MUDr. SOŇA PEKOVÁ: NAŠA HISTÓRIA JE DO VEĽKEJ MIERY VYMYSLENÁ (+Poznámka Biblik: EVOLÚCIA A STVORENIE SA NEVYLUČUJÚ. K Pekovej pravdoláskarskej kázni: je absolútne ťažko narušený postoj, aby spoločnosť, kde sa pohybujú ťažkí psychopati ostala neozbrojená!

18.09.2023 21:01

"Neozbrojená nemilitantná spoločnosť bude zotročená." David Lane*

An unarmed and non-militant society will be enslaved." David Lane*

"Na nepriateľsky čin odpovedzte nepriateľsky." Korán

(trvale udržateľná spoločnosť je na rozdiel od "kresťanskej" Európy v moslimských štátoch a takisto aj v najbohatších štátoch na svete sú obyvatelia, ktorí vyznávajú náboženstvo Islam. Demokracia ani kresťanstvo by tam ani dnes zrejme nefungovali a dodnes v praxi s výnimkou zopár komunít nefungujú vôbec, pretože k zlodejom, vrahom, pedofilom a násilníkom iba ťažko väčšina ľudí zachová lásku, bude ich chcieť lyčovať a izolovať zo spoločnosti! Že budú vrahovia, zločinci a psychopati ozbrojení, je celkom možné, preto je absolútne ťažko narušený postoj, aby spoločnosť, kde sa pohybujú ťažkí psychopati ostala neozbrojená!

Samozrejme, Dr. Soňa Peková nech ďalej slobodne hlása svoje názory, len treba si odmyslieť ten naivný postoj, že ozbrojovanie, protiútok a sebaobrana je nejaký prežitok! V čase covidizmu, ak by boli všetci ľudia ozbrojení, nebol by možný policajný teror, podobne ako sa ináč t.č. v Izraeli pristupovalo k moslimskému obyvateľstvu! V ozbrojenej spoločnosti by ťažko bol možný scénár "pandémie", rúškovania či lockdownov a politici, moderátori a "osobnosti" ktorí podporujú odzbrojovanie štátu pod zámienkou "pomoci Ukrajine" či propagátori homosexualizmu by boli v islamských štátoch úplne legálne lynčovaní na ulici! (migranti sú zaujímavá karta a dokonca na jednej strane možno aj pomoc pre tzv. "vyspelé štáty", ak si národy Európy nevedia ubrániť svoje územie, prestávajú existovať a na ich miesto prichádzajú z hľadiska trvale udržateľného rozvoja schopnejšie národy, ktoré majú v praxi pre väčšinu ľudí úplne jasné, jednoduché a zrozumiteľné náboženstvo aj pevné morálne hodnoty. Nepotápa sa Európa znova podobne ako od r. 1989 kôli naivnej tolerancii všetkého a pravdoláskarskym postojom?

Je potrebné aby sa aj ľudia v Európe začali brániť!

Gándhího satjagraha je metóda na boj bez brane, ktorú zvládne iba schopný vojvodca, a nakoniec sa tiež skončila obrovskou konvenčnou vojnou! V prípade Gándhího išlo o tvrdý bojkot globalistov a porušovanie ich nariadení a neozbrojení ľudia pochodovali na okupované podniky, kde ich policajti mlátili, čo bola v podstate legálna vojna, s tažkými zraneniami i stratami na životoch! U nás sú dnes okupované podniky Telekom, SPP, Elektrárne a mnohé ďalšie, okupujú ich parazitickí psychopati, ktorých treba vyhnať, ináč vycicajú a ťažko poškodia prakticky všetkých!

-     -     -

MUDr. SOŇA PEKOVÁ: 

NAŠA HISTÓRIA JE DO VEĽKEJ MIERY VYMYSLENÁ

1.časť: https://www.youtube.com/watch?v=hBj4WSg9zTQ

2. časť: https://www.youtube.com/watch?v=2_g801MRCHw

Poznámka Biblik: Evolúcia a Stvorenie sa nevylučujú, ak je pravdivá náuka, že embryo prechádza rôznymi vývojovými štádiami od plazov až po človeka, je možné aj to, že človek sa vyvinul do súčasnej podoby postupne z nižších foriem a nijak to nevylučuje existenciu Stvoriteľa, Ktorý je nad všetkým, i nad časom! Biblické dni Stvorenia v Genesis môžu byť v skutočnosti eóny, ale takisto to môžu byť dni a celá náuka o evolúcii, ľudoopoch a dinosauroch môže byť od základu vymyslená!  

MUDr. Soňa Peková nemá žiadnu bližšiu predstavu o Zemi a o vesmíre, vychádza z falošnej paradigmy* a podobne to môže byť aj s jej názormi s vírusom, ktorý ako hovorí napr. David Icke, neexistoval vôbec, cit David Icke: "THERE IS NO VIRUS!" 

David Icke v rozhovoroch opakovane hovoril, že pohľad virológov vychádza z falošnej paradigmy, podobne ako školské náuky o Zemi a o vesmíre:

Zem je unikátny výtvor, Zem nie je planéta:

*prof. JAN RAK: VEDECKÉ EXPERIMENTY POTVRDZUJÚ, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / CZECH NUCLEAR PHYSICIST prof. JAN RAK: SCIENTIFIC EXPERIMENTS PROVING FLAT EARTH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-vedecke-experimenty-potvrdzuju-ze-zem-je-plocha/

Dr. JOHN D: SYSTEM EQUILIBRIUM AND DISEQUILIBRIUM (CONSEQUENCES OF FALSE PARADIGMA) / Dr. JOHN D: MIMORIADNE DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE: SYSTEM EQUILIBRIUM AND DISEQUILIBRIUM (NÁSLEDKY FALOŠNEJ PARADIGMY) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-john-d-system-equilibrium-and-disequilibrium-consequences-of-false-paradigma/

TIP NA FILM: VIROLOGICKÁ CIRKEV / MOVIES WE LIKE: THE CHURCH OF VIROLOGY (SK, CZ, ENG, GER)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-virologicka-cirkev-movies-we-like-the-church-of-virology/

DAVID ICKE:

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=david+icke

*DAVID LANE: NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ / DAVID LANE: AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/david-lane-neozbrojena-a-nemilitantna-spolocnost-bude-zotrocena-david-lane-an-unarmed-or-non-militant-people-will-be-enslaved/

BÝVALÁ HYGIENIČKA: EPIDÉMIU VYHLÁSILI POLITICI A PÝTAM SA PREČO? (+Poznámka Biblik: V RÚŠKACH ĽUDIA VDYCHUJÚ NAJMENEJ 5x VIAC CO2 AKO URČUJE TECHNICKÁ NORMA)
https://www.biblik.sk/news/byvala-hygienicka-epidemiu-vyhlasili-politici-a-pytam-sa-preco/

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/