NETRÁPTE SA, VAŠE MYŠLIENKY NIE SÚ VAŠE! / NO WORRIES, YOUR THOUGHTS ARE NOT YOURS! (SK, ENG) (+Poznámka Biblik:: AKO VZNIKÁ MYSEĽ ALEBO ČO TO JE? (SK, ENG)

27.09.2023 20:29

Myseľ - sa z určitého pohľadu javí ako pole, v ktorom sa nachádzajú všetky myšlienky a čokoľvek, čo si len možno predstaviť! (možno všetky útvary, na ktoré ľudstvo doteraz kedy myslelo existujú ako obrazy v poli, a môžu to byť obrazy veľmi pestré pofarbené i rozšíreným vnímaním niektorých jednotlivcov alebo v stave užitia rôznych látok) 

Podľa úrovne vedomia človeka, každý až do určitého štádia vývoja, keď už myseľ na vyšších úrovniach stíchne úplne, spadá do určitého okruhu. A podľa okruhu, v ktorom sa nachádza má myšlienky rôznej kvality aj intezity. Dalo by sa to prirovnať k rádioprijímaču, ktorého anténa má určitý dosah a príjíma to, čo je v danej oblasti momentálne dostupné,. (čo je blízko, je jasne počuteľné a prakticky bez šumu) 

Výnimku tvoria napr. stavy blízke smrti, ťažké otravy alebo požitie drog, kedy sa anténa rádioprijímača môže úplne predĺžiť, či rozšíriť natoľko, že zachytáva úplne všetko, čo v kolektívnej mysli existuje - z tohto pohľadu sa pole skôr javí ako kolektívna myseľ, kde sú úplne všetky útvary... 

Ľudia sa obávajú, čo sa im niekedy v mysli objavuje, netreba to tu zvlášť rozpisovať, ale určite by sa za to nemali obviňovať. Riešením je vzostup vedomia, duchovná práca, štúdium svätých kníh a kníh veľkých majstrov - napríklad David R. Hawkins,  modlitba, pôsty, meditácia - čokoľvek, čo môže zvýšiť vibrácie. Človek ak to robí správne, obvykle veľmi rýchlo zistí, že sa mu myseľ mení, akoby umlčiava až nakoniec stíchne úplne - čo môže byť pre začiatočníka veľký šok, má pocit, akoby sa mu myseľ stratila, ale pre pokročilého je to veľká úľava a úspora ohromného množstva energie, ktorú môže využiť ináč.

 
Existujú prípady, kedy sa v mysli objavujú dotieravé myšlienky či hlasy. Sú známe javy, kedy človek v jednom tele má dve osobnosti... Niekedy tak ukážkovo, že v prípade napr. ťažkej celiakie jedna osobnosť reaguje vyrážkami a dusením na kúštiček chleba a keď zrovna v človeku "prepne" na druhú osobnosť, môže sa napchávať lepkom, chlebom a jesť múčnych jedál koľko chce a žiadna alergia sa neprejavuje! Každá osobnosť bude mať najskôr rôzny okruh myšlienok. Pisateľ tohto článku si myslí, že do okruhov sa vysielajú určité programy a to zrejme nielen zo zariadení vyrobených ľuďmi, ale aj z iných sfér. Bežné sú programy: "Nerieš", "nič s tým nespravím", "užívaj si" atď. a to už sme pri myšlienkovej kontrole, o ktorej bližšie napr.: do hľadania na Biblik.sk:
Barrie Trower, Shoshana Zuboff alebo vynikajúce prednášky Dr. Rauni Kilde.
Poznámka Biblik: myseľ podobne ako pocit individuality a tzv. osobnosť pravdepodobne vzniká odrazom čistého Otcovho svetla od vásan - charakterových sklonov. Keď Pán Ježiš Kristus prišiel na svet, paprsok čistého dokonalého Otcovho svetla sa nemal od čoho odraziť - narodil sa človek s plným kristovským vedomím - človek bez ega, ktorý zázraky netvoril mysľou, ale duchovnou mocou Otca, Ktorému je ľahké kriesiť i mŕtvych! Nakoľko Nebeský Otec nezaujíma pozície ani nikoho nesúdi, samozrejme neexistuje žiadny vyvolený národ ani nejakí zvláštni obľúbenci, polievočku u Otca si nemôže prihriať ani žid, ani vrah, ani svätec - u Neho sú si všetci rovní! Otec nad nikým nevynáša súdy, každému je určený istý čas a potom na každého jednoducho príde v rámci toho, ako bolo ustanovené na počiatku, a nič iné sa zase nebude jesť, okrem toho, čo si kto navaril! Ak zlo zlých trvá príliš dlho, aj Pán Ježiš Kristus farizejom hovorí: "Práve teraz na vás prišlo (čo aj sami určite nejak tušíte) ale nemôžete to zniesť a chcete ma preto zabiť, a veru vám hovorím, že ešte na vás aj príde za všetky svinstvá, ktoré ste narobili - nech sa vám páči, dovŕšte mieru svojich zločinov na Mne ak teda chcete, a sami si tým teda pripravte súd, ktorý si zaslúžite!" - je to povedané v skratke takto, "na to som k lotrom poslal sám seba, aby som dosvedčil ich neprávosť a kde som ja ako svedok, tam istotne budú súdení!" (Lukáš 11. kapitola, vidˇpreklad Roháček) Pán Ježiš Kristus totižto nebol osoba, ale Čisté Vedomie, Ktoré nerobí tak ako ľudia, nikoho nemôže nenávidieť, nikomu závidieť, na nikoho sa hnevať a to dokonca ani vtedy, keď Mu ubližujú - viď cit. "ak som zle hovoril, dosvedč čo bolo zlé, ale ak nemáš na mňa nič, tak prečo ma biješ?" (Ján 18:22-23 Biblia Roháček)
-   -   -
To, čo by spĺňalo definíciu zázrak sa nedeje obvykle silou mysle, ale Otcovou mocou. Ak sa človek sústredí, dokáže zamerať možno ako lupa paprsky Slnka tam, kde chce, ale vyššie úrovne tam už nie je kontrola osobnosti, namiesto ega nastupuje kristovské Vedomie a namiesto sily nastupuje moc, Ktorá JE, t.j. nie sila mysle stvorenia ale moc Stvoriteľova.
 
ENGLISH:
The mind - from a certain point of view, appears as a field in which all thoughts and anything imaginable is present! (perhaps all the formations that mankind has ever thought are existing as images in a field, and they can be very colorful images, sometimes colored by the extended perception of some individuals or in the state of use of various substances as drugs) According to a person's level of consciousness, everyone is located in a certain circle of the "mind field". (Enlighted beings - the mind at higher levels becomes completely silent) And according to the circle in which is a man located, there are ideas of different quality and intensity. It could be compared to a radio receiver whose antenna has a certain range and receives what is currently available in that area. (what is close is clearly audible and virtually noiseless) The exception is e.g. states close to death, severe poisoning or drug ingestion, when the antenna of the radio receiver can be completely extended, or expanded so much that it captures absolutely everything that exists in the collective mind - from this point of view, the field appears more like a collective mind, where absolutely all formations are present...
People are afraid of what sometimes comes into their mind, but they certainly shouldn't blame themselves for it. The solution is consciousness raising, consciously developing your consciousness (books David R. Hawkins) spiritual work, study of the holy books and books of the great masters - such as David R. Hawkins, prayers, fasting, meditation - anything that can raise  vibrations. If a person does this correctly, he usually very quickly finds that his mind changes, as if it becomes silent until finally it becomes completely silent - which can be a great shock for a beginner, he feels as if his mind is lost, but for an advanced pupil it is a great relief and saving a huge amount of energy that can be used in other ways.
There are cases when intrusive thoughts or voices appear in the mind. There are well-known phenomena where a person has two personalities in one body... Sometimes so demonstrably that in the case of e.g. with severe celiac disease, one personality reacts with rashes and choking to a piece of bread, and when this person "switches" to another personality, she can eat gluten and bread as much as she wants, and there is no allergy! Each personality has got probably a different circle of thoughts and connection with various areas (in one area people believing "this is killing me", another area with beliefs "this will do no harm for my body" For example, as the covidism prooved, reality is what people believe in, not what is "real".)
The writer of this article thinks that certain programs are broadcasting into the circles, apparently not only from man-made devices, but also from other spheres. Common programs are: "Don't try to make any change, just eat and drink", or "I can't do anything with wars, chemtrails, etc, just let it be - get out of our way". Now it would be good to write something about the mind control: search Biblik.sk: Barrie Trower, Shoshana Zuboff or the excellent lectures by Dr. Raun Kilde (search both Rauni Kilde, Dr. Rauni Kilde)
Súvisiace články / Related articles:

OBRAZ POSVÄTNEJ ENERGIE / SACRAL ENERGY PICTURE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/obraz-posvatnej-energie-sacral-energy-picture/

POKUS O VYSVETLENIE SVÄTEJ TROJICE (SK)
https://www.biblik.sk/news/pokus-o-vysvetlenie-svatej-trojice/

DAVID R. HAWKINS: EGO NIE JE VAŠE SKUTOČNÉ JA / DAVID R: HAWKINS: THE EGO IS NOT THE REAL YOU (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/david-r-hawkins-ego-nie-je-vase-skutocne-ja-david-r-hawkins-the-ego-is-not-the-real-you/

NETRÁPTE SA, VAŠE MYŠLIENKY NIE SÚ VAŠE! / NO WORRIES, YOUR THOUGHTS ARE NOT YOURS! (SK, ENG) (+Poznámka Biblik:: AKO VZNIKÁ MYSEĽ ALEBO ČO TO JE? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/netrapte-sa-vase-myslienky-nie-su-vase-no-worries-your-thoughts-are-not-yours/
 
VAŠE MYŠLIENKY NIE SÚ VAŠE / YOUR THOUGHTS ARE NOT YOURS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/vase-myslineky-nie-su-vase-your-thoughts-are-not-yours/
 
Viac článkov Dr. David Hawkins tu / More David R. Hawkins articles here (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=hawkins

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!