ORGONET: TESTY NA SLOVENSKU NEMAJÚ ŽIADNE SCHVÁLENIE. NIEKTORÍ ĽUDIA PO NICH OCHORELI. ČO AK JE ODBER VZORKY Z NOSA UŽ VAKCINÁCIA? (+Poznámka Biblik)

04.11.2020 20:04

Testy na Slovensku nemají žádné schválení. Někteří lidé po nich onemocněli. Co když odběr vzorku z nosohltanu je už vakcinace?
https://orgo-net.blogspot.com/2020/11/testy-na-slovensku-nemaji-zadne.html

Pôvodný článok vyšiel na:

https://celostnivzdelavani.cz/odber-vzorku-z-nosohltanu-je-uz-vakcinace-ano-nebo-ne

Na tomto serveri nás zaujal aj tento článok:

Jeshua: Důsledky Ježíšova příchodu na Zemi

https://celostnivzdelavani.cz/jeshua-dusledky-jezisova-prichodu-na-zemi

 

Poznámka Biblik: je zaujímavé, koľko ľudí si našlo dôvody podstúpiť testy. Sú to podobné dôvody, ako nosenie rúška, tentokrát to už však nie je ochrana starších a ohľaduplnosť voči druhým, ale nútenie zo strany rodinných príslušníkov. Ďalšie dôvody, ktoré ľudia udávali, prečo sa rozhodli podstúpiť testy, je možnosť cestovania cez okresy. Poznáme aj človeka, ktorý po testoch ochorel a liečil sa, tvrdil, že vykonávanie testu bolo veľmi nepríjemné a problematické, zrejme mal fyzicky poškodenú časť dutín, z ktorej sa vzorka odoberala. Nasledujúci deň udával bolesti a príznaky zápalu nosohltana. Možno následok testu, možno ochorenie v dôsledku počasia, a možno cielené nakazenie ľudí cez kontaminované testy, kto vie? Isté je, že takéto "testovanie" malo množstvo nežiadúcich účinkov, niektorí ľudia skončili aj na antibiotikách, už samotný výter môže poškodiť a narušiť sliznicu, čo je príležitosť pre vstup infekcie. Čo samotný test obsahuje, či možno vylúčiť alergie alebo inú kontamináciu, za to nikto neručí, pretože testy nijaký úrad neschválil. V podstate ľudia čo sa týchto testov zúčastňujú, sú pokusnými králikmi.

Testy boli jednoznačne zo strany štátu a zamestnávateľov určitým nátlakom, takýto spôsob jednania prevzali aj niektorí rodinní príslušníci. Zhrozili sme sa, koľko tzv. duchovných ľudí sa rozhodlo podstúpiť testy a aké primitívne dôvody si našli! Vlastne zodpovednosť za svoje zdravie odovzdali do rúk pochybných testerov na základe toho, že vraj ich niekto do testov nútil, buď štát alebo rodina. My sme presvedčení, že je a bolo potreba odmietnuť hneď aj nosenie rúšok! Nasadenie rúška poslúžilo ako zámienka k ďalšiemu teroru. V povedomí ľudí sa následkom onáhubkovaných davov začala vytvárať atmosféra, že niečo sa tu deje, prečo musia chtiac-nechtiac teroru a samodeštruktívnym povelom ustupovať, že je tu niečo, čo ich presahuje, nejaká vyššia moc, ktorá im údajne chce asi dobre...Buď sa k tejto novej moci, k tomuto prúdu pridajú a vraj tak budú chrániť všetkých aj za cenu sebapoškodenia, alebo ináč budú ostrakizovaní! ("Either you're with us, or you are with the terrorists!" - známy výrok G.W. Busha po podivnom incidente 9/11)

Snažili sa vás oklamať tak, že ak budete dodržiavať opatrenia, vraj ste ohľaduplní a zodpovední, a ešte ste aj spolubojovníkmi proti vírusu, (niektorých za to vyznamenávali), stali ste sa však živnou pôdou pre rast nového vírusu! A  väčšina ľudí nosením rúška a dodržiavaním opatrení vzmáhajúci sa teror živila a stále mu ustupovali, tak s nimi aj začali zachádzať ako zo psami - ale ľudia sami prijali túto pozíciu!

Čo iné sa po tomto dalo čakať ako povely "Aport", "sadni", "ľahni"...??? Skutočne ste si mysleli, že to môže dopadnúť ináč a iba Biblik.sk a zopár ďalších výnimočných jedincov vedelo presne predpovedať túto situáciu a rúška považovali za obrovské nebezpečenstvo? Alebo ste to vedeli aj vy, ale báli ste sa a deštrukciu ste preto podporovali aj tak? - To nie je obvinenie, ale výzva na zmenu! Začnite konečne aspoň ľudsky podporovať protifašistický odboj - a protifašistický bojovník je dnes každý netestovaný a nezarúškovaný. Ak nenosíme rúška, odmietame testy a vakcíny, nie sme vašimi nepriateľmi, sme vaši spojenci, ak je teda našim spoločným nepriateľom diabol (t.j. tyrania, otroctvo a fašizmus)

Spoločným menovateľom podrobovaniu sa nedôstojným a zdravie a život ohrozujúcim povelom je neodvôvodnený strach urobiť zásadné rozhodnutie, bližšie sme to rozoberali v tomto článku:

https://www.biblik.sk/news/preco-chcu-vsetkych-testovat/