Necenzurovaný rozhovor novinárok o Bachmute: Sú oblasti, kde až 90 % obyvateľstva čaká na príchod ruskej armády (+Poznámka Biblik: je možné povedať, že Ruská armáda v Československu v r. 1968 o dve desaťročia oddialila nástup fašistickej satanokracie!

08.03.2023 14:26

hlavnespravy.sk

Necenzurovaný rozhovor novinárok o Bachmute: Sú oblasti, kde až 90 % obyvateľstva čaká na príchod ruskej armády:

https://www.hlavnespravy.sk/necenzurovany-rozhovor-ceskych-novinarok-o-bachmute-su-oblasti-kde-az-90-obyvatelstva-caka-s-nadejou-na-prichod-ruskej-armady/3069574

TOP KOMENTY:

"Myslím že celý svet čaká na príchod Rusa. Pod liberálnym hnojom nechce nikto žiť."

"Tak veru!!! Viac ako polovica Ukrajiny, je pro Ruská!!! A to sa pokúšajú tieto Banderovako fašistické svine zmeniť tak, že tých čo sú pro Ruský vyvražďujú a to systematicky!!! Teda dá sa tu hovoriť už o genocíde!!! A toto podporuje prehnitý západ pod vedením USA a EU!!! A teraz do toho chcú zapojiť ešte aj ich zločineckú teroristickú organizáciu NATO!!! Inak už sa stalo, čo myslíte, kto asi tak spáchal teroristický útok na Nord Stream a Nord Stream II?"

Poznámka Biblik: je možné povedať, že Ruská armáda v Československu v r. 1968 o dve desaťročia oddialila nástup fašistickej satanokracie!

Bez včlenenia do Ruskej federácie sú Slovanské národy bez ochrany, plne v područí západných mocností, ktorí nás majú za menejcenných - hovoria nám slaves - Slav - Slovan, slave=angl. otrok.

Budúcnosť Slovanských národov môže byť slovanská únia - Slovanský zväz (Rusko, Slovensko a slovanské národy ako napríklad Srbi, Chorváti a ďalší spoločne v zväzovej únii) Rusko a Slovanské národy sú našimi prirodzenými partnermi a bratskými národmi, nie Nemci, Američania ani Angličania.

 

Súvisiace články / related articles:

OTTO VON BISMARCK O UKRAJINE / OTTO VON BISMARCK ABOUT UKRAINE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/otto-von-bismarck-o-ukrajine-otto-von-bismarck-about-ukraine/

 

REFERENDUM: SÚHLASÍTE, ABY SA SLOVENSKO STALO SÚČASŤOU RUSKEJ FEDERÁCIE?
https://www.biblik.sk/news/referendum-suhlasite-aby-sa-slovensko-stalo-sucastou-ruskej-federacie/

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!