NOVÁ KNIHA TIBOR ELIOT ROSTASA + prof. PETER STANĚK

12.12.2023 18:52

NOVÁ KNIHA TIBOR ELIOT ROSTASA + prof. PETER STANĚK

https://www.youtube.com/watch?v=WOxGwcIzXbw

Poznámka Biblik: tí, ktorí veria v Zemeguľu, akoby celý život študovali Zem a majú vždy jasno, o Zemi, o očkovaní a vlastne sa vyznajú vo všetkom, čo sa dnes oficiálne hovorí alebo učí, oni proste vedia, lebo tak silno si myslia, že vedia! Skúste spochybniť ich ilúzie! Niektorí z nich si myslia, akí sú odborníci, pretože majú za sebou nejaké vysoké školy! Zabudol už každý, že nie to tak dávno, čo tu bola doba, kedy lekári odmietali sterilizovať nástroje alebo sa v oficiálnej vede verilo, že cholera sa šíri vzduchom a nie kontaminovanou vodou? Alebo na pacientov kydali ortuťové maste, čím mnohých zabili a poškodili? V časoch cholery stavali namiesto čistých studní a kanalizácie bariéry proti smradu, ktoré schvaľovali vtedajší vedci a keď niekto tvrdil niečo iné, že treba riešiť tie splašky a zabezpečiť ľuďom čistú vodu, už aj bol konšpirátor...* Dnes by namiesto hľadania čo sa vlastne deje, ponúkali na choleru vakcínu a po vybudovaní kanalizácie by presviedčali: "No vidíte, tie naše injekcie tak skvele fungujú, kto o tom pochybuje, je vrah!" (oni to tak skutočne robia, prestali používať DDT a povedali: "Naše vakcíny proti obrne to dokázali!" A keď kone prestali srať po ceste a ľudia prestali dostávať tetanus* povedali: "Naše vakcíny vás zachránili!" Tie ich príbehy o eradikácii chorôb, v skutočnosti, kde prišli s vakcínami, pôsobili choroby a smrť a museli utekať z mesta, pretože ľudia by ich zlynčovali ako vrahov, ktorí surovo nakazili mesto chorobami - toto je očkovanie! VAKCÍNA = CHOROBA! Či sa snáď choroby nešírili aj naposledy cez ich testy a vakcíny? Tentokrát ich čaká súd, spoločne s propagátormi vakcín, skončili! 

Testy neboli nič iné, iba nosová vakcína, na ktorú  strašne doplatilo*  obrovské množstvo ľudí, niektorí "len" stratou čuchu, ktorou trpia až dodnes, iní vážnym poškodením zdravia alebo smrťou.

Satanistickí paraziti sú schopní tej najhrubšej lži a zločinov takých rozmerov, že iba málokto má žalúdok na to, aby sa pozrel, čo sa tu deje! Sú schopní celých scénárov, vymysleli si teroristov, 9/11 aj bin Ládina, ktorý vlastne v podobe v akej ho ľudia poznali z TV nikdy neexistoval! Zapálili a vyhodili do vzduchu civilistov v New Yorku (i v mnohých iných mestách) a drístali o teroristoch, aby mohli nastúpiť na scénu ako obrancovia spravodlivosti a demokracie!

Súvisiace články / related articles:

*AJ TETANOVKY MÔŽU TRVALE POŠKODIŤ ZDRAVIE ČLOVEKA (AKTUALIZOVANÉ)
https://www.biblik.sk/news/aj-tetanovky-mozu-trvale-poskodit-zdravie-cloveka/

*ĎALŠÍ VÁŽNY PRÍPAD POŠKODENIA ZDRAVIA PO TESTOVANÍ (+Poznámka Biblik: AK ĽUDIA BEZHLAVO REŠPEKTOVALI PRÍKAZY NADRIADENÝCH - ČERNOBYĽ - ZAMORILI CELÝ SVET A SPÔSOBILI OBROVSKÚ HAVÁRIU)
https://www.biblik.sk/news/dalsi-vazny-pripad-poskodenia-zdravia-po-testovani/

prof. JAN RAK: VEDECKÉ EXPERIMENTY POTVRDZUJÚ, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / CZECH NUCLEAR PHYSICIST prof. JAN RAK: SCIENTIFIC EXPERIMENTS PROVING FLAT EARTH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-vedecke-experimenty-potvrdzuju-ze-zem-je-plocha/

9/11 FIREFIGHTERS VIDEO / 9/11 VIDEO HASIČOV (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/9-11-firefighters-video-9-11-video-hasicov/

prof. MAXIMILIAN RUPPERT: HNEĎ 11.SEPTEMBRA SME VEDELI, ŽE IDE O RIADENÚ DEMOLÍCIU / GERMAN PROFESSOR: ON 9/11 WE KNEW IT WAS A CONTROLLED DEMOLITION (SK, CZ, ENG, GER_DEUTSCH)
https://www.biblik.sk/news/prof-maximilian-ruppert-hned-11-septembra-sme-vedeli-ze-ide-o-riadenu-demoliciu-german-professor-on-9-11-we-knew-it-was-a-controlled-demolition/

*SEDEM DIVOV TECHNICKEJ CIVILIZÁCIE: KEĎ SA VEDCI POMÝLIA (AKTUALIZÁCIA 1x + Poznámka Biblik)
https://www.biblik.sk/news/sedem-divov-technickej-civilizacie-ked-sa-vedci-pomylia/

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner (4.2.1944 -13.3.2018)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-dr-johann-loibner-historia-ockovania-movies-we-like-dr-johann-loibner-the-history-of-vaciination/

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner (4.2.1944 -13.3.2018)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-dr-johann-loibner-historia-ockovania-movies-we-like-dr-johann-loibner-the-history-of-vaciination/

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/