MIMORIADNE DÔLEŽITÁ INFORMÁCIA: NESMIETE PRIPUSTIŤ MYŠLIENKU, ŽE BY VÁM NIEČO MOHLO ŠKODIŤ

03.04.2024 19:23

biblik.sk/clanky

"Náš život nepatří nám, ale egregoru, jejž sme stvořili."
Jan Kefer, cit. kniha SYNTETICKÁ MAGIE

-         -

Je pravdou, že sa nad Slovenskom vypúšťajú z lietadiel  syntetické vlákna  - strašné jedy, ktoré zabíjajú prírodu, zvieratá, stromy i človeka. 

Je pravdou, že vysokofrekvenčné elektromagnetické žiarenie (mobilné antény, radary, smartmetre, smartzariadenia, aj tie tzv. satelity, rádiové vysielače aj bluetooth a Wi-Fi) je životu nebezpečná radiácia. Môže fyzicky poškodiť bunky a podľa výskumov pôsobí zlomy na DNA

Nízkofrekvenčné EM žiarenie (okolie zásuviek, káblov, el. vedení) priamo súvisí s detskou leukémiou, ktorá sa do čias elektrifikácie prakticky nevyskytovala. Samozrejme, postele ďalej od zásuviek a ak ešte používate Wi-Fi, treba zvážiť, či to stojí za to a mobily a routre vypínať aspoň na noc. Uvedomelí bohatí ľudia už dnes nemajú v domácnosti zariadenia Wi-Fi. Mobil by mal byť vždy ďalej od tela a hlavy (pri telefonovaní reproduktor) a cez deň je vhodné na mobiloch vypínať dáta a najmä v MHD a pri ceste autom, vlakom, lietadlom vhodné používať LETOVÝ REŽIM + vypnúť aj bluetooth aj Wi-Fi. Dopravné prostriedky, autá, vlaky, autobusy, metro, MHD a lietadlá sú väčšinou kovová klietka, konštruktívne interferencie a odrazy môžu mať závažné zdravotné dopady a mobily, Wi-Fi aj bluetooth by mali byť z týchto dôvodov v MHD a lietadlách zakázané celkom! Zatiaľ je to na Vás, to sú tiež dôležité voľby pre každého.

Najdôležitejšia vec je nepripustiť myšlienku, že by vás niečo mohlo poškodiť. pre väčšinu ľudí toto však neznamená, že neochorejú v dôsledku používania bezdrôtových technológií a ďalších. Nasledujúcu "informáciu" nie je možné slovne sprostredkovať, pokúsime sa o nasledovné podobenstvo: 

Chalana, ktorému rozbili kukláči byt obklopila banda fízlov, ktorá ako väčšina moderných ľudí nevie nič iné, než pri každej príležitosti drbkať do mobilu. Bolo zaujímavé sledovať, ako fízel razom očervel, vždy, keď zapol internet v mobile... Ľudia tvrdia že nič necítia, asi radšej ani nič nevidia, väčšina ľudí ak používa mobilný internet, alebo bluetooth náhle sčervená v tvári... Ale chalan sa v prítomnosti viacerých aktívnych mobilov začal okamžite dusiť. Akože nebola to sranda! Urputné snahy o tvorbu ochranných polí a mentálne odtienenie má určitý význam, ale nebolo dostatočné pre plnú ochranu. Život zachránil Nebeský Otec a pomohol uvoľniť kŕč srdca cez techniky BIT. Ak dokážete pochopiť vy, duchovne pokročilejší, čo znamená rada Dr. Eduarda Tomáša "BUĎŤE!" dokážete razom eliminovať všetky toxické a nežiadúce vplyvy, jedy i radiáciu! V momente ako sa objaví čo i len náznak príznakov, nebojovať, nepotláčať, proste "BUĎTE"! Problémy a bolesti razom zmiznú. "BUĎTE!" Môžete skúsiť "cvičiť", ale nie je to rada pre začiatočníkov... Takto je možné pochopiť, ako sa dejú zázraky, svet ktorý väčšina ľudí vníma, nie je skutočný, je to myšlienkový konštrukt - "radiácia škodí", "kyanid zabíja", "5G ubližuje"... 

Zvieratá a vtáci opustia zamorené prostredie, ak to môžete urobiť, najvyšší čas opustiť mestá, ale ak takú možnosť nemáte, ako hovorí Dr. Bruce Lipton, človek na rozdiel od zvierat má skutočne možnosť upraviť si prostredie. Vyplýva to z úpravy určitých vnútorných nastavení a vlastne nejedná sa o nič, čo je možné akýmkoľvek spôsobom "robiť." 

Myšlienka akoby spúšťala určitý program. V prípade "BUĎTE!" sa jedná akoby o "zablokovanie energie prvotnej myšlienky", deje sa to tesne predtým, než sa myšlienka, že niečo škodí objaví, a program "tento jed pôsobí smrť" sa pri upriamení pozornosti na "vrchol vlny" tvoriacej sa myšlienky nemôže realizovať. Kresťania, ktorí odmietajú meditácie a duchovné cvičenia to robia koncentráciou slova a zámeru na jeden bod, napríklad: "Choroba, my ťa tu nechceme, odíď!" A dieťa je ráno zdravé. Alebo: "Pásy chemtrails, choďte preč, nech je Slnko a krásny deň!" A chemtrails sa rozplynú a vyjasní sa - čo sa pritom začína diať, mnohí ani nevedia, bez aktívnej práce týchto by väčšina ľudstva už zrejme nežila, viac tu:

MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/

-       -

Rôzni guruovia hovoria: "Nie ste táto myseľ, nie ste toto telo!" Možno, pre uvedomenie si pravej skutočnosti najviac pomôže, že nie ste táto osobnosť! Z najvyššieho hľadiska ego neexistuje vôbec, je možné ho niekedy i razom prekročiť. Nestávalo sa to často, ale čoraz viac ľudí začína vnímať záblesky pravej skutočnosti. Dnes priemerní žiaci už majú niečo z možností majstrov, potom budúci majstri úrovňou vedomia sú už Kristovia a už v tejto dobe dobe robia a mnohí už čoskoro budú robiť podobné, i väčšie divy ako na Zemi za čias Heródesa a Piláta činil Pán Ježiš Kristus! Vnútorné technológie ako materializácia, teleportácia, i oveľa, oveľa širšie budú podobne bežné technológie ako dnes vlastniť počítač.

-       -

Bežný človek má možnosť nežiadúci vplyv mentálne odtieniť, opakovaná predstava po určitej dobe prináša tiež svoje ovocie a myšlienkový útvar sa zhmotňuje. Napríklad, nebolo povolenie mobilné veže úplne zablokovať, ale mentálnym poľom tlmiť. Aj takto Nebeský Otec cez zopár jednotlivcov chráni celé mestá!

Dr. David Hawkins hovorí: 

"Ak máte bolesti, sústreďte sa na bolesť, neodporujte a bolesť zmizne." 

David Hawkins je však majster koncentrácie, oveľa jednoduchšie je akoby "vnor" - "BUĎTE!" Nie je to sústredenie sa na objekt, ale opustenie celého myšlenkového konštruktu bolesti a vonkajších vplyvov. Či to bude fungovať aj pri rezaní skalpelom bez anestézy, ako potvrdil David Hawkins, tak jeho metóda sústredenia funguje. "BUĎŤE!" je možno niečo iné, akoby rozplynutím pozornosti z bodu do nekonečna, avšak pri zachovaní plného bežného vedomia, akoby niečo nad meditáciou, vstup do Poľa in→in, nie out→in ako pri meditácii. Potrebná je akoby "určitá dávka odpútania", čo je pre duchovných žiakov darom, niekedy sa to však podarí i užívateľom drog a ich slovo alebo zámer sa náhle realizuje, niektoré médiá pri pokusoch s telekinézou používali malé dávky drog cielene. 

Kvázi "bod", z ktorého sa okamžite realizuje zámer alebo požadovaný výsledok príde cez uvedomenie "BUĎTE", sa popísať celkom nedá, ale darí sa to čoraz častejšie, čo je mimoriadne zaujímavé, už niekoľkokrát takto náhle zmizli bolesti hlavy. Od inštalácie bezdrôtových meračov hlava bolievala tak, že každých pár desiatok sekúnd bolo treba pri zaspávaní urobiť presun hlavy až do vyčerpania a vplyv týchto zariadení je poznať i cez deň. Zvláštnym spôsobom zamietli predaj bytu, ostávalo robiť, čo sa robiť dalo - možno stovky krát za deň mentálne tienenie a regenerácia cvikmi BIT umožňovala kvázi normálne fungovanie.

Na radu trénera PSYCH-K (Petra Julia Vogelová) namiesto ďalšieho riešenia problémov odporúča pokročilejším "BUĎTE!" a túto nelineárnu informáciu zrejme aj dokáže sprostredkovať, o čo sa aj my akosi pokúšame týmto článkom. Informáciu dokáže sprostredkovať človek, ktorý to už možno lepšie chápe, nedá sa jazykom písma ani rečou konkrétne popísať, môže byť len prežívaná. Dokonca, k úprave môže dôjsť i niekoľko dní pred tým, než máte od učiteľa alebo cez tento článok obdržať informáciu. Vlastne, žiadny človek ju nesprodstrekováva. Už niekoľko dní pred stretnutím s Petrou Juliou Vogelovou sa postupne sa čoraz častejšie začalo dariť vyhnúť sa prudkým bolestiam hlavy v súvislosti s elektrosmogom a regeneračné cvičenia BIT, ktoré ako-tak umožňovali život bez bolestí už niekoľko dní neboli vyslovene nevyhnutné... Ďakujeme. Za zmieku ešte stojí informácia, že žiaci, ktorí cvičili podľa knihy KURZ ZÁZRAKOV, ak došli aspoň po 75. lekciu, viac nevykazovali pri metodike svalového testu na rozdiel od ostatných negatívne reakcie na jedy, umelé sladilá, pesticídy a fluorescenčné svetlo (!) Ďakujeme. 

Arkan, Biblik.sk

P.S: záchrana života napríklad pri uštipnutí škorpióna alebo jedovatého hada je ne(p)odporovať žiadnu myšlienku, ani strach, že by jed mohol škodiť, "BUĎTE!" a celý v minulosti prijatý, v podstate v základe iluzórny myšlienkový konštrukt sa razom rozplynie a to i vrátane všetkých príznakov bolesti a otravy! Možno, ak by išlo naozaj veľa, razom sa takto sprítomní možno snáď každý!

 
"Nerobte si starosti o svet, pretože svet ktorí ľudia vnímajú, aj tak neexistuje." Mahariši z Arunáčaly (človek sa však musí riadiť podľa svojej úrovne vnímania a pokiaľ nie je na úrovni vedomia Maharišiho z Arunáčaly, má zasahovať do sveta tak, ako je možné)

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/