MÔŽE MAGNET POMÔCŤ CHRÁNIŤ OČI PRI PRÁCI S PC? / MAY A STRONG MAGNET HELP PROTECT EYES WORKING WITH PC SCREENS? (SK, ENG)

04.05.2024 12:44

biblik.sk/clanky

MÔŽE MAGNET POMÔCŤ CHRÁNIŤ OČI PRI PRÁCI S PC? / MAY A STRONG MAGNET HELP PROTECT EYES WORKING WITH PC SCREENS?

Donedávna sa bolesť očí popri dlhodobej práci s PC považovala za normálnu, riešilo sa to rôznymi cvikmi a technikami BIT. Robili sme však nejaké experimenty so silnými magnetmi a jeden náhodou ostal položený tesne pod monitorom. Čo bolo zaujímavé, že oči pri práci s PC ešte ani raz odvtedy neboleli (!) Ide o silný magnet z harddisku, voľne položený asi 10 cm pod obrazovkou. Strana, ktorá priťahuje, je otočená smerom nahor. Vyzerá to, že úplné eliminovanie bolesti očí má na svedomí tento magnet! Samozrejme, kvalitný PC monitor a kvalitné fólie s filtrom modrého svetla by mali byť vždy súčasťou bežnej výbavy kancelárie, viď súvisiace články nižšie. Dúfame, že pomôže. Ďakujeme. Ak potrebujete pomoc pri výbere kvalitného PC monitora, tabletu, notebooku alebo počítačovej techniky, môžete využiť túto službu:

https://www.biblik.sk/products/it-poradenstvo/

ENGLISH: In related articles below you have many articles about good PC screen protectors with blue light filter. But there is another solution - a strong magnet! We did some research with magnets. Accidently, we did forget one strong harddisk magnet near PC screen. Eye pain was "normal before", but after some weeks we saw, there was no eyestrain anymore! We think, this magic is thatnks to this strong magnet, it looks it affect enviroment around PC screen a lot (!) Position of magnet is probably 10cm (4 inches) under the PC screen (sticky side is the top side) Hope this helps. Thank you.

Related articles / súvisiace články:

TEST FÓLIÍ S FILROM MODRÉHO SVETLA PRE PC MONITORY, TABLETY A NOTEBOOKY / ANTIBLUE LIGHT FOILS TEST FOR PC MONITORS, TABLETS AND NOTEBOOKS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/test-folii-s-filrom-modreho-svetla-pre-pc-monitory-tablety-a-notebooky-antyblue-light-foils-test-for-pc-monitors-tablets-and-notebooks/

LCD FÓLIE S FILTROM MODRÉHO SVETLA MÔŽU VÝRAZNE ZLEPŠIŤ KOMFORT PRI PRÁCI S PC A PREDCHÁDZAŤ ÚNAVE OČÍ / ANTI-BLUE-LIGHT LCD SCREEN FILTERS MAY SIGNIFICANTLY REDUCE EYESTRAIN AND BRINGS BETTER COMFORT FOR PC USERS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/lcd-folie-s-filtrom-modreho-svetla-mozu-vyrazne-zlepsit-komfort-pri-praci-s-pc-a-predchadzat-unave-oci-anti-blue-light-lcd-screen-filters-may-significantly-reduce-eyestrain-and-brings-better-comfort-for-pc-users/

FILTRE MODRÉHO SVETLA JE VEĽMI POTREBNÉ POUŽÍVAŤ AJ NA MOBILOCH A TABLETOCH / BLUE-LIGHT FILTERS MAY HELP TO SAVE YOUR EYES EVEN WITH CELL PHONE AND TABLET (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/filtre-modreho-svetla-je-velmi-potrebne-pouzivat-aj-na-mobiloch-a-tabletoch-blue-light-filters-may-help-to-save-your-eyes-even-with-cell-phone-and-tablet/

KĽÚČOM K ODTIENENIU EM ŽIARENIA SA JAVIA BYŤ MAGNETY / THE KEY TO SHIELDING AND GROUNDING THE EM RADIATION SEEMS TO BE MAGNETS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/klucom-k-odtieneniu-em-ziarenia-sa-javia-byt-magnety-the-key-to-shielding-and-grounding-the-em-radiation-seems-to-be-magnets/

MAIL FIRME ASUS: ZÁKLADNÁ DOSKA, KTORÁ PODĽA POPISU NEMÁ ANI BLUETOOTH ANI Wi-Fi EMITUJE SILNÉ VF EM ŽIARENIE DO OKOLIA / MAIL TO ASUS: MAINBOARD WITHOUT Wi-Fi AND BLUETOOTH EMITS STRONG EM RADIATION (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/mail-firme-asus-zakladna-doska-ktora-podla-popisu-nema-ani-bluetooth-ani-wi-fi-emituje-silne-vf-em-ziarenie-do-okolia-mail-to-asus-mainboard-without-wi-fi-and-bluetooth-emits-strong-em-radiation/

Indická armáda mení Windows za Linux / Indian army switches from Windows to Linux (+poznámka biblik / Note Biblik: ĽUDIA MÔŽU TIEŽ PREJSŤ Z WINDOWSU NA LINUX / PEOPLE MAY SWITH FROM WINDOWS TO LINUX AS WELL) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/indicka-armada-meni-windows-za-linux/

PARABOLIC: FREE LINUX ONLINE VIDEO DOWNLOAD TOOL (ENG)
https://www.biblik.sk/news/parabolic-free-linux-online-video-download-tool/

All linux articles / všetky články LINUX:

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=LINUX

 

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/