NOVÁ KNIHA NA BIBLIK.SK: LIEČENIE SLNEČNÝM SVETLOM / SUNHEALING (SK, ENG) 4x AKTUALIZOVANÉ / 2x UPDATED

26.04.2022 10:17

Nová kniha na Biblik.sk / NEW BOOK at Biblik.sk - book SK, CZ, links ENG:

Písali sme, že je veľmi dôležité vystavovať vodu slečnému svetlu (sklené fľaše) a prosíme zabezpečte miesto, kde voda neprichádza do kontaktu s elektrosmogom (v blízkosti človeka, ktorý je z väčšej časti voda, by nemali byť žiadne zdroje EM žiarenia, viac Dr. COWAN  tu /here a Frank Clegg tu/here). Aj keď je to na tejto planéte považované za normálne, je zdravie ohrozujúce používať mobil (v návode sa dokonca vlastne píše, že by ste si mobil nikdy nemali dávať k hlave - viac tu/here. A je veľmi zdravie ohrozujúce mať doma Wi-Fi, v panelákoch je Wi-Fi totálny extrém a mala by byť zakázaná! Mimochodom nové Wi-Fi  idú takmer na 3x vyššej frekvencii, teoreticky je to trojnásobok, nehovoriac o nových silných anténach, ktoré sú dnes na Wi-Fi routeroch štandardom! V blízkosti človeka by také niečo byť nemalo, je to genocída! Bohužiaľ, vôbec nie je normálne, že to ľudia majú doma a pravdepodobne to čoskoro s týmito bezdrôtovými zariadeniami (mobily, Wi-Fi, bluetooth, bezdrôtové slúchadlá, smarthodiny) dopadne tak ako s azbestom!

Uvedomelí ľudia by bezdrôtové zariadenia vrátane klávesníc a myší mali prestať používať, nahradiť káblom alebo (ak to nejde ináč) obmedziť ich používanie na nevyhnutné minimum. Zvlášť upozorňujeme na riziká prikladania mobilov ku hlave, vrátane tých populárnych smarthodiniek a najmä bezdrôtových slúchadiel - je to hazard so zdravím, nikto by nemal mať zdroje EM žiarenia takto blízko dlhodobo pri tele!

Výnimku z hľadiska bezpečnosti tvorí iba samostaná GPS navigácia, je to podľa našich meraní jediné bezpečné bezdrôtové zariadenie (alebo smartphone s vypnutými sieťami - navigation method GPS ONLY/ metóda navigácie IBA GPS, takto navigácia/mobil nevysiela bežnými prístrojmi žiadne merateľné hodnoty, GPS satelity pražia zrejme dosť kvalitne, aj s tým sa bude musieť niečo robiť). Zapnutý mobil okrem GPS by v aute/MHD ani vo vlaku nemal byť vôbec!!! Jednak kôli prepájaniu na množstvo staníc (možný zvýš. výkon i zvýš. aktivita hľadania sietí), ďalej kôli odrazom (auto, autobus, vlak - kov, môže vytvrárať odrazy EM žiarenia)
Celkovo, moderné smartphony bežne vyžarujú obrovské hodnoty žiarenia (podľa našich meraní 10.000 - 220.000 mikroWatt/m2 v priemere každých desať sekúnd, na rozdiel od klasických telefónov je na smartphonoch ustavičná hustá dátová premávka - aj pri vypnutých dátach sa podľa našich meraní chovajú z hľadiska vyžarovani ináč ako klasické mobily). V podstate majiteľ aktívneho smartphonu má podľa nášho názoru (na základe mnohých meraní a porovnávaní hodnôt žiarenia klasický mobil vs. smartphone) oveľa nižšie šance udržať si telo a myseľ zdravú na rozdiel od používateľa obyčajného klasického mobilu. Ale žiadny mobil by nemal byť pri hlave, to si prosím vás zapamätaje. Ďakujeme.
 
AKTUALIZÁCIA:

Vhodné je aj miesto na tele, ktoré chcete liečiť, primerane vystavovať slnečnému žiareniu. Viac v horeuvedenej knihe Jacob Lorber a ešte jedna metóda tu:

https://www.biblik.sk/news/hrm-sungazing/

 
ENGLISH:
- shortcuts and the above red links sk/cz/eng
Jacob Lorber - sk, cz, eng:
HRM SUNGAZING - ENG:

IMPORTANT: let the Sun shine on your body (take care, not too long). If you have problem on/in the body, let the Sun reach that place. You may drink solarized water, use bottles from glass and keep the water away from EM radiation. The color of glass may improve healing effect.

_______________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU