NARIN HASAN: DIERŽAVA CZECHASLAVAKIA (+Poznámka Biblik: Štátne aj medzinárodné organizácie sú organizácie zamerané na hru na pozornosť, aby mal občan pocit, že sa môže niekde obrátiť

11.01.2023 16:03

NARIN HASAN: DIERŽAVA CZECHASLAVAKIA

https://www.youtube.com/watch?v=CW_unqsLk_s

Poznámka Biblik: nestíhame verifikovať všetky informácie, poslucháči nás na tieto videá upozorňujú, vraj vedú k slobode... Zatiaľ sme nenašli jediný dôvod, prečo týmto videám venovať vôbec nejakú pozornosť. Ťažko je možné si predstaviť, že prebudenie z Matrixu môže nastať v rámci Matrixu, cez nejaké súdy v Haagu alebo cez organizácie v štruktúre Matrix... Štátne aj medzinárodné organizácie sú organizácie zamerané na hru na pozornosť, aby mal občan pocit, že sa môže niekde obrátiť, ako to však dopadne s trestnými oznámeniami v kľúčových veciach a zrejme aj so žalobami na súdoch, si viete predstaviť. Rozhodovať pravdivo alebo začať skutočné vyšetrovanie sa môže len vtedy, ak to neohrozuje integritu systému. Z hľadiska  mapy úrovne vedomia  sú nielen mnohí predstavitelia ale dokonca aj niektoré medzinárodné organizácie pod úrovňou integrity, od nich ťažko môžete čakať vôbec niečo pozitívne!  Zvlášť v prípadoch, ak nejaká fľandra alebo indivíduum ako Kiska  tu menuje sudcov, alebo keď skorumpovaní politici dosadzujú na kľúčové posty v Polícii a do rozhodujúcich úradov svojich ľudí... Hadi nebudú rozhodovať v prospech ľudí, pre nich ten najprudší jed = ten najsladší med! Forma a tvar môže byť síce rôzny, môže to byť navonok nacionalista ale v skutočnosti sabotér ako Dmitrij Medvedev, alebo navonok filantrop, ale ináč maskot očkovacích (rozumej vyhladzovacích programov) ako Bill Gates! Ale vždy to bude jedna a tá istá tvár  - sfanatizovaný žid alebo Lucifer!

https://www.biblik.sk/obrazky/

Tak, ako sa dnes bežne nestínajú hlavy na ulici, pretože väčšina ľudí krviprelievanie a popravy netoleruje, jedného dńa, keď úroveň vedomia človeka dosiahne určitú hranicu, nebude možné aby sa takéto kreatúry vôbec ukázali medzi ľuďmi! Ľahko diabol oklamal človeka! Ako dosiahnuť, aby podvody a svinstvá viac neboli tolerované, či dokonca - aby sa nemohli ani verejne manifestovať? Je potrebný vzostup úrovne vedomia. Veľmi záleží na každom jednotlivcovi. Knihy, ktoré môžu zvýšiť úroveň vedomia:

David Hawkins - všetky knihy, DAVID HAWKINS - VŠEVIDOUCÍ JÁ, Helen Schucman - Kurz Zázrakov a kniha ZOHAR

 

Súvisiace články:

SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/

biblik.sk/clanky

"As long as the superstition that people should obey unjust laws exists, so long will slavery exist." Mahatma Gandhi

"Pokiaľ sa ľudia budú podrobovať nespravodlivým zákonom, bude existovať aj ich otroctvo!" Mahátmá Gándhí

____________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 



 



 



 

 

SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/