OČKOVANIE VYVOLALO KIAHNE AJ OBRNU, BUDE SA HISTÓRIA OPAKOVAŤ AJ S COVIDOM?

21.06.2020 00:40

ČI OČKOVAŤ ALEBO NEOČKOVAŤ SVOJE DIEŤA (AJ SEBA, SVOJHO PSA) JE JEDNO Z NAJDÔLEŽITEJŠÍCH ROZHODNUTÍ, KTORÉ BY STE MALI UČINIŤ. ANI LEKÁR NESMIE ZA VÁS ROZHODOVAŤ ANI ŽIADNYM KRIČANÍM A NÁTLAKOM OVPLYVŇOVAŤ VAŠE ROZHODNUTIE. AK TO LEKÁRI ROBIA, OKAMŽITE ODÍĎTE OD TAKÉHO LEKÁRA! OČKOVANÍM MÔŽETE NAKAZIŤ ALEBO VÁŽNE POŠKODIŤ SEBA, SVOJE DIEŤA, ALEBO ZVIERA, KTORÉ MILUJETE. "ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA ALE NEMOCNÍ." MY TO POVAŽUJEME ZA BOŽIU ODPOVEĎ NA KAŽDÉ OČKOVANIE, ALE KĽUDNE SI MÔŽETE ROBIŤ ČO CHCETE, MY VÁM V TOM NEBUDEME BRÁNIŤ, AJ KEĎ KAŽDÉHO OČKOVANÉHO ČLOVEKA POVAŽUJEME ZA HROZBU - POTENCIÁLNEHO PRENÁŠAČA VÍRUSOV, BAKTÉRIÍ A PLESNÍ. VŠETKY VAKCÍNY SÚ URČITÝM SPÔSOBOM GMO, VAKCÍNY SÚ GENETICKY MODIFIKOVANÉ! OČKOVANÍM ROBÍTE NA SEBE/SVOJICH DEŤOCH/DOMÁCICH ZVIERATÁCH EXPERIMENT. OČKOVANÍM SA DO TELA SA VPRAVUJE CUDZIA DNA, KTORÁ BY V PRÍRODE NAJSKÔR NIKDY NEVZNIKLA! ALE AKO BUDÚ V TELE ČIASTOČKY GENETICKY MODIFIKOVANÉHO MATERIÁLU, KTORÝ DNES PODÁVAJÚ ĽUĎOM CEZ VAKCÍNU REAGOVAŤ, TO UVIDÍME POTOM. MÔŽU VIESŤ K NOVÝM NÁDOROM, NOVÝM OCHORENIAM, NOVÝM EPIDÉMIÁM... AK BY VZNIKLA VĎAKA OČKOVANIU PANDÉMIA, KTORÁ BY ZABILA ALEBO POŠKODILA OBROVSKÉ MNOŽSTVO ĽUDÍ, MOŽNO BY UZÁKONILI, ŽE GMO VIAC NEBUDÚ POUŽÍVAŤ. (nikto nevie, čo GMO urobí, takto sa to teraz na ľuďoch testuje)

Veľmi zaujímavý a úplne krátky dokument:

- neexistuje jediná správe vykonávaná dlhodobá štúdia, ktorá by dokazovala bezpečnosť alebo účinnosť akejkoľvek vakcíny (očkovanie je založené na viere, podobne ako náboženstvá)

Epidémie chorôb ako kiahne a obrna (nepochybne aj španielska chrípka pozn. red.) boli vyvolané očkovaním, dnes sa rovnako vyvoláva očkovaním čierny kašeľ, mupms a ostatné choroby. Keď sa Jennerove očkovanie nariadilo v Anglicku, za 12 rokov sa zvýšilo nakazenie kiahňami 20-krát. Ľudia masovo protestovali proti očkovaniu. Kiahne vymizli až v r. 1948, keď zrušili očkovanie.

Všade tam, kde začali očkovať, chorobnosť vzrástla a to je pravý účel očkovania! Hneď ako sa začalo očkovanie proti obrne, vzrástol počet prípadov obrny. Jednoducho ochorenie preklasifikovali a hovoria, že počet prípadov sa znížil. (existuje však podľa niektorých dokumentov aj súvislosť obrny a používania DDT)

Autizmus: očkovaní 1:67, neočkovaní 1:1000

Poznámka Biblik: samozrejme hliník poškodzuje mozog a vyvoláva zápaly, preto  takmer každá vakcína obsahuje hliník , preto na príbalových letákoch od vakcín píšu neutíšiteľný plač - deti revú bolesťou kôli opuchu mozgu. Poruchy autistického spektra, poruchy reči správania a neskôr psychiatrické poruchy súvisia s očkovaním. Posledne prípad môjho známeho, u ktorého sa objavila schizofrénia - nechal sa troma dávkami očkovať proti žltačke, dnes je z neho psychiatrický pacient. Tri očkovacie injekcie s obrovskou pravdepodobnosťou viedli k tomu, že dnes musí odoberať ultmujúce injekcie na schizofréniu. Je možné, aby si takýmto spôsobom farmaceutické firmy vyrábajú zákazníkov? Keď sa objaví akékoľvek chronické, zápalové alebo psychiatrické ochorenie  opýtajte sa vždy takého človeka: "KEDY SI BOL NAPOSLEDY OČKOVANÝ?"

Ako je to s Covidom? Chcú ho ľuďom naočkovať, je možné, že je už vo všetkých vakcínach. Potom, keď sa začne masové očkovanie a vznikne skutočná epidémia, povedia, že ľudí chráni tá vakcína! Na to, aby ste nasledujúci text pochopili, je treba dobre nad tým ďalej meditovať: Čím väčšia lož, tým hlasnejšie ju treba kričať do sveta! Chcete aby sa ľudia očkovali? Spravte vakcínu, nakazte ňou pol sveta a začnite šíriť, že vakcína pomáha a je potrebná! Keď si ľudia vytvoria imunitu proti tomu svinstvu, čím ich očkujete, poviete, že ľudí zachránilo očkovanie, alebo jednoducho vymeníte starú vakcínu za novú, resp. dodáte šaržu bez zbytkových patogénov. (v krajnom prípade to očkovanie zrušíte, choroby prestanú a začnete hovoriť o zásluhe vakcín, - článok tu) Vakcíny môžu byť kontaminované, najlepšie to vie zistiť a prípadne stiahnuť z trhu výrobca, ktorý vlastne ovláda štáty, odborníkov a úrady. Očkovaním vlastne môžete mať teoreticky pod kontrolou choroby ako rakovina, môžete šíriť cez vakcíny niečo, čo vedie k rakovine a keď ste so stavom spokojný, môžete novou šaržou vakcíny od toho upustiť, alebo naopak pridať. O tom je v tomto satanistami infiltrovanom svete celé očkovanie - aby boli choroby, utrpenie a smrť. Elity a židia sa očkovať nedávajú. Očkovanie zdravého človeka je satanský vynález, s očkovaním sú spojené obrovské riziká. Očkovanie pred chorobou nechráni, práve naopak - OČKOVANIE CHOROBY VYVOLÁVA!

"Očkovanie je barbarská praktika, očkovanie jeden z najväčších podvodov všetkých čias." "Vakcína je špinavá látka a to je fakt hlúpe očakávať, že jeden druh špiny (chorobu) odstránite nejakou druhou špinou (vakcínami)." "Uvedomelí odporcovia očkovania by sa mali postaviť - ak je to potrebné - hoci aj proti celému svetu, aby obránili svoje presvedčenie." Mahátmá Gándhí, večne živá duša
Viac tu: https://www.biblik.sk/news/vakciny-v-rusku-dodavane-zo-zahranicia-neprechadzaju-ziadnymi-kontrolami/

-  -  -
"Očkovanie je barbarská praktika, očkovanie jeden z najväčších podvodov všetkých čias." "Vakcína je špinavá látka a to je fakt hlúpe očakávať, že jeden druh špiny (chorobu) odstránite nejakou druhou špinou (vakcínami)." "Uvedomelí odporcovia očkovania by sa mali postaviť - ak je to potrebné - hoci aj proti celému svetu, aby obránili svoje presvedčenie." Mahátmá Gándhí, večne živá duša

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/vakciny-v-rusku-dodavane-zo-zahranicia-neprechadzaju-ziadnymi-kontrolami/

"Ak niekedy niečo pri očkovaní funguje, je to faktor viery. Aj to len dočasu. Ak sa charakter človeka nemení, choroba ktorá by na človeka zákonite musela prísť, sa jednoducho vymení za inú chorobu, alebo za iné obmedzenie, iný problém so zdravím alebo osudom." Biblik.sk 21.6.2020 01:03

 

PODPORUJTE Biblik.sk: č. účtu Biblik.sk / account Biblik.sk:

SK8583300000002101425963

Ďakujeme!