OBETE MASOVEJ HYPNÓZY

13.12.2022 22:19

Pokiaľ nezmeníme životný štýl a neodtrhneme sa od mobilov a počítačov, pravdepodobne nespravíme nič! Všetci sme obete masovej hypnózy! 

A vlastne, ani nemáme brániť čo! Pôda na ktorú padá chemtrails nie je naša, v panelákoch žiadne hranice nie sú - nemáme čo brániť pred utečencami! Väčšina ľudí v skutočnosti nič hodnotné nevlastní! Kto nemá pôdu, nemá nič! Žiadnu energiu, žiadne spojenie so Zemou, sme bezdomovci! Za čo chcete ísť bojovať? Aby vám ďalej nosili tú otravu do supermarketov? Aby ste ďalej žili toto? Je to normálny život? Alebo je celá táto civilizácia výplod bohužiaľ do radu na hlavu chorých idiotov? Ťažko by blázni a otrokári mohli vládnuť tam, kde by existovali zdraví a slobodní ľudia!

Každý ako karikatúra nalepený na obrazovku! Nikdy nepríde deň, kedy sa odhodláte niečo robiť, vždy budete na svojom smradfóne alebo počítači chcieť ešte niečo "dôležité" dokončiť, a až potom... Všímate si, čo z nás urobili? Umelá inteligencia totálne oklame náš mozog, EM žiarenie pozmení naše myšlienky, odvedie nás úplne od všetkého normálneho života. Ostali ako hlavná pracovná i voľnočasová činnosť už len mobily a počítače a do radu sme všetci zotročení a zdebilnení! Život sa rozplýva v Matrixe, kto sa nenechal lapiť do tejto pasce?

NIE JE VÁM ZLE Z VÁS SAMÝCH? Z TOHO, ČO SA NIEKOMU PODARILO Z NÁS VYROBIŤ? POZRITE SA NA TIETO BEZMOCNÉ HOVÄDÁ, KTORÉ POBEHUJÚ SEM A TAM:

Takto chcete žiť a čakať kým zdochnete? Bolo by oslobodnenie, ak by vypli elektriku alebo ak by došlo k takej udalosti, ktorá vyradí všetky mobily, autá i počítače! (vlastne, aj auto je dnes počítač, namiesto toho, aby ste používali rozum a predstavivosť v akej vzdialenosti je cieľ alebo prekážka, pozeráte na displej, navigáciu a parkovacie senzory! (potom bluetooth a ďalšie senzory v aute svojim vyžarovaním programujú a doslova hypnotizujú človeka, ten si to už ani nevšimne, lebo je už zvyknutý na stav hypnózy cez Wi-Fi, mobil a bezdrôtové slúchatká) Postupne, ľudia si totálne odvykli od akéhokoľvek uvažovania! Namiesto reality je virtuálna - správy sa líšia od skutočného sveta, ale bežný človek už má problém to rozoznať! Ale, ak by tieto počítačové systémy niekto vypol alebo na istý čas prerušil, civilizácia ako ju poznáme by v jedinej sekunde prestala existovať! Je to aj posledný diablov tromf, ale zároveň pre ľudstvo aj príležitosť konečne nájsť správny smer! Je možné predpokladať dočasným odstavením elektronických systémov aj abstinenčné príznaky i úmrtia mnohých závislých na mobiloch, počítačoch...
 
Väčšina z toho, čo sme považovali za modernú civilizáciu bolo úplne mimo, táto civilizácia bola zámerne postavená na základoch, ktoré zákonite vedú v každom prípade do záhuby! Kríza, choroby, chudoba, extrémna inflácia, fašizmus, zničené životné prostredie a vojny tu v takomto systéme v každom prípade museli byť - zárodok vojnových konfliktov a krízy je v egoizme, kedy si človek myslí, že je to možné aj ináč, než  prispôsobiť sa Bohu a Prírode. Dá sa pochopiť, prečo tí, ktorí chcú ovládnuť svet a znížiť počet ľudí na Zemi, pravdu vydávali za lož a lož za pravdu! Kôli túžbe po moci, svetovláde a totálnej kontrole obrátili na ruby úplne všetko!
 
Prirodzené je mať vlastnú pôdu, vlastnú vodu, vlastné potraviny! Namiesto tých doslova kokotín, ktoré 99% ľudí robí na počítačoch a mobiloch, ktoré likvidujú všetko i mozog a pripravili nás o celý život, je lepší a dokonca i nevyhnutný návrat k normálnemu životu! Starí rodičia kupovali v obchode iba pár veci, obvykle len chlieb a cukor! Všetko ostatné mali z vlastnej produkcie! S dnešnými nástrojmi by sme na normálnej, čistej Zemi veľa pracovať na dopestovanie potravín nemuseli. Je lepšie 8 hodín chodiť do práce alebo 10-12 hodín dreť v podnikaní, aby sme mali kvalitnú vodu a kvalitné jedlo, ktoré dáva zdravá Zem takmer sama? Koľko hodín denne by sme sa dnes museli na rodinnom statku venovať záhrade pre vlastnú obživu? S dnešnými technológiami by to nebolo lopotenie na poliach ani práca od svitu do mrku, pravdepodobne, celá "práca" by netrvala viac než 5 hodín! Poobede by mal už každý voľno! Práca aj celý život by mal byť prispôsobený duchovnému rozvoju, Prírode a biorytmom. S výnimkou zopár výnimočných služieb žiadna nočná práca ani práca na smeny by ani nebola potrebná! V dnešnom systéme, v zime mnohí zamestnanci (otroci, ktorí nevedia, že sú otroci) takmer ani nevidia Slnko!
Pri súčasnom životnom štýle, na ktorý sme si ako dobytok v chlieve zvykli, budeme vždy otroci, plne závislí na dodávaní jedla, vody aj energie! Nechovali nás len tak! Títo "chovatelia" sa živia sa vyžarovaním energie utrpenia a krviprelievania!
 
Chceme snáď korporácie a ich psov (takzvané úrady a vlády) donútiť, aby nás ďalej živili, aby nám púšťali plyn, dodávali jedlo do marketov a dodávali ropu a elektriku? Plne sme v takomto systéme závislí nie na Bohu, ale na vôli korporácií! A kôli čomu, kôli prašivej obrazovke? Za čo sme vymenili život? Za obrazovku, internet, facebook? Isté je, že toto nie je život! Ani chodenie do zamestnania a robenie zbytočnej práce! (väčšia ľudí robí kváziprácu, nevytvárajú žiadne skutočné hodnoty, vytvárajú kvázihodnotu akcií pre špekulantov a investorov)
 
ANASTASIA (knihy V. MEGRE) hovorí, že ak chceme mať na Zemi raj, každý musí svoj kus zeme premeniť na raj! Pôda pre rodinný statok by mala podľa kníh ANASTASIA mať minimálne 100x100 metrov. Skutočná reforma musí zahŕňať aj trvale udržateľný a prirodzený životný štýl! Nemôžeme dovážať potraviny, ktoré si môžeme dopestovať a zbytočne stavať cesty, letiská... To sú obrovské dlhy už na tvári Zeme i pri voľných energiách! Väčšinu vecí by sme ako vyspelá kozmická civilizácia ani nepotrebovali (viď. napr. film LA BELLE VERTE)
Skutočná hodnota je zdravá pôda, na ktorej sa rodí prirodzené a zdravé jedlo a nie vila s trávnikom obkolesená múrom!
To je čo za spoločnosť, kde pred domom potrebujete múry? Čo je to za spoločnosť, kde nemôžete napísať ani na Políciu bez mobilu alebo existovať normálne bez čipu alebo bez účtu? Krok za krokom sa slučka uťahuje, k tomu sa pridáva, že nemôžete existovať bez rúška, bez vakcíny... Čo je to za hovädá, ktoré sa nechajú zavrieť v poschodových chlievoch (paneláky) a čakajú, že niekto im tam donekonečna bude dodávať vodu, energie a potraviny? Ako sme mohli tak skokotnieť a nechať sa obrať úplne o všetko? Ešte nás nejaký ekonóm Ivan M. presviedčal, že je zle, aby štát vlastnil strategické podniky! Čo je v našom štáte naše? Nerozhodujete ani o tom, čo vám do paneláku namontujú - smart merače po radiátoroch, smart merače v stupačkách, smart hodinky na ruke, smartphone vo vačku, smart pračka, smart chladnička - ožarujú obrovskými dávkami EM žiarenia gebule zotročeného dobytka aby odsúhlasil vlastnú porážku! Vy už mnohí ani nemáte schopnosť nesúhlasiť a povedať nie, rozhoduje za vás systém a zvykli ste si!
Teraz vidíte tie hodnoty - peniaze na účtoch, ktoré vám môžu legálne ukradnúť (exekútor, inflácia, kríza) alebo aké úžasné sú tie vily bez normálneho jedla a tie krásne autá bez paliva! Kôli chrleniu nových modelov sa drancovala Zem! Ak by ste vedeli, že nové veci i autá programujú ľudí, nezdali by sa vám ani krásne, skôr odporné! Nikdy tieto veci, čo sme tak chceli nemali hodnotu! Nechali sme sa oklamať! Ako krysy v kolese, ktoré sa krútilo stále rýchlejšie padáme, lebo v tomto diablovom kolese sa neudrží nikto! Ide nám všetkým o život, satanisti a fašisti sú v čele a nemáme ani zbrane, ktorými by sme sa mohli brániť! Každý si musí uvedomiť, či je toto tá "civilizácia" a toto ten život ktorý chce žiť! (?)
Všetko normálne a prirodzené bolo zosmiešňované a všetko otroctvo a každá zvrhlosť bola zabalená a podávaná hadmi ako rajské jablko! Chcete to ešte ďalej žrať? Alebo postavíme nové základy novej civilizácie, kde každému bude pridelená pôda, aby mal každý možnosť byť slobodný a starať sa sám o seba?
 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU