TIP NA DOPLNOK VÝŽIVY: LIPOZOMÁLNY VITAMÍN C - LIPO C ASKOR FORTE (+Poznámka BIblik)

23.11.2021 16:59

Preferujeme prírodné vitamíny a doplnky bez tabletovacích prísad, napr. prírodný doplnok klasického vit. C tu, ale je fakt, že niekomu môžu vyhovovať a pomáhať aj tie syntetické. Existujú silné dôvody, prečo by ste mali byť pri užívaní syntetických doplnkov opatrní, začínať pomaly s nízkymi dávkami a pozorovať reakciu, pretože môžu spôsobiť aj nerovnováhu. (to je dôvod, prečo napr. doplnky so zinkom od renomovaných výrobcov častokrát obsahujú meď, pretože vysoké hladiny zinku môžu ovplyvniť hladiny medi v krvi. Viete si to predstaviť, aké následky môže mať vychýlenie nejakej funkcie v organizme Pre bližšie pochopenie kniha Dr. Bruce Lipton BIOLÓGIA PRESVEDČENIA

Niektorí lekári a výskumníci preferujú megadávky vitamínu C, iní lekári výskumníci (napr. Anna Cieselská v rozhovore uviedla, že vysoké dávky vitamínu C škodia pečeni...

Dr. Coldwell hovorí: ONLY NATURE WORKS!

Fakt je, že aj čistý umelo vyrobený vitamín C je syntentická látka. Prírodu nenahradí žiadny doplnok a vysoké dávky vit. C (aj iných) môžu mať aj negatívne účinky, napr. záťaž organizmu, chorobu, poškodenie zdravia, poruchu imunity... Syntetické doplnky a alebo koncentrované čisté minerály môžu byť aj nebezpečné, v zásade platí, že všetkého veľa škodí, nadmerné množstvo synt. doplnkov môže niekedy aj poškodiť zdravie. Ak majú pomôcť, sami študujte, sami skúmajte a ak sa rozhodnete pre užívanie synt. doplnkov, zvoľte si tie, ktoré sú vám sympatické a také dávkovanie aké vám vyhovuje, nie riadiť sa podľa ľudí, ktorí už našli čo im robí dobre. V mojom prípade je to tak, že u väčšiny doplnkov si môžem odporúčané dávkovanie vydeliť tromi a niekedy až šiestimi! Ináč sa cítim 100x horšie, ale ak nájdem správny doplnok a správne dávkovanie, má to veľmi pozitívne účinky. Lipozomálny vitamín C zatiaľ nemám vyskúšaný, vyzerá zaujímavo a dá sa jednoducho aj doma vyrobiť.

O lipozomálnom vitamíne C sme písali v tomto článku:

Z konkrétne dostupných produktov bez akýchkoľvek ďalších látok a bez tabl. prísad:
LIPO C ASKOR FORTE:
Za celý život človek skonzumuje množstvo doplnkov, pokiaľ obsahujú tabletovacie prísady či ďalšie chemikálie, môže sa konzumácia počítať za život človeka aj na kilogramy, čo je nepotrebná záťaž pre telo! Doplnky s tabl. prísadami, aj keď sú niektoré vynikajúce, nepovažujeme ich za "kóšer". Je to možno trochu zložitejšie, ale ak hľadáte a skúmate zloženie, natrafíte na zaujímavých výrobcov a dozviete sa zaujímavé veci.
Ak napr. v Kalifornii pre milionárov už celé desaťročia vyrábajú V ZÁKLADE VŠETKY DOPLNKY BEZ TABLETOVACÍCH PRÍSAD, tak potom sa to dá ak sa chce! Možno sa presadili preto, že zákazníci požadovali kvalitné a zároveň čisté produkty. Človek nemusí jesť odpad, ktorý môže byť aj nebezpečný, ako napr. dioxid titaničitý alebo mastenec.

-   -   -

Poznámka Biblik: prečo je potrebné užívať doplnky? Pretože potraviny, zelenina a ovocie už neobsahujú toľko vitamínov ako kedysi. Slnko je blokované chemtrailsom, následky  nedostatku vitamínu D sú jasne badateľné!
Pôda je pre človeka už nie jeho rodná zem a živiteľka, ale obvykle zdroj energie na biznis! Do pôdy prenikajú chemikálie z lietadiel (možno jeden z hlavných účelov chemtrails je získať kontrolu nad potravinami a presadiť GMO semená odolné voči chemikáliám chemtrails) Poľnohospodári kupujú od korporácií pesticídy, ktoré kontaminujú spodné vody a tie potom všetci pijeme! Celkovo, ak sa pozrieme na systém, ktorý sme prijali ako "normálny", museli by sme sa zhroziť! Ani doplnky a vitamíny nie sú riešením tejto situácie, sú iba odkladom, prírodu ani prirodzený životný štýl nemôžeme nahradiť! Ak chceme byť zdraví a šťastní musíme sa zaoberať pochopením príčin toho, čo nás do tejto situácie dostalo a spoločne hľadať a nachádzať riešenia.