METYLKOBALAMÍN: MÔŽE ZLEPŠIŤ PSYCHIKU, POMÔCŤ PRI ÚNAVE A NIEKEDY I VYRIEŠIŤ PROBLÉMY S MOČENÍM / METHYLCOBALAMINE: HELPS WITH MENTAL HEALTH, MAY CURE FATIGUE, BUT SOMETIMES CURES URINARY PROBLEMS (SK, ENG) AKTUALIZOVANÉ / UPDATED

15.03.2022 17:56

"Rozdiel medzi jedom a liekom je len v dávkovaní." Hippokrates

-   -   -

 

METYLKOBALAMÍN: MÔŽE ZLEPŠIŤ PSYCHIKU A NIEKEDY I VYRIEŠIŤ PROBLÉMY S MOČENÍM

Metylkobalamín - forma vitamínu B12. Vyzerá veľmi zaujímavo. Niektorí ľudia uvádzajú, že v denných dávkach vysokopresahujúcich denné dávky v priebehu niekoľkých dní môže vyriešiť ťažkosti s močením! (Konkrétne zaznamenaný prípad je cca 60.000% RVH metylkobalamínu. Dlhodobé ťažkosti s močením boli vyriešené v priebehu niekoľkých dní, v červenom odkaze RVH je iba náš typ na bežne dostupný metylkobalamín)  POZOR: Štúdium bezpečnosti a bezpečného dávkovania je na vás, rôzne zdroje môžu uvádzať rôzne informácie. Nie je možné dávať paušálne rady, liečba každého človeka je vždy unikátna a každý kto hľadá, prichádza na mnohé zaujímavé veci. Čo jednému môže pomôcť, niektoré skupiny citlivejších jedincov vôbec nemusia dobre znášať! Správne informácie a opatrnosť je namieste, zvlášť pri syntetických vitamínoch a chemikáliách. KAŽDÝ BY MAL DÔKLADNE ŠTUDOVAŤ PRÍBALOVÉ LETÁKY OD LIEKOV I OD VITAMÍNOV! AK SA ROZHODNETE PRE VYSOKÉ DÁVKY AKÝCHKOĽVEK CHEMIKÁLIÍ, ČINÍTE TAK NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ A JE VHODNÉ I PRI OBYČAJNOM VITAMÍNE C DÁVKOVANIE NAVYŠOVAŤ POSTUPNE (napríklad, ak si vezmem odp. dávku lipozomálneho vit. C alebo cca 1 gram čistej kyseliny askorbovej naraz, bývam na druhý deň okamižite chorý, pre mňa bežne platí odp. dávkovanie delené troma, nemôžem to však paušalizovať na ostatných a príbalové letáky by tiež mali uvádzať, že citlivejší jedinci môžu mať so štand. dávkovaním problémy. Nakoniec, zodpovednosť nie je na lekárovi, ani na autorovi príbalovového letáku, ale na Vás)

My vôbec napríklad nesúhlasíme, že bežne predávaný kyanokobalamín je bezpečný, ale niektoré zdroje to uvádzajú. Takisto, môžete si vybrať, ale kyanokobalamín je v podstate kyanid. Zbytočne by ma niekto presviedčal o bezpečnosti čistého kyanidu, nedával by som si to. Avšak, Napoleon údajne používal Arzén, pozri horméza. Podľa niektorých teórií malé dávky jedov môžu pomôcť. Ak áno, tak možno z prírodných vecí, rastlín a prírodných extraktov. Čisté chemikálie i čisté syntetické vitamíny vo vysokých dávkach môžu byť nebezpečné! (zaujímavé vysvetlenie funkcie A, B, C, D, E v knihe Dr. Bruce Lipton - BIOLÓGIA PRESVEDČENIA, vysvetlenie nájdete aj v tomto článku - príklad prečo renomovaní výrobcovia zinku pridávajú aj meď)

My preferujeme prírodné vitamíny bez tabletovacích prísad. S umelovyrobenými vitamínmi a ďalšími chemikáliami odporúčame maximálnu opatrnosť a ak sa rozhodnete dávky navyšovať, robte tak od najnižších dávok, pomaly a postupne! Článok o vitamínoch tu:

 
U mužov bývajú problémy s močením častokrát spojené s prostatou:
 
Avšak v niektorých prípadoch metylkobalamín vyrieši i problémy s močením.

Kyanokobalamínu odporúčame sa vyhnúť!

Choroby=otravy, nedostatok, alebo iné poškodenie. (viac Dr. Loibner tu) Ľudia trpia chronickými zápalmi (chemtrails, EM žiarenie) a únavou, nakoľko vlákna chemtrails sa podľa informácií niektorých výskumníkov živia železom a kyslíkom. Kyslík je vhodné dodávať pomocou ultračistého peroxidu vodíka, ako je popísané v návode Dr. I.P. NEUMYVAKINA tu. Veľmi vhodné môže byť aj MMS aktivované 4% kys. chlorovodíkovou (1kvapkaMMS+1kvapka 4%kys. chlorovodíkovej, nechať reagovať 30sekúnd, zaliať cca 2dcl vody, pije sa 1-3x denne medzi jedlom. Toto dávkovanie je osobná skúsenosť, obvykle MMS pijem iba 2x denne. Informácie o MMS https://www.mmskvapky.sk/ 
MMS môže byť pre niektorých ľudí obzvlášť vhodné užívať pred športovým výkonom, príp. fyzickou aktivitou. MMS častokrát vyrieši chronickú únavu a pomôže pri liečbe mnohých chorôb! Keď sypú chemtrails a častice v ovzduší dosiahnu určitú koncentráciu, cíti to takmer každý. Ak dopĺňame vitamíny, kyslík a snažíme sa o dobro a čistotu myšlienok, malo by sa dať ešte aspoň ako-tak fungovať.
 
AKTUALIZOVANÉ: Zaujímavá informácia je aj o rybom oleji, 3 lyžice kvalitného rybieho oleja denne majú klinicky preukázaný protizápalový efekt:
 
 
 
 
 

 

ENGLISH:

METHYLCOBALAMINE: HELPS WITH MENTAL HEALTH, MAY CURE FATIGUE, BUT SOMETIMES CURES URINARY PROBLEMS

Methylcobalamine - a form of B12 vitamin.
We recommend to avoid cyanocobalamine!
We prefer natural vitamins without additives.
Our article about vitamins here:
We found information, around 60.000% RNV of methylcobalamine (RNV=reffered nutrition value) may sometimes quickly improve urinary problems - especially, when for a man is hard to pee. Sometimes it's prostatic gland, here is help - Serenoa Repens:
But sometimes may help methylcobalamine. We prefer pure natural vitamins without tableting additives. You have to take care using synthetic chemicals and synthetic vitamins! Always start with a smallest dose! You have to study informations about possible side effects and toxicity, do your own research and make your own decisions. You have to verify sources, sometimes you'll find different recommendations.
 
Every man is unique, some people like high doses (high doses of vitamin C are popular) but for me, I am always sick taking a high doses of vitamin C. I like Liposomal vitamin C, but for me 1/3 of recommended dose is enough. Two people, two different experience! Some people will take 5g of pure ascorbic acid, I am sick when I take 1 gram! So, please take care with ALL synthetic vitamins and chemicals! If you decide to take doses above recommended doses, you do at your own risk. ALWAYS STUDY PACKAGE LEAFLETS OF DRUGS AND VITAMINS YOU TAKE! In human's body one function affects another, rise one function affects others...
Explanation: book Dr. Bruce Lipton - BIOLOGY OF BELIEF.
Example: Do you know why popular manufacturers of Zinc adding Copper? Because high levels of Zinc may affect levels of copper! So take care, if you decide to take synthetic chemicals or synthetic vitamins, please always be careful with all chemicals! "THE DIFFERENCE BETWEEN CURE AND POISON IS ONLY DOSAGING!" said Hippokrates. Please understand and remember. Thank you. For further interesting informations please translate the above slovak article, many red links and shortcuts are both sk, eng
 
UPDATE: three tablespoons of fish oil daily have clinically proven anti-inflammatory effect. Always take the fish oil with food or after food. (2 tablespoons at once max., always start with minimal doses, better to start with teaspoons and after some time you may try tablespoons)
 
_________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

 Prosíme vás, podporujte šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA