirozdený deň je deprimujúci. Zatiaľ je následkom rozprašovania chemikálií temno cez deň, kašeľ a smrkanie krvi... Môžete ísť na Políciu podať trestné oznámenie. Viete ako dopadne? Policajt povie, že sa obrátil sa SHMÚ, podľa ktorého sa tu nič nedeje! Vyšetrovanie ako u retardovaných. Áno, tak tu prebieha takzvané vyšetrovanie: Policajt sa opýta: "Hej, SHMÚ je všetko ok?" A zo SHMÚ príde odpoveď:  "Meriame týchto pár prvkov vo vzduchu - a nič zvláštne, všetky sú v norme, len sem-tam býva niečo zvýšené, ale ináč nič!" A nejaký meteorológ povie: "Všetko je v poriadku, chemtrails neexistujú, pretože existujú len kondenzačné stopy!" A policajt napíše: "Pozrite, urobil som vyšetrovanie a všetko je v poriadku!" A čo mu hrozí za takýto postup - vlastne predstiera, že vykonával nejakú činnosť. Možno také majú osnovy a učia ich podobne ako lekárov, že zvrhlosti a bláznivosti sú normálne, lekárov satanisti na školách učia, že do kojencov treba pratať vakcíny, vraj kôli kolektívnej ochrane, ktorá je iluzórnou teóriou na rozdiel od reality, že očkovaním lekári vždy vlastne surovo zavraždia a zmrzačia určité percento detí a ďalším vyvolajú choroby. A podobne, úplne mimo realitu sú vyjadrenia policajtov a takzvaných odborníkov o chemtrails. Realita je, že ľuďom nálety posýpacích lietadiel vyvolávajú vážne zdravotné problémy a úmrtia, ale zo strany Polície a úradov sa stále tvrdí, že sa tu vlastne nič nedeje!

Keď sa ľudia naozaj budú dusiť a zomierať (čo vlastne prebieha), povedia, že je to nejaká nová verzia vírusu! Skutočne neviem, čo robiť, isté je, že takúto políciu ani takéto úrady nepotrebujeme. V rozhodujúcich veciach nie je žiadny súd, žiadny úrad ani žiadny policajt, ktorý by mohol začať nejaké skutočné vyšetrovanie alebo vydať odporúčania na ochranu ľudí - niektoré opatrenia na ochranu ľudí sú v 7. bodoch v tomto článku:

Ľudia by sa mali snažiť získať zbrane a začať sa brániť pred satanistickými vrahmi a kolaborantmi. Organizovane by to mohlo prebiehať napríklad formou občianskej polície - malých ozbrojených organizovaných skupín, ktoré by začali robiť poriadok najprv s pochybnými úradmi (exekútorske úrady, Úrad na ochranu ovzdušia, SHMÚ) a s jednotlivcami - konkrétnymi úradníkmi, exekútormi, DCA pozitívnymi poslancami (zoznam tu) a vojnovými štváčmi.

Na fašistov sa organizovali atentáty, po fašistoch sa tu strieľalo, ale na Slovensku si chodia po diskusiách! Exekútorom tu málokedy zhoria autá, kvázivyšetrovateľov a covidových policajtov nikto nemláti na ulici!

Potom sú úrady a operátori, ktorí stavajú 5G, nejaký úrad a neajký minister, ktorý to schválil! Mnohí už do mesta nemôžu ísť a bystrejšie ucho od výstavby nových antén počuje nepríjemný zvuk! Ľudia v blízkosti antén sú nervózni, unavení a chorí. Nespavosť, bolesti hlavy a pocit choroby spôsobuje u niektorých i krátkodobé vystavenie mobilným anténam, ktoré samozrejme preto dávajú na strechy škôl a uprostred sídlisk! Netreba čakať, že nejaký úrad dá dole tieto antény, aj keď tieto antény ľudí poškodzujú a zabíjajú. Fyzické poškodenie buniek mobilným žiarením je mnohonásobne vedecky potvrdený fakt. VIAC NIE JE MOŽNÉ TVRDIŤ, ŽE EM ŽIARENIE JE NEIONIZUJÚCE. MOBILY, Wi-Fi AJ BLUETOOTH SÚ ZDROJE ŽIVOTU NEBEZPEČNEJ RADIÁCIE:
https://www.biblik.sk/news/viac-nie-je-mozne-tvrdit-ze-em-ziarenie-je-neionizujuce-mobily-wi-fi-aj-bluetooth-su-zdroje-zivotu-nebezpecnej-radiacie-hi-frequency-em-radiation-is-not-safe-cell-phones-wi-fi-bluetooth-etc-are-sources-of-dangerous-radiation-sk-eng/

Organizované skupiny občanov to budú musieť riešiť. Nie písaním na úrady, ale deaktiváciou, odpojením alebo zlikvidovaním týchto antén! Ináč to príde do situácie, kedy smrť bude vykúpením, pretože ako vidíte, vytvárajú nám tu také podmienky a také prostredie, aby sa tu vôbec nedalo žiť! Satanistickí vrahovia sa rozhodli znížiť počet ľudí na zemi a intenzívne sa na tom pracuje: ožobračovanie rôznymi nariadeniami a opatreniami, chemtrails, elektrosmog! V rámci sebaobrany ako prvé čo treba robiť je odstrániť mobilné antény z striech budov, najmä z okolia svojho bydliska. Druhý krok je domobrana - popri covidizme sme videli čo sa dialo, pred policajtami nás nemal kto brániť ani sme sa nemali brániť čím. Môže to dôjsť do štádia, že kto neuposlúchne povolávací rozkaz, pôjde do koncetráku - a čo by ľudia robili? Zase by sa prizerali? Je úplný základ vlastniť zbrane bez ohľadu na to, aký je zákon!

Existuje možnosť, že politici zákony dodržiavať jedného dňa nebudú vôbec! Covidizmuz odhalil, že v skutočnosti tu neplatí žiadny zákon, iba zákon silnejšieho! Môže to dôjsť k vyvražďovaniu a rozhodnú sa zbaviť každej opozície - čo je vlastne z pohľadu elitárov väčšina obyvateľov Zeme a najmä Slovania.

Aký pokrok dosiahlo ľudstvo? Už sa nepriatelia nepribíjajú po tisícoch na kríže ako to urobil napríklad Marcus Crassus (nechal ukrižovať 6.000 ľudí naraz), ale rovno sa chemikáliami posype kontinent a ľudia postupne zomierajú! Už sa nepopravuje na uliciach, ale podávajú sa vakcíny, ktoré časť ľudstva a detí jednoducho popravia! Už nestoja drábi s bičom pri poddaných, ale mobilné antény miliardami pulzov vplývajú na mozog a udržujú ľudí v pasivite.

Vlastne, tí ktorým bolo vždy jasné, že život s vládou satanistických elitárov je horší ako smrť, nebáli sa žiadneho trestu, vždy sa pokúsili urobiť aspoň niečo! Jánošík, Spartacus, Gándhí - niektorí padli, ale niektorí zvíťazili! Aj keby nás mali rezať na kusy, treba sa aspoň pokúsiť týmto vrahom sa postaviť na odpor!

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!