O VARENÍ A O POLITIKE (A ešte niečo o práci)

20.03.2020 17:34

"Strava, nariadenia a očkovania sa budú kombinovať už od veľmi útleho detstva, na to, aby u ľudí vytvorili určitý typ charakteru, určitý typ presvedčenia, ktorý autority považujú za žiadúci. Takto sa akákoľvek objektívna kritika záležitostí mocných stane psychologicky nemožná." Bertrand Russel - dielo Vplyv Vedy na Spoločnosť

Teraz máme všadeprítomný elektromagnetický smog, čo sú vlastne tiež informácie šírené do okolia. Teoreticky môže byť rádiovými vlnami vysielané čokoľvek, akékoľvek programy, ktoré ovplyvňujú vaše myslenie a správanie, prípadne stačí možno len poznať frekvencie a ich vplyv a postaviť na základe tohoto poznania štandardy. Teda nie je to len strava, očkovania a nariadenia, ale ešte aj mobily (vysielacie frekv.), obrazovky (obn. frekv.) a chemtrails (tiež sú vys. a od oblohy odrážané urč frekv). Hrozí to totálnou kontrolou myšlienok. Ak by boli ľudia triezvi, či by sa nechali len tak posýpať a pri pohľade na otrávenú oblohu len povedia: „Ja s tým aj tak nič nespravím!“ Je toto vlastne vôbec ešte človek?

Globálne zločiny ako očkovanie, chemtrails, či glukózový sirup pridávaný do stravy sú naďalej vykonávané, a ľudia, ktorí na tieto zločiny poukazujú, bývajú nálepkovaní ako konšpirační teoretici, odporcovia vedy a pokroku, či dokonca teroristi ; Viac v článku GLOBÁLNE ZLOČINY: https://www.biblik.sk/news/globalne-zlociny/

-   -   -

Ľudia triedia odpad, ale v supermarkete, kde sú tony odpadu všetko rovnomerne háždu do seba! Môžete byť kresťanom koľko chcete, ak donekonečna telo dopujete drogami, máloktorí sú na takej úrovni, že nebudú “high“! Ak je možnosť, existujú aj veľmi silné dôvody, prečo si variť sám (viac Roy LittleSUN tu, tu a tu) Ide o kontrolu nad vlastnou dušou. Aj bio obchody je potrebné si vyberať, jedlo nemôžete jesť od hocikoho! Sú obrovské rozdiely v jednej a tej istej potravine, ktorú si kúpite od dvoch rôznych ľudí.

Teda na to čo jete, by ste sa mali zamerať.

Prečo čakať na nejaký raj po smrti, keď by sme sa na raj mali snažiť premeniť túto Zem? Nie je to skutočne choré myslenie, že po smrti sa bude mať niekto dobre? Keď tomu nejakí hlupáci veria, tak si možno mocní tohto sveta povedia, že je lepšie ich rovno zabiť a pracujú na tom o sto šesť šesť šesť. Ani politici ani cirkevní hodnostári nečakajú žiadny raj po smrti – žijú v prepychu a plnia si svoje priania. Ostatným hovoria o uťahovaní opaskov a nejakom raji po smrti. To Kristus nesľuboval, On hovorí: "Kráľovstvo nebeské je vo vás." (Luk 17:21)

Všimol som si, ako je veľmi ľahko možné kontrolovať človeka, ak mu dáte nejaký rozkaz. On samozrejme ani nemusí vedieť o tom, že je to rozkaz, ale automaticky rozkaz vykoná! Ak máte radi ľudí, toto poznanie nebudete zneužívať, ale čím je to spôsobené, snáď iba výchovou, že človeka je možné tak ľahko ovládať? To nie je ani hypnóza, ani nejaké energetické pôsobenie, je to jasne formulované prianie na ktorom trváte. Je prekvapujúce, ako ľahko sa človek podrobí, on si ponadáva, vzpiera sa, ale nakoniec aj tak všetko splní ako pes. S tým rozdielom, že psa vychovávate tak, aby rozkaz splnil hneď, ale u človeka stačí, že kým sa úplne ako pes podrobí hocičomu, je to iba otázkou času. Taká je väčšina ľudí a bohužiaľ aj národov, snáď s výnimkou Grékov, Francúzov a Španielov a ja dúfam, že aj Slovákov. Človek je zrejme naprogramovaný rôznymi rafinovanými metódami tak, že nemá inú možnosť – iba vykonať rozkaz. A rozkaz vykoná možno s nejakým meškaním, ale obvykle vždy vykoná! Preto stačí vydať nejaký zákon alebo nariadenie, a ľudia si myslia, že majú možnosť jedine ho splniť! Z človeka sa vychováva totálne hovädo – vzdelanie nie je vzdelanie, jedlo nie je jedlé, v oblečení sú tiež jedy, voda je otrávená a dnes už otrávili aj vzduch.

Potom sa nečudujme, že ľudia sú naozaj ako roboti! V súčasnej dobe sa už stalo zvykom pracovať 12-stky a obetovať otrokárovi celý deň. Tu v Trenčíne však viem o tom, že ľudia tu pracujú aj šestnástky! Ale otvorili sme trh rôznym utečencom, ktorí ak rýchlo potrebujú príjem budú robiť aj 24-ky! Akoby si ľudia ani nechceli brániť svoju krajinu – je nejaké nariadenie EU – a zrazu všetci (vrátane politikov) sa začínajú prispôsobovať - stačí vydať nariadenie, na ktorom trváte.

Utečenci - to je ako do svojho bytu si pustiť cudzích, hovoria vám, že to je presne to, čo potrebujete! Lajčák povedal, že utečencov potrebujeme! (odkaz na video tu) Nemám pochýb, že tu existuje nejaký rozsiahly program myšlienkovej kontroly. Vo svojom byte migrantov mať budete, lebo ich tam mať potrebujete. Nasťahovať do nášho štátu celé tlupy cudzincov, lebo to je to vážení Slováci vy *** čo potrebujete... To tvrdí Lajčák, vidieť za čo vás má! Som zvedavý, ako by na import kresťanov do moslimských štátov reagovali moslimovia. Politik, čo by niečo také povedal, by sa nemohol viac ukázať na ulici. Za normálych okolností by si Lajčák nemohol vôbec dovoliť to takto povedať, bola by to pre neho samovražda. Musel by sa tváriť ako Fico, že on nechce, nechce a nechce, ale nakoniec aj tak všetko urobí ako mu jeho pán z Bruselu pískne – to je údajne jediná možnosť a asi tomu veria aj oni. (A slniečkári sú možno o tom presvedčení rovnako ako boli kedysi určité typy presvedčení o ľudovo-demokratickom zriadení ako o jedinej možnej ceste ku spáse) Typický populizmus na ľudí platil dlho. Nielen Fico je populista, nepochybne aj Čaputová, šampión v populizme bol aj Mikloš – mnohí mu verili, lebo Ľupták bol vraj nevzdelaný idiot keď nechcel privatizovať.

Teraz je dobré, že sa ficokritik Matovič konečne dostal do vedenia štátu, uvidíme ho v akcii. Aj Matovič si najskôr rovnako ako všetci ostatní môže vybrať medzi basou a službou diablovi! Oni ak skutočne neveria v Boha, ak nemajú vzťah s Pánom Ježišom Kristom, (určitý stupeň sebapoznania a sebaovládania) nemajú najmenšiu šancu. Na opozíciu voči diablovi to musí byť človek skutočne na úrovni Božieho Syna, alebo k tomu aspoň smerovať. Inakšie ani rôzni učenci vo všetkej svojej učenosti nebudú môcť proti Luciferovi obstáť. Tým chcem povedať, že by nepomohlo ani keby bol vo vedení štátu Emil Páleš. Nepochybne taký farár Maroš Kuffa by mal širšie možnosti celkovo pozdvihnúť ľudí ako ktorýkoľvek najvzdelanejší odborník. Ak by zhodil putá katolicimu, mohol by z neho byť prezident. Aj keď sa rozumovo nechytá na jedného z najmúdrejších ľudí v tomto štáte, čo je určite Emil Páleš, mal by omnoho širšie možnosti v duchovnom boji, teda lepšie by mohol obstáť ako štátnik, pretože napriek vysokoškolskému vzdelaniu nie je tak silno zotročený rozumom. Skrátka Kuffa je viac Božím dieťaťom ako Páleš, ktorý pre svoje obrovské vzdelanie a vedomosti je trochu deformovaný, pri určitom stupni vzdelania a poznania viac človek spolieha na svoju múdrosť ako na Boha – spojiť tieto dve protichodné veci dokázalo iba pár osvietených mystikov. (Majster Eckart z Hochheimu povedal: "Nič nemať, nikým nebyť, ani nič nevedieť.")

Málokoho sa nedotkne vysoká škola a dlhodobejšie zamestnanie v nejakej inštitúcii obvykle poznačí človeka na celý život. A bohužiaľ aj Maroš Kuffa je takto deformovaný – obludnou náukou katolicizmu, ktorá je na ceste k Bohu časom prekážkou ktorú treba odhodiť. Ak by sa z nej oslobodil, mohol by byť skutočný líder a miesto osady pre pár bezdomovcov budovať štát pre všetkých Slovákov. V prvomrade treba chrániť ľudí pred otrockou prácou. A namiesto tvorby nových pracovných miest v zahraničných firmách, ktoré musíme dotovať, je možné skrátiť pracovný čas na 6 hodín a zamestnať radšej dvoch ľudí miesto jedného. Za plat ktorý tu robia ľudia 8-12 hodín by mali robiť najviac 6! Aspoň nejako by sme sa priblížili úrovni normálnych štátov. Pretože väčšina obyčajných zamestnancov mi pri stretnutí hovorí, aké je čo drahé, nakupujú v sekáči a hľadajú, kde je čo lacnejšie. Ak by mal byť toto život, tak už je to len kúsok od pobehovania pri smeťákoch. Situácia zamestnaného človeka je na Slovensku vlastne tesne na hranici chudoby! Ak jasne nedefinuje zákon, aké majú byť podmienky a zamestnávatelia aj tak kašlú na zákon, ľudia sa normálne nechajú vyžmýkať ako citrón - pre pár drobných obetujú zdravie, pre chudobného Slováka sú peniaze dôležitejšie ako zdravie, taká je bohužiaľ realita! Ale keď sa ich opýtate, čo je najdôležitejšie, odpovedia vám: "Zdravie." A pritom robia nie 8, ale 10, 12, 16 hodín úplne bežne a za pár rokov zaťažia naše zdravotníctvo tak, že nás to opäť vyjde draho, nakoniec jediná možnosť bude privatizácia a k lekárovi pôjde už len ten, kto na to má. Už tu je niečo v neporiadku – nariadenia prísne dodržiava iba spodina, ostatní, čo im vládnu ich dodržiavajú iba navonok. Obvykle sú to zločinci, ktorí by nepochybne mohli byť v base, ak takto postavíte zákony, že chudák sa musí prispôsobiť a boháč vždy nájde cestu, potom kedykoľvek sa vám to hodí, môžete odsúdiť aj boháča. Je však smutné, že pre bežného človeka sú úplne nanič inštitúcie ako Polícia a najmä súdy, inštitúcia ako Ústavný súd je lajno! Vlastne tieto „orgány“ sú na to, aby legalizovali zločiny – skúste sa na ne niekedy obrátiť – to nie sú inštitúcie pre ľudí! Im na ľuďoch nezáleží, ich cieľom ako inštitúcií je niečo úplne iné, než by byť malo. V týchto inštitúciách však pracujú občas aj úprimní a čestní ľudia. Ako v týchto satanských inštitúciách dopadnú sme videli napr. keď sa do väzby dostal šéf mafie – policajti, ktorí vyšetrovali veľké zločiny a získali silné dôkazy na usvedčenie služobníkov Luciferových, nakoniec museli utiecť – boli by ich zabili, ale mafiána prepustili na slobodu – páni sudcovia! (dokument VOR V ZAKONE, google "Andranik Soghojan")

Veľkému zločinu sa dnes hovorí medzinárodný obchod. A potom, ak sú záujmy obchodu viac ako ľudské práva, tak podávajte si trestné oznámenia a obracajte sa na Ústavný súd! Aj nejaký Kiska tvrdil, že záujmy obchodu musia byť nadradené ľudským právam - video TU. A vraj nejaký Slovák ho volil? Zrejme s ním má mnoho Slovákov niečo spoločné – ak sú ľudia naozaj úplne debilní, tak koho je to chyba? Aj ich, ale nie tak celkom len ich chyba.

Boli by sme iní v pozícii miliardárov? Čo to vlastne stojí vytvoriť raj na Zemi aspoň pre seba a poriadne zbohatnúť?  Podľa toho, v čom je namočená väčšina známych boháčov to stojí srdce, rozum a asi aj charakter.

Iba zopár silno veriacich ľudí je schopných odolávať, aj to obvykle iba do určitej miery. O Viktorovi Orbánovi napríklad vieme, že je kresťanom a najskôr to nebude len príležitostný kostolíčkar, ale človek, ktorý má prirodzene v povahe postaviť sa za svoj národ keď je to potrebné. Od boháčov ťažko môžete očakávať, že sa postavia za vás. Ak bežný zamestnanec volil milionára Matoviča, išiel sám proti sebe. Zaujímavá je pasáž z Jakobovej epištoly:

"Ale vy ste zneuctili chudobného! Či nie sú to práve bohatí, ktorí vás potláčajú silou a ktorí vás vláčia pred súdy? Či nie sú to oni, ktorí sa rúhajú krásnemu a dobrému menu, ktoré bolo vzývané nad vami?" Jakob 2:6-7