NEMECKÍ PRÁVNICI PODÁVAJÚ HROMADNÚ ŽALOBU PROTI VLÁDE ZA ZLOČINY PROTI ĽUDSKOSTI A NEOPRÁVNENOSŤ OPATRENÍ (+Poznámka Biblik: Nariadenia vlády sú pokyny k samovražde, kto ich bude rešpektovať, kope si vlastný hrob!) AKTUALIZÁCIA 1

12.10.2020 10:01

"Skupina nemeckých právnikov zriadila komisiu na vyšetrenie oprávnenosti opatrení, výsledkom je, že podávajú hromadnú žalobu na medzinarodný súd pre zločiny proti ľudskosti, proti vláde Nemecka a medzinárodných korporácií. Na zhromažďovaní dôkazov pracovali medzinárodne uznávaní vedci v rôznych odboroch. Vyšetrovanie ukázalo, že opatrenia boli prijaté len na základe výsledkov PCR testov. PCR testy nie sú určené pre diagnostikovanie chorôb, sú falošné, pozitívny test neznamená že osoba je infikovaná. Cez medzinárodnú právnu sieť poskytnú všetky informácie potrebné k žalobám pre právnikov dalších štátov. Verme, že sa nájde aj u nás niekto, kto podá hromadnú žalobu." Zdroj: https://debata.pravda.sk/debata/565393-visolajsky-hrozi-nam-vypnutie-statu-ak-nepridu-zasadne-opatrenia/

Poznámka Biblik: vláda v područí globálnych korporácií, ktoré sa rozhodli vykoreniť súkromné podnikanie ako fašisti židov, nemá žiadnu autoritu nám niečo prikazovať. Na nosenie rúšok neexistujú žiadne dôkazy, že by chránili pred koronavírusom, čo je aj na krabici od rúšok napísané. PCR testy neukazujú žiadne skutočné hodnoty, na čo odborníci upozorňujú od začiatku. Rúška a kadejaké handry človeka neochránia, prispievajú však k znižovaniu celkovej imunity a  zvyšovaniu chorobnosti  (kadejaké handry ešte vytvárajú jemnejší aerosol-rúška sú teda objektívne aj hrozba!) Svoje robí aj pocit diskomfortu a celkovej nepohody. V rúškach sa množia baktérie, ďalej má nosenie rúšok aj psychologické efekty - zamaskované tváre v rúškach, striehnutie na ľudí a pod. Rúška sú jednoducho týranie! Ja na tyraniu dobrovoľne nepristúpim, ani keď sa mi budú vyhrážať. Rúško nenosím. Rúško mi násilím nasadili policajti keď som bol v putách na policajnej stanici, zobrali ma z ulice, že nemám rúško, viac tu. ANI NA ULICI ANI NIKDE INDE RÚŠKO DOBROVOĽNE AJ TAK NOSIŤ NEBUDEM! (iba mučením, týraním a násilím ma k tomu môžu donútiť, oni sú toho schopní, ale zastrašiť sa nedám)

Myslím si, že hrozbou sami pre seba a teda aj pre ostatných sú tí, ktorí rúška nosia. Ale brániť im v tom nebudem, ani ich nútiť, aby si rúška dali dole, aj keď je to teraz naozaj nutné, aby sa ľudia zomkli a povedali NIE TEROR A NIE FAŠIZMUS! Nútenie na rúška je fašizmus, je to teror, ktorý nemá žiadne preukázateľné opodstatnenie, podobne ako nemali žlté hviezdy u židov za II. sv. vojny - išlo o ponižovanie a týranie! A o to tejto vláde slúžiacej satanským korporáciám ide aj dnes! Legitimitu zavádzať fašizmus nemá žiadna vláda, opatrenia musia byť v súlade s dobrými mravmi a s Ústavou. Matovičovci porušili všetko, prekročili všetky hranice! A prezidentka sa takto bezmocne prizerá na porušovanie Ústavy. Je lepšie trpieť neprávosť ako schvaľovať opatrenia zločincov - ani židom žlté hviezdy nepomohli, mali ich hneď odmietnuť, podobne ako vám nepomôže, ak si dáte rúška! Bojovať treba v každom prípade, ide tu o život: Rúška prispevajú k rozvoju fyzických ochorení, množia sa v nich baktérie, rúška stresujú ľudí, teda prispievajú k rozvoju aj psychických ochorení, čo je zrejme zámer-ničenie človeka! (Kto by veril, že takíto prašiví politici, už teraz vážne obvinení zo zbytočného utrpenia, chorôb a smrti mnohých ľudí, nám chcú pomáhať nejakou prašivou vakcínou?) Nariadiť plošné nosenie rúšok je zločin na ľuďoch, zodpovední by mali byť a aj budú postavení pred súd!

Z hľadiska filtrácie častíc sú účinné FFP3 respirátory. Kto sa chce chrániť, má možnosti a nikto nemusí terorizovať ostatných! A nemuseli ani nemusia nič zatvrárať, zatváranie obchodov je určené na likvidáciu slobodného podnikania od začiatku! Ako obchodník by som na bezdôvodné zatvorenie svojho obchodu nepristúpil! To je fašizmus v praxi! A hlavne nikoho nepodvádzajte, že rúška chránia, alebo teraz po novom, že zatvorenie chráni, alebo nebodaj že lockdown chráni? Fašistom už nikto neverí!

Rúška výrobcovia nevyrábajú na ochranu pred vírusmi, preto to píšu na krabice:

"RÚŠKA NEPOSKYTUJÚ ŽIADNU OCHRANU PRED COVID-19!" link tu. Potom sa teda je namieste opýtať: "TAK PREČO TIE RÚŠKA NOSÍTE?"

Takisto by nikto nemohol ani ten najlepší respirátor deklarovať ako ochranu pred koronavírusom, nakoľko vláda, Polícia ani štátne úrady nevyšetruje, či lietadlá rozprašujúce chemtrails sypú jedy/vírusy/nové EM polia do vzduchu. Ktorý vedec by vedel dnes jasne povedať, čo chráni pred koronavírusom? Namiesto vyšetrovania, čo je príčinou (ak vôbec teda nejaký nový vírus spôsobujúci nejaké nové ochorenie existuje) sa hľadá vakcína! Je to ako keby ľudia pili splaškovú vodu a politici by sypali peniaze na vakcínu proti cholere! Isté je, že každé ochorenie má svoju príčinu, ktorú očkovanie vôbec nedokáže vyriešiť! (super dokument tu) Ak sa sypú jedy do vzduchu, vakcína nepomôže! Osobne si myslím, že ak niektorí ľudia majú dýchacie problémy, je to následok rozprašovania chemtrails. Vírus je následok niečoho, najskôr nejakej otravy, najskôr otravy vzduchu chemtrails a EM smogom. (Viac o vírusoch Dr. Thomas Cowan tu) Chemtrails a šírenie elektrosmogu je problém, ktorý má vláda riešiť a urobiť lockdown nášho neba a zakázať 5G! (už súčasná situácia so silnými vysielačmi medzi domami je kritická a musí sa riešiť, a čo robí vláda, vidíte sami) Nakoľko ako vidíte, neexistuje žiadna slovenská vláda, všetko sú to komendianti pískajúci podľa nôt globalistov. Nariadenia vlády sú pokyny k samovražde, kto ich bude rešpektovať, kope si vlastný hrob! DO BOJA SLOVÁCI, ODHOĎTE RÚŠKA A OTVORTE OBCHODY A REŠTAURÁCIE DOKORÁN! IDE VÁM O ŽIVOT, STRATY VÁM NIKTO NENAHRADÍ! TERAZ MUSÍTE PREKONAŤ SVOJ STRACH, AK SA NECHÁTE OVLÁDAŤ STRACHOM, BUDE EŠTE HORŠIE!

 

AKTUALIZÁCIA 1: bulvárne internetové denníky  šíria správy (1, 2 ,) že ľudia, ktorí odmietnu očkovanie budú zhromažďovaní do špeciálnych táborov. Ak si pamätánie na dokumenty Alexa Jonesa o pripravených obrovských prázdnych oplotených táboroch s plastovými truhlami, tak viete, že tento scénár plánovali už dlho!