MUDr. JÁN LAKOTA: SCHIZOFRÉNIA AKO AUTOIMUNITNÉ OCHORENIE? (2x DOPLNENÉ)

14.07.2022 14:59

Poznámka Biblik: Vakcíny a autoimunita majú v mnohých prípadoch na 100% určitú súvislosť! Dávno v minulosti, než sa začala genocída covidovými vakcínami, sú mi známe prípady pacientov, ktorí dostali schizofréniu do niekoľkých mesiacov od podania vakcíny! Keď človek ochorie, prvá otázka by mala byť: "KEDY SI BOL NAPOSLEDY OČKOVANÝ?" V tomto článku sme uviedli časť nášho výskumu:

A zaujal nás aj tento článok, pani doktorka je podľa všetkého - aj keď videla čo videla stále zástankyňou očkovania:

Odporúčame sa vyhýbať všetkým vakcínam - všetky vakcíny sú svinstvo a zdraví ľudia by nemali podstupovať žiadne očkovanie. Veríme, že verš Matúš 9:12 "ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA ALE CHORÍ" je zároveň aj odpoveďou na KAŽDÉ OČKOVANIE! Aj ak by boli teoreticky vakcíny 100% účinné, choroby by sme nemohli vymietiť, pretože nejaké faktory k rozvoju choroby viedli a tie sa nedajú prehliadnuť s tým, že veď máme injekcie! Aj 100% účinné vakcíny by preto boli vždy iba odkladom! Na zamyslenie, ako by to asi bolo, ak by ľudia pili vodu kontaminovanú splaškami a mali by sme 100% účinné vakcíny proti cholere?

https://www.biblik.sk/news/sedem-divov-technickej-civilizacie-ked-sa-vedci-pomylia/

Možno ak by sa vynašli 100% účinné vakcíny, cholera by nebola, ale po čase by ľuďom kôli chronickej otrave zrejme začali zlyhávať vnútorné orgány, podobne, ako preočkovaným jedincom zlyháva imunitný systém. Covidové vakcíny sa na zlyhávaní imunity prejavili hneď, to len pravda o očkovaní ako takom vyplávala na povrch, ináč, podľa mojich skúseností - deti a ľudia majú veľmi zlé spomienky i na detské očkovania a aj na iné očkovania (tetanovky, chrípkové vakcíny). Myslím si, že pokiaľ človek nie je priamo v ohrození života, nikdy nestojí za to riskovať pozmeňovanie alebo umelé aktivovanie imunitného systému cez vakcíny, myslím si, že očkovanie je zločin! Už deti sa vďaka vakcínam dnes liečia od detskej hyperaktivity, alergií, nízkeho IQ až po ustavičné sople, zápaly a rôzne ďalšie a ďalšie fyzické choroby, nádory a poruchy tela i psychiky - a to je s istotou tiež zásluha očkovania! Úžasný pokrok - nádory o akých sa nám ani nesnívalo a plné psychiatrie! Myslím si, že generačný úpadok je jasne vidieť aj na súčasnej vláde. Najvýstižnejšie slovo je IDIOKRACIA a Idiokracia tu nevznikla len tak - EM polia, chlórová voda, supermarketová neprirodzená strava, chemtrails a predovšetkým vakcíny majú na tejto Idiokracii istotne podiel! Nie je možné napríklad chlórom zabiť baktérie a čakať, že sme v skutočnosti dosiahli nejaký výsledok, keď ľuďom je spôsobovaná otrava (napr. priama súvislosť infarktov, mŕtvice a arteriosklerózy so zavedením chlórovania vody - kniha Dr. Joseph M. Price - SRDCE, CHOLESTEROL CHLÓR tu) Bežná vodovodná voda má ďaleko od prirodzeného prostredia a vlastností, ktoré by voda mala mať! Teda, takýto "pokrok", kedy technológiami dosiahneme svojho za cenu obohatenia napr. vody o nové prvky a molekuly pod zámienkou rýchleho dosiahnutia svojho cieľa ignorovaním vody ako takej a jej prirodzeného prostredia (voda sama od seba napr. voľne stekajúca na skle tvorí serpentíny, už rovné potrubie urč. spôsobom podľa mňa pozmeňuje jej vlastnosti, možno existuje nejaká "dynamika vody", je rozdiel v energii a vitalite, keď človek pije vodu z dobrého prameňa a z vodovodu. Na vodovod ak sa bohužiaľ chlóruje voda, je vždy vhodný minimálne základný uhlíkový filter, napr. DIONELA. Vodu z vodovodu je dobré v sklených fľašiach nechať nabíjať na Slnku (myslím si, že voda v rovnom potrubí stráca nejakú "dynamiku". Slnko vodu preukázateľne ovplyvňuje, s nabíjaním vody na Slnku mám veľmi dobré skúsenosti, treba však vody mať v čistých sklených fľašiach mimo dosahu EM žiarenia. Zaujala nás príprava štrukturovanej vody - viac v Poznámke tu. Uhlíkové filtre sú vhodné i do sprchy, napr. základný tu , O hľadaní komplexných riešení a skutočného pokroku krátka esej Dr. EMIL PÁLEŠ - ČO JE POKROK, voľne na stiahnutie tu 
-   -   -

Riziká nežiadúcich účinkov vakcín sú obrovské, nehovoriac o medzigeneračných následkoch, kde sa cudzia DNA cez vakcíny dostáva do tela a každá ďalšie potomstvo je viac choré a viac degenerované, čím si neočkované elity zabezpečujú značný náskok. Zvrhlosť princípu očkovania jednou vetou vysvetľuje Dr. Johann Loibner:

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA."
https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

Okrem prvotriednych svinstiev vo vakcínach - napr. rozhovor Dr. ANDREW KAUFMAN, vlastne, dnes sú všetky vakcíny určitým spôsobom geneticky modifikované - ZDROJ tohto tvrdenia sme uviedli v tomto dokumente: 

 

V Zemaveku Jún 2022 vyšiel jeden veľmi zaujímavý článok od popredného slovenského vedca MUDr. Jána Lakotu: - po stiahnutí obrázka by mal byť text čitateľný:

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.