VÝKON VYSIELAČA TOWERCOM PRI ŽILINE ZVÝŠENÝ Z 2,5kW NA 7kW. VYSIELAČE TREBA ZLIKVIDOVAŤ A PO TÝCH, KTORÍ ICH INŠTALUJÚ BY SA MALO STRIEĽAŤ. MANAŽÉRI TOWERCOM VRÁTANE MOBILNÝCH OPERÁTOROV SÚ VRAHOVIA

18.12.2023 17:18

VÝKON VYSIELAČA TOWERCOM PRI ŽILINE ZVÝŠENÝ Z 2,5kW NA 7kW. VYSIELAČE TREBA ZLIKVIDOVAŤ A PO TÝCH, KTORÍ ICH INŠTALUJÚ BY SA MALO STRIEĽAŤ. MANAŽÉRI TOWERCOM VRÁTANE MOBILNÝCH OPERÁTOROV SÚ VRAHOVIA (za tento článok Polícia už tri mesiace chrllí obvinenia - pôvodná verzia článku tu

"Zvýšený bol výkon vysielača Žilina - Krížava, z 2.5 kW na 7 kW. K zvýšeniu prišlo vo štvrtok minulého týždňa 14. decembra, upozornil SatelitnáTV." ZDROJ: dsl.sk

TOP KOMENT:

"Nejaká štatistika koľko ľudí to zabije?
Či všetko podľa normy a akože v poriadku?
Satanský projekt, likviduje prírodu aj ľudí.
Nech je Towercom prekliaty aj všetci ich manažéri nech sú prekliati! Sú to vrahovia a zločinci."

Poznámka Biblik: mnohí poľovníci aj ďalší majú zbrane, ak niekto bude inštalovať silné vysielače do hôr alebo mobilné vysielače v blízkosti domov, pripravte si varovné výstrely a ak neuposlúchnu, môžu ich zastreliť.

Inštalácia týchto zariadení je ako nedobrovoľné očkovanie smrtiacimi vakcínami, ktorých účinky ukázala prax - kde sa objavilo očkovanie, prišli choroby a smrť a podobné je to s týmito vysielačmi, s Wi-Fi, bluetooth a mobilnými anténami. Určitú časť ľudí vysokofrekvenčné rádiové vysielače zabijú alebo poškodia, sú to ilegálne experimenty! Norma, ktorá tieto veci schvaľuje je zločinná! Ľudia sú v dôsledku EM radiácie v hypnotickom stave, čo väčšina ľudí bez duchovnej praxe ani vôbec netuší! Dokonca pri používaní mobilných zariadení, bluetooth a Wi-Fi  si ani nevšímajú náhle sčervenanie v tvári a zmenu toku myšlienok. Varia sa pomaly za živa, a sú už tak otupelí, že ani nevidia, že horia! (pozn. red.: za posledné roky pri online seminároch ANI JEDEN človek, ktorý sa pripájal na internet cez Wi-Fi nebol v poriadku, každý do niekoľkých minút sčervenal v tvári a jeho tempo reči sa postupne zrýchľovalo, bežný človek však tieto zjavné veci vôbec nevidí a väčšinou tvrdí, že nič necíti. Možno väčšina ľudí necíti nič ani po CT vyšetrení (podľa lekára ekvivalent cca 80rtg hrudníka), ale niektorí zvracajú a je im zle aj niekoľko dní, aj tzv. moderná medicína používa dodnes smrtiace zariadenia, ktoré poškodzujú ľudské telo a vôbec neznamená ak niekto radiáciu nevníma, že u neho nedochádza k fyzickému poškodeniu buniek. Čo sa týka Wi-Fi, bluetooth a bezdr. technológie, dobre je to vidieť napríklad v lietadle - po zapnutí tabletov a bezdrôtových slúchadiel je prakticky každý do niekoľkých minút úplne červený v tvári a niektorí sa začínajú potiť, vlastne telo v dôsledku VF EM radiácie zapína režim "núdzového chladenia", po čase niektorých bolí hlava, je im zle, sú dezorientovaní, problémy so spánkom - to sú krátkodobé následky. V MHD, lietadle a na verejných miestach Wi-Fi, bluetooth a aktívne mobily nemajú čo robiť, zabíjate sa navzájom! Opakovaná expozícia môže mať smrtiace následky.

Doslova extrém je používanie rádiovej technológie v kovových skriniach ako vlaky, autá, autobusy lietadlá - ak v MHD niekto používa mobil, to je IDIOKRACIA! 

Wi-Fi, bluetooth a mobily majú byť zakázané v MHD, v aute a v lietadle, ale nečakajte hneď niečo od "odborníkov", tu musí každý sám a ak bude dosť ľudí, zákaz bezdrôtovej techniky na verejných miestach bude všeobecne platný a úplne samozrejmý ako zákaz fajčenia, predsa nemôže niekto druhého nútiť vdychovať tabakový dym, a kôli svojej neresti okiadzať všetky  veci aj znečisťovať vzduch dymom z cigariet! Takisto nie je možné, aby niekomu bolo dovolené EM radiáciu, ktorá preniká aj ľudskými kosťami, šíriť po kilowattoch do okolia - viď Towercom a niektoré vysielače v blízkosti miest, treba to ZASTAVIŤ! (aj tzv. satelitný internet* ako napríklad Starlink a Kuiper sú najskôr balóny a možno i Towercomové stožiare, je možné, že po vyradení niektorých stožiarov nebude na mnohých miestach ani tzv. satelitný internet, ktorý národné štáty i tak neschválili, Starlink a Kuiper sú takisto kriminálna činnosť, experiment, ktorého následky zrejme presne nikto netuší, a mala prebiehať diskusia vedcov a hygienikov, dnes je však v rukách priemyslu, ktorý na ľudí serie, ba práve naopak, snažia sa ľudstvo  poškodiť a znížiť počet ľudí na Zemi! Potom príde nejaký Kapo, čo si kúpi zopár merákov a povie, že vraj sa nemáte čoho báť, vraj je to podľa neho málo jednotiek! On vie, chuj, vychádza mu to z merania a vo svojej hlave určil, že je to teda asi málo, chuj! (prepáčte, ťažko pochopiť, kde berie istotu na takéto závery a možno nemá ani predstavu o citlivosti prístrojov (ktorá je stále nedostatočná v porovnaní s ľudským mozgom) a použítých  frekvencií satelitov , štúdie tu, meracie prístroje vyššie ako 40-60GHz ani bežne nie sú k dispozícii, závery nie je možné robiť z nejakých meraní) Dodnes nebol čas o tomto indivíduu napísať pánovi Formánkovi! Podobné je to asi aj s mnohými vedcami, ktorí vlastne iba zo svojej hlavy určujú čo je veľa a čo málo, pričom následky ani len netušia a norma by mala dbať na maximálnu opatrnosť a predbežné opatrenia! Nie je možné tvrdiť, aké hodnoty sú bezpečné, keď dlhodobé následky nových frekvencií ešte nie sú známe! Vyspelá civilizácia by rádiovú komunikáciu prostredníctvom EM vĺn zakázala úplne, hygienické limity neumožňujú experimenty na ľuďoch, ináč nie sú vedecké, je to paveda, ako dnešné normy! Obrovským problémom sú aj obyčajné elektrické káble (NF EM žiarenie), pretože detská leukémia sa do čias elektrifikácie prakticky nevyskytovala* - všeobecne platí spať čo najďalej od elektrických káblov, dúfame, že 2 metre bude možno dosť... Ďalej, vplyv el. káblov na počasie na Zemi - je obrovský, v podstate, el. vedenia narušujú počasie na celej Zemi, a čo VF EM žiarenie z niekoľkokilowattových vysielačov? KDE SÚ ŠTÚDIE A VYHODNOTENIE MOŽNÝCH DOPADOV NA ŽIVOTNÉ PROSTREDIE? SUROVÝ ZLOČINNÝ PROJEKT SATANISTICKÝCH ELÍT POD HLAVIČKOU TOWERCOM, ILEGÁLNY EXPERIMENT! 

Predstavte si napríklad letiská a nákupné centrá, kovové stropy i steny, na stropoch opakovače, Wi-Fi a tisíce ľudí s mobilmi, prakticky každý jeden zabíja a poškodzuje seba i svoje okolie, veď to nie je civilizácia, ale banda úbohých narušených kreténov, pobehujúcich sem a tam, od ktorých čím ďalej tým lepšie! Dnes nemusíte nikomu závidieť, kto chodí po svete a nemá súkromné lietadlo a vlastnú dopravu! Ľudia to nevedia, ale ak chodíte po bežných letiskách, obchodných domoch alebo cestujete lietadlami-kovovými plechovkami, kde sú stovky zdrojov VF EM radiácie a v dôsledku odrazu od kovu miliardy potenciálne veľmi nebezpečných odrazov, človek má podstatne okresané šance na zdravie! 

Raz jedna svätá žena tvrdila, že tí, ktorí majú nové autá, sú chudáci, až keď sa odmeral nový Mercedes GLE, ktorého vnútorné VF EM zdroje už ani nešlo vypnúť, je možné pochopiť prečo! Tkanivo dostáva miliardy oscilácií za sekundu vrátane odrazov od kovu, ak dôjde k opakovanému súčtu na určitom mieste, môže dôjsť k pomerne rýchlemu fyzickému poškodeniu.

Neexistuje, že pri školy alebo na domy sa stavajú vysielače a vy sa na to pozeráte, ak si neviete ochrániť svoje prostredie a svoje deti, zlikvidujú vás. Koľko radiácie si myslíte, že znesiete? Tieto zločinecké projekty pokračujú a ľudia to musia zastaviť, dostaňte sa na strechy vašich domov, na strechy škôl, stožiare a budovy v blízkosti škôl a ZLIKVIDUJTE TIE VYSIELAČE, ináč mnohých z vás to poškodí alebo zabije! Ak by chceli prísť vysielače znova inštalovať, alebo ak by niekto do vášho domu či okolia chcel dávať bezdrôtové merače, vyžeňte ich z domu! Tieto vysielače sú časovaná bomba, ale mŕtvych nevidíte ihneď! Je to postupné, zákerné vyvražďovanie ľudí i detí. Príroda je tak inteligentná, že za posledného 1,5 roka vtáci zmizli celkom, kedysi chodili bežne na balkóny, na parapety, videli ste ich sedávať po strechách, i po vonku, dnes nepríde v našej lokalite už ani jeden, možno pravdepodobnosť 1:50 že, tu dnes uvidíte jediného drozda, holuba či vrabca! Nie je tu nič! Boli tu kedysi. Dnes sú preč! Kedysi sme museli čistiť parapety od vtáčieho trusu, dnes z mesta (TN okolie Soblahovská 19, 21, 23) zmizol život, všetky parapety sú u nás už úplne čisté, už tu vtáci nesedávajú na oknách (cca posledného 1,5 roka) ani ich už takmer vôbec nie je vidieť vonku, kde bežne boli drozdy, vrabce, holuby a značky vtáčieho trusu - už je to u nás prakticky čisté aj v lete, vrátane parapetov a chodníkov, čo je až desivé... Za posledného 1,5 roka pribudli v TN nové antény, predpokladá niekto súvis? Vtáci odchádzajú a ľudia tu môžu bývať? Podľa našich pozorovaní si vtáci vybrali miesto na okraji mesta za vysokým múrom, kde nie sú namierené žiadne vysielače, zaujímavé, do určitej výšky (cca 5-6 poschodí) je to vlastne až z cca 75% územia bezpečná lokalita.

Hodnoty na našom poschodí v okolí parapetov a balkónov sa pohybujú od 5.000 - 100.000µW/m2, pri 2.000 jednotkách priemer vo vnútri bytu (niektoré miesta v obývačke 10.000-20.000 - susedin router) už nebolo možné existovať a bolo treba riešiť tienenie. čo zvyšuje riziko odrazov a negatívne ovplyvňuje celý byt i ďalšie izby, tienenie v takomto prostredí je vždy niečo za niečo... Samozrejme, ak vonku sú hodnoty žiarenia desiatky tisíc jednotiek, vnútri to v skutočnosti určite nebude 2.000 ako ukazuje merací prístroj, mimochodom ukazuje iba v hodnotách do 8GHz... Hodnoty sú samozrejme oveľa vyššie.

Normy Inštitútu stavebnej biológie pre spálne* v našej lokalite bývajú prekročené minimálne desiatky až stovky krát, ak vychádzame z hodnoty 1.000µW/m2,  tak 50.000µW/m2 - 250.000µW/m2 niekedy prežarujú okolité Wi-Fi routre do susedných bytov... Pre väčšinu citlivých jedincov sú podľa našich meraní (v pásme do 8GHz) ako-tak DOČASNE (krátkodobo) znesiteľné hodnoty okolo 250 µW/m2... Pri 1-2 tisíc jednotkách už najskôr väčšina ľudí nemôže normálne spávať, nikdy nebudú oddýchnutí a budú trpieť chronickou únavou, nepokojom a bolesťami hlavy, sú však aj zvlášť odolní jedinci, ktorí znesú ešte 10.000µW/m2, otázka je dokedy... Desiatky až stovky tisíc jednotiek ak mal nejaký klient v byte, väčšinou pri takýchto hodnotách už išlo o vážne chorého človeka, ktorého problémy si vyžadovali okamžité riešenie, častokrát ustúpili ihneď, napr.  po vzdialení postele od zdroja (Wi-Fi za stenou u suseda) Väčšina ľudí, ktorí spia v blízkosti aktívneho smartphonu či Wi-Fi routra či už vlastného, alebo susedovho, s najväčšou pravdepodobnosťou už teraz nie je zdravá. Ich kontrolné mechanizmy sú už buď umŕtvené, alebo prebité drogami, kofeínom, nikotínom či alkoholom. Človek nie je stavaný, aby žil, chodil a spával v blízkosti radaru - Wi-Fi, bluetooth a mobilné antény by mali zmiznúť z panelákov, z MHD a verejných priestranstiev! Pri hodnotách 500.000µW/m2 vonku (bežne 500.000µW/m2 opakovanie dlhodobo potvrdené v okolí TN Soblahovská 19, 21, 23 a okolie ZOC MAX TN)

Okolie TN OC Laugaricio a okolie TN CITY UNIVERSITY v pásme do 8GHz s merateľne podstatne nižšími hodnotami má paradoxne ešte oveľa vážnejšie dopady, odporúčame našim klientom VYHÝBAŤ sa lokalitám najmä TN OC LAUGARICIO a TN OKOLIE CITY UNIVERSITY, PLATÍ PRE CHODCOV, CYKLISTOV I ŠOFÉROV, zvlášť varujeme pred vysielačom na žel. priecestí TN SOBLAHOV. Vhodné sa týmto lokalitám vyhýbať úplne! 

Pri 500.000µW/m2 v lokalite Soblahovská 19, 21, 23 už začínajú u niektorých náhle prudké bolesti hlavy s potrebou oddychu a liečenia v trvaní aj niekoľko dní. V týchto hodnotách je problém pre niektorých ľudí už čo i len vynesenie smetí (expozícia v trvaní niekoľkých sekúnd pôsobí prudké bolesti hlavy a vyžaduje liečenie), podľa našich úradov je to vraj podľa normy... Skutočné hodnoty nesledujú ani nemerajú vôbec (!) sledujú, či zariadenie, ktoré operátori inštalujú,  má platné papiere o vyžarovanom výkone... Aká je realita, nikto nevie! Takto bežne pracujú štátni odborníci! V pásme napr. do 90 GHz môžu byť hodnoty EM žiarenia i vysoko presahujúce i bežné, ich úplne ustrelené a choré normy!

*NORMY INŠTITÚTU STAVEBNEJ BIOLÓGIE PRE SPÁLNE:

 

Myslíte si snáď, že ľudia v takomto prostredí môžu bývať? Bežný človek môže budˇzačať likvidovať vysielače v okolí alebo opustiť mesto! V mestách viac nie je bezpečné bývať! Nebezpečná je v dôsledku extrémne silných zdrojov VF EM radiácie i krátkodobá návšteva mesta, letiska či nákupného centra! Vyhýbajte sa im čo najviac, podobne ako všetkým miestam v prírode v blízkosti vysielačov - zo svojej lokality ich vyčistite, zapáľte, zlikvidujte! Ak niekto príde vysielače inštalovať, zabráňte mu v tom všetkými spôsobmi! Túto zem treba očistiť! A každý nech začne vo svojej lokalite! Podľa doterajších skúseností by sa o väčšine vysielačov v mestách a na vidieku dalo povedať, že do vzdialenosti minimálne 500 metrov ide o smrtiaci zdroj! Zásadným spôsobom ovplyvňujú myslenie i fyzické zdravie v celom okolí, niekoľkokilovattové vysielače s najväčšou pravdepodobnosťou zasahujú celé kraje! Sú to depopulačné projekty a projekty myšlienkovej kontroly, nové choroby v dôsledky nových zdrojov EM radiácie budú označované ako "nový vírus" alebo sa z nich urobí štandard ako z rakoviny! Títo vrahovia menovite TOWERCOM, TELEKOM, ORANGE, SWAN, RADIOLAN a ďalší vás bez povolenia nedobrovoľne očkujú a POSTAVTE SA IM NA ODPOR! 

Ešte si od nich kupujete mobily a platíte im faktúry? Uvažujte, sú to zločinci, zapojení do depopulačných projektov!

Mimoriadne drzý chlap-šéfinštalatér, ktorý vraj len plní rozkazy mal šťastie, že neletel zo schodov, pretože sused sa len bezmocne opýtal čo má robiť - a nechal ho pokračovať v práci! Predpokladalo sa, že pána vedúceho ideme okamžite aj s meračmi vyhodiť z domu! Ale neexistuje nasadzovať život za dobytok, ktorý schvaľuje vlastnú porážku! Sused mohol inštaláciu bezdrôtových meračov podobne ako my odmietnuť, ale nepovedal nič a podpísal papier! S ostatnými bezmocnými sa to riešilo navrhnutím tienenia, čo vlastne chráni dodnes aj ich. V skutočnosti vzhľadom na použitú frekvenciu bezdrôtových meračov by však nebola dostatočná izolácia pravdepdobne ani 2mm vrstva kovovej fólie... Snáď si vie každý predstaviť, aká je sila radácie ak z auta dolu na ceste dokážu odčítať merač na 11. poschodí v železobetónovom paneláku! Merače t.č. však vysielali cca 1-2x za minútu hodnoty okolo 300.000µW/m2 neskôr sa podarilo zistiť pravdepodobnú periodicitu, ktorá by mala u týchto typov klesnúť po určitom čase  na cca 1x za tri minúty... (čo môže byť vzhľadom na 2ks v každom byte 1x za cca 90 sekúnd, za deň sú to stovky pulzov) Ľudí presviedčali, že vraj budú vysielať len v čase odpočtu - čo priame meranie vyvrátilo, samozrejme smartmetre bežne vysielajú niekoľkokrát za hodinu každý deň! Jedno zariadenie bez problémov prežiari všetkých 11 poschodí... Sused, ktorý sa lieči na rakovinu a súhlasil s inštaláciou, povedal, že jemu to nevadí, lebo je odolný...

Ak sa ešte raz ukážu takíto montéri v našom dome a budú tu chcieť inštalovať bezdrôtovú technológiu, ktorá má dosah desiatky až stovky metrov a permanentne vysiela, nebudú si tu istí! Tí ľudia možno vôbec nevedia, čo robia, možno za peniaze urobia všetko, ale nikto by im to nemal dovoliť! S desiatkami nových výkonných bezdrôtových zariadení (Wi-Fi routre, mobily a smartmetre) je bytový dom vlastne jeden veľký žiarič! Kontaminovaná EM radiáciou je voda v potrubí i voda vo vzduchu a v ľudskom tele, prostredie je zničené, ďalej vždy hrozia riziká konštruktívnych interferencí a odrazov. Beda každému, kto v takomto dome býva! A takisto beda všetkým, ktorí majú v blízkosti domu vysielač! Mali by ste to odpratať! Žiadne petície, odstrániť vysielače z blízkosti domov čo najskôr!

Ak chce nejaký sused mať Wi-Fi alebo bezdrôtový merač, zabezpečovať, aby signál neprenikal do okolitých bytov - toto bude odteraz zabezpečovať on sám! Nebudem to viac ja, kto bude dávať tisíce eur na odtienenie vašich Wi-Fi a robiť experimenty, vážení susedia, ak chcete mať Wi-Fi, nebudete žiariť desiatky tisíc jednotiek do nášho bytu! Každé vaše nové, obvykle niekoľkonásobne silnejšie bezdrôtovné zariadenie vyžaduje ďalšie investície na odtienenie a vzniká ďalšia potreba zemnenia a s tým spojené ďalšie riziká odrazov. Už dávno sa tu nedá normálne spať, všetky kovové predmety pália a vy ešte pokračujete, nech sa páči, môžete byť na Vianoce kľudne všetci bez elektriny, ak nepochopíte, že váš Wi-Fi signál si v byte proste neprajem! Odteraz toto každému susedovi bude oznámené, ak neuposlúchne, jeho vec! Nie je normálne, aby ste v byte mali výkonný radar, ktorý prežaruje niekoľko poschodí, ďakujem.

pôvodná verzia článku tu: čl. TOWERCOM (1).odt (76,1 kB)

Súvisiace články / related articles:

*cit. z knihy Dr. Martin Blank:
https://www.biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/

Dr. MARTIN BLANK: ZÚČASTŇUJETE SA NELEGÁLNEHO EXPERIMENTU - V DÔSLEDKU EM ŽIARENIA DOCHÁDZA K POŠKODZOVANIU DNA
https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank-zucastnujete-sa-nelegalneho-experimentu-v-dosledku-em-ziarenia-dochadza-k-poskodzovaniu-dna/

ELITNÝ BRITSKÝ VEDEC A JEHO VAROVANIE: AK DÁ NIEKTO Wi-Fi DO ŠKOLY, MAL BY BYŤ ZAVRETÝ NA DOŽIVOTIE (krátke video) / ROYAL NAVY EXPERT WARNING: ANYONE WHO PUTS Wi-Fi INTO A SCHOOL SHOULD BE LOCKED UP FOR THE REST OF HIS LIFE (short video) (SK, ENG)
 https://www.biblik.sk/news/elitny-britsky-vedec-a-jeho-varovanie-ak-da-niekto-wi-fi-do-skoly-mal-by-byt-zavrety-na-dozivotie-royal-navy-expert-warning-anyone-who-puts-wi-fi-into-a-school-should-be-locked-for-rest-of-his-life/
 

Dr. THOMAS COWAN: VÍRUSY NIE SÚ PRÍČINOU NIČOHO,  NOVÉ CHOROBY SÚVISIA S NOVÝM EM POĽOM:
https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/

prof. HENRY LAI: MÔŽE MOBIL POŠKODIŤ DNA A SPÔSOBIŤ RAKOVINU? / prof. HENRY LAI: CAN CELL PHONES DAMAGE DNA AND CAUSE CANCER? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/prof-henry-lai-moze-mobil-poskodit-dna-a-sposobit-rakovinu-prof-henry-lai-can-cell-phones-damage-dna-and-cause-cancer/

 

cit. o ÚČINKOCH EM ŽIARENIA Z POHĽADU SLOVENSKÉHO FYZIKA tu:

NEBEZPEČENSTVÁ ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA A RÁDIOVÁ TECHNOLÓGIA AKO MOŽNÝ SPÔSOB MANAŽOVANIA KORONAVÍRUSU (AKTUALIZÁCIA 1) IMPORTANT SHORT VIDEO: EM RADIATION DANGERS (VIDEO ENG)
https://www.biblik.sk/news/nebezpecenstva-elektromagnetickeho-ziarenia-a-radiova-technologia-ako-mozny-sposob-manazovania-koronavirusu/

 

VYSIELAČE DIGITÁLNEHO RÁDIA NAVYŠUJÚ VÝKON AŽ O 50%, PLÁNOVANÉ JE ZVÝŠENIE AŽ O 150%. JE MOŽNÉ PREDPOKLADAŤ ZÁVAŽNÉ ZDRAVOTNÉ DOPADY. FIRMA TOWERCOM, KTORÁ REALIZUJE TIETO PROJEKTY PÁCHA TRESTNÚ ČINNOSŤ A JE PODOZRIVÁ ZO SPOLUÚČASTI NA GENOCÍDE.
https://www.biblik.sk/news/vysielace-digitalneho-radia-navysuju-vykon-az-o-50-planovane-je-zvysenie-az-o-150-je-mozne-predpokladat-zavazne-zdravotne-dopady-firma-towercom-ktora-realizuje-tieto-projektry-pacha-trestnu-cinnost-a-je-podozriva-zo-spoluucasti-na-genocide/

RIZIKÁ BEZDRÔTOVÝCH MERAČOV: ŽIVOT A ZDRAVIE OHROZUJÚCE ZARIADENIA / RISKS OF SMARTMETERS: THREAT TO HEALTH AND LIFE (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: DOKONCA AJ KAŽDÝ KTO MÁ V PANELÁKU Wi-Fi JE VRAH! (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/vysielace-digitalneho-radia-navysuju-vykon-az-o-50-planovane-je-zvysenie-az-o-150-je-mozne-predpokladat-zavazne-zdravotne-dopady-firma-towercom-ktora-realizuje-tieto-projektry-pacha-trestnu-cinnost-a-je-podozriva-zo-spoluucasti-na-genocide/

ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

LIST MOBILNÝM OPERÁTOROM (+Poznámka Biblik: AK EŠTE POUŽÍVATE MOBIL ALEBO Wi-Fi, VHODNÉ VYPÍNAŤ ASPOŇ NA NOC
https://www.biblik.sk/news/list-mobilnym-operatorom/

*AKO PRAVDEPODOBNE VYZERÁ VÄČŠINA SATELITOV / WHAT DO PROBABLY MOST OF THE SATELLITES LOOK LIKE? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/ako-pravdepodobne-vyzera-vacsina-satelitov-what-do-probably-most-of-the-satellites-look-like/

AKO PRAVDEPODOBNE VYZERÁ VÄČŠINA SATELITOV / WHAT DO PROBABLY MOST OF THE SATELLITES LOOK LIKE? (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/ako-pravdepodobne-vyzera-vacsina-satelitov-what-do-probably-most-of-the-satellites-look-like/

ADMIRÁL RICHARD E. BYRD: ZA ANTARKTÍDOU JE KONTINENT VEĽKOSTI AMERIKY / ADMIRAL RICHARD E. BYRD: THERE'S ANOTHER VERY LARGE CONTINENT BEHIND ANTARCTICA (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/admiral-richard-e-byrd-za-antarktidou-je-kontinent-velkosti-ameriky-admiral-richard-e-byrd-theres-another-very-large-continent-behind-antarctica/

prof. JAN RAK: VEDECKÉ EXPERIMENTY POTVRDZUJÚ, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / CZECH NUCLEAR PHYSICIST prof. JAN RAK: SCIENTIFIC EXPERIMENTS PROVING FLAT EARTH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-vedecke-experimenty-potvrdzuju-ze-zem-je-plocha/

ÚDAJNÝ LET RAKETY STARLIK: RAKETA DO VESMÍRU URČITE NELETÍ, JE TO PODVOD / SO CALLED FLIGHT OF THE ROCKET WITH STARLINK SATELLITES: FRAUD, THE ROCKET IS BOWING AND PROBABLY GOING DOWN (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/udajny-let-rakety-starlik-raketa-do-vesmiru-urcite-neleti-je-to-podvod-so-called-flight-of-the-rocket-with-starlink-satellites-fraud-the-rocket-is-bowing-and-probably-going-down/

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/