O SŤAŽNOSTI ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK VOČI KRIVÉMU OBVINENIU POLÍCIE NA ZÁKLADE VÝPOVEDE FALOŠNÉHO SVEDKA PANI ADRIANY OZOGÁNYOVEJ ROZHODOVAL OPÄŤ PROKURÁTOR BORIS BUVALA, TEN ISTÝ, KTORÝ POŽADOVAL VÄZBU

08.02.2024 14:31

O SŤAŽNOSTI ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK VOČI KRIVÉMU OBVINENIU POLÍCIE NA ZÁKLADE VÝPOVEDE FALOŠNÉHO SVEDKA PANI ADRIANY OZOGÁNYOVEJ ROZHODOVAL OPÄŤ PROKURÁTOR BORIS BUVALA, TEN ISTÝ, KTORÝ POŽADOVAL VÄZBU

Prokurátor Boris Buvala požadoval väzbu pre zakladateľa Biblik.sk na základe krivého obvinenia Políciou. Na Políciu už po niekoľký raz donášal falošný svedok pani Adriana Ozogányová rôzne domnienky a absurdné obvinenia, ktoré Polícia prijíma a tvária sa, že ich berú vážne. Na základe obvinenia falošného svedka pani Adriany Ozogányovej Žuffovej bol prenajatý byt zakladateľa Biblik.sk dňa 11.1.2024 zdemolovaný kukláčmi a Polícia odcudzila všetku počítačovú techniku vrátane notebookov, PC a routerou, čím znefunkčnili i pripojenie na internet a telefóny - všetko sa muselo rýchlo obnovovať za požičané peniaze! Zhabaním podpisového kľúča nám zablokovali aj účet, títo diablovi prisluhovači! 

 Ako potom všetkom môžete pracovať pre Políciu? Skurvení kati, odsekávate ruky, lámete nohy, kradnete a mučíte a potom si umývate ruky! Spolupáchatelia a prisluhovači satanistických zločincov a vrahov, cítite sa čistí?  

-         -

Okresný i Krajský súd v Trenčíne zmietli všetky tieto falošné obvinenia zo stola, aj Buvalovu žiadosť o väzbu zamietol súd ako neodôvodnenú v pomere 3:0. Zakladateľ Biblik.sk však bol 4 dni v podzemnom žalári a bolo mu vnucované podrobovanie sa ponižujúcim procedúram a opakovaným nočným výsluchom na policajných oddeleniach. Byt, ktorý nie je vlastníctvom zakladateľa Biblik.sk však vyžadoval a dodnes vyžaduje nákladné opravy, zatiaľ ministerstvo vnútra ani po odoslaní žiadosti neponúklo žiadnu pomoc ani žiadne prostriedky, dodnes vlastne stále žijeme a pracujeme v bojových podmienkach. Opravy vyžadujú aj čas aj financie, ktoré sme ani vôbec nemali! Na základe falošného obvinenia rozbili rodičovský byt, spôsobili obrovské škody minimálne za 3.000 eur a odkiaľ zoberieme peniaze na úplne základné opravy sa nestarali títo fašistickí zločinci!

Týmto žiadam Ministerstvo vnútra o okamžité zaslanie nevyhnutných finančných prostriedkov vo výške 3.000 eur + odškodné 25.000 eur na č. účtu uvedený v žiadosti p. Jany R. zo dňa 30.1.2024. Ignoranstvo ministerstva vnútra je zarážajúce, kto vám bude po tomto veriť, že robíte niečo pre ľudí?

Príkaz na bezhlavé vyčínanie kukláčov s najväčšou pravdepodobnosťou vydal JUDr. Marián Manduch. Ak skutočne tento Marián Maduch vydal bez donútenia a bez nátlaku tento príkaz, nech je prekliaty! Dvaja zločinci prezliekajúci sa za Políciu blokovali zrejme nohou dvere, mohli byť okamžite zastrelení, boli len po neuposlúchnutí výzvy odohnaní slzným sprejom, pretože sa vkrádali bez akéhokoľvek obvinenia do domu! Na to nemá nárok žiadny policajt, ľudia majú mať práve pre takéto prípady na svoju obranu zbrane a po agresívnych zločincoch prezlečených za policajtov, ktorí bezdôvode zaútočia sa ponúkajú slová Malcoma X: "AK NA VÁS ZAÚTOČÍ PES, TAK HO ZABITE, JE JEDNO, ČI BOL NA DVOCH ALEBO NA ŠTYROCH NOHÁCH!"  Nikto sa nesmie spoliehať na Políciu, že bude zabezpečovať ochranu, všetci vidíte, čo od nich môžete čakať, okrem toho, ak by bolo niečo väčšie, Polícia by potrebovala vašu pomoc, zbrane a vyzbrojená spoločnosti sú základom bezpečnosti a pokoja! Ak ak zákon zakazuje slobodným ľuďom vlastnenie zbraní, je to zločinný zákon! 

"DOKÝM SA ĽUDIA BUDÚ PODROBOVAŤ NESPRAVODLIVÝM ZÁKONOM, BUDE EXISTOVAŤ AJ ICH OTROCTVO!" Mahátmá Gándhí

-         -

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok ako šéf Polície je zodpovedný za ľudí z Polície, ktorí páchajú trestnú činnosť. Minister spravodlivosti je zodpovedný za zločiny prokurátorov a sudcov, snáď si každý zapamätá mená Boris Buvala a Marián Manduch! Je zaujímavé, že o sťažnosti zakladateľa Biblik.sk na ďalší ohavný zločin Polície odpovedá a zamieta ju ten istý prokurátor Boris Buvala, ktorý žiadal väzbu na základe donášania falošného svedka - ktorý už v minulosti vymýšľal tie najšpinavšie obvinenia, v minulosti obviňovala zakladateľa Bilbik.sk z pedofílie - pani Adriana Ozogányová Žuffová. (pozn red. písmená FFO v tzv. pytagorejskom  čís. kóde znamenajú číslice v tvare troch po sebe nasledujúcich šestiek presne uprostred mena. Z duch. hľadiska sa doslova ukazuje satan v ich strede, čísla hovoria jasne, čísla sú ukazovateľom a znamením pre ľudí, ktorí ich vedia rátať a poznajú ich význam) Snáď sa Polícia, súdy a prokuratúra bude bližšie zaoberať aj touto osobou, pretože nie je možné beztrestne donášať tie najšpinavšie a najzákernej obvinenia za to, že niekomu sa nepáčia články na Biblik.sk. S touto osobou zakladateľ Biblik.sk nikdy nič nemal, nikdy jej nič zlé ani jej príbuzným nevykonal, práve od neho stále žiadali pomoc, pri oprave počítača napríklad, a dcéra pani Adriany Ozogányovej Žuffovej, ktorá sa cítila chudobná, sama chodila od zakladateľa Biblik.sk žiadať peniaze. Toto dieťa bolo pani Adriane Ozogányovej Žuffovej úradne odobraté a umiestené do DETSKÉHO DOMOVA SEMETEŠ, ona však činila za odobratie dieťaťa vinným zakladateľa Biblik.sk a otca dieťaťa, otcovi t.č. volala a nadávala, takisto i zakladateľovi Biblik.sk t.č. volala, nadávala a vyhrážala sa i smrťou, a odvtedy podáva za to, čo sama robí na druchých trestné oznámenia. Nadávala nám, vyhrážala sa smrťou, dokonca v minulasti poslala človeka, ktorý mal zakladateľa Biblik.sk zbiť, článok tu. Asi pred 7 rokmi donášala na zakladateľa Biblik.sk pani Adriana Ozogányová Žuffová na Políciu absurdné obvinenia, obviňovala z pedofílie, obťažovala cez telefón, posielala bitkárov a ďalšie, napriek tomu, že jej ani nikomu z jej rodiny nebolo urobené nič zlé. Vinu a hnev za úradné odobratie dieťaťa dodnes prenáša na druhých a zrejme túži po pomste.

Platí sväté slovo Davida R. Hawkinsa, že s ľuďmi ak majú úroveň vedomia pod úroveň integrity nie je možné sa stretávať. Ako vidíte, akýkoľvek kontakt s takýmito ľuďmi je nebezpečný. Dcéra pani Adriany Ozogányovej-Žuffovej nebola jediná, ktorej Biblik.sk poskytoval finačnú pomoc na kúpu základných vecí, normálnych mobilov, topánok, teplého oblečenia a malé vreckové, samozrejme, nič nebolo požadované naspäť. Od istého času však Biblik.sk je opatrnejší, pretože pomoc stojí stovky eur a niektorí ľudia ustavične vyžadujú, už komunikácia s chudobnými ľuďmi bez energie je záťaž, treba im pomáhať, ale je dobré mať na to ľudí alebo nadácie. 

Naposledy prípad chudobných ľudí sme už smerovali na nadáciu. Ak vás chudobní ľudia žiadajú o pomoc, môžete zistiť, čo potrebujú a nájsť príslušnú nadáciu v regióne, ktorá to bude riešiť, možno tým pomôžete viac.

Čo by však určite mala riešiť vláda sú úplne od veci nízke dôchodky, ktoré nepokrývajú ani polovicu životných nákladov - slovenské dôchodky sú stále pre mnohých Slovákov iba 300 eur mesačn a dávajú si inzeráty, že nemajú ani na nákup úplne najlacnejšieho proviantu! Po zaplatení bytu a energií s takýmito dôchodkami neostáva ani 5 eur na deň, ako môžu žiť?

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!