OŽAROVANIE ATMOSFÉRY RADIÁCIOU - (+ poznámka: PREČO BY VLÁDA BY MALA BYŤ POSTAVENÁ PRED SÚD A ROK 2020 AKO ROK ZÚČTOVANIA S TÝMITO CHRAPÚŇMI) AKTUALIZÁCIA 3x

11.04.2020 15:40

CHEMTRAILS Trenčín 11.4.2020_19.13 (pre zväčšenie môžete snímku stiahnuť)

"Aby sa začali vyšetrovať zločiny rozprašovania vláken do ovzdušia z lietadiel a používanie frekvencií na ovplyvňovanie počasia - to musí byť priorita každého politika, každého alternatívneho média aj každého človeka. Ak si pred týmto ľudia zavierajú oči, začalo sa pre nich posledné odpočítavanie... 11.4.2020 20:51 (21:51)

Zaujímavý článok vrátane dnešnej aktualizácie priniesol server orgo-net.blogspot.com:

https://orgo-net.blogspot.com/2020/04/ozarovani-atmosfery-radiaci-v.html

Ani vám sa to podivné jasno nezdá normálne? Lietadlá sypú chemtrails, akurát nie v takom rozsahu ako sme to mali možnosť vidieť ešte pred vypuknutím koronapodvodu. Zbytky oblačnosti, ktoré vidíte ako biele zhluky s podivnými hranami a ostrými tvarmi sú výsledok zločinov posýpacích lietadiel. Včera (10.4.2020) sa u nás v TN totálne vyzúrili na západe Slnka, zničili a zasypali celý západ! Čo ak rozprašovali koronavírus? Dostane sa vám to všade do tela, cez pokožku, cez oči... A hovädá si zakrývajú a utesňujú náhubky na papuli, keď okolo nich niekto prechádza bez rúšky!

Majú to niektorí náboženstvo - rúškovaciu poveru! Ako môže byť niekto taký debil, že na tie rúšky naozaj verí? To naozaj stačí dať čím väčšiu sprostosť do telky a denne ju opakovať? Si ľudia zarábajú na obrovské problémy, rúška neboli určené na celodenné nosenie a mali by sa prať alebo meniť každý deň. Jednak ustavične dýchate vydýchaný vzduch (CO2), máte menej kyslíka čo vám znižuje imunitu a tak ohrozujete samých seba a v konečnom dôsledku aj ostatných!  Dýchate výpary od výroby rúškok, a ten bordel (plesne čo na nás sypú z lietadiel majú radi vlhko a rozpadávajú sa pri vlhkosti  a tlaku na veľmi drobné častice). To prejde aj cez rúško. Otrávený vzduch chemtrails je taká hrozba, že jedine skafander s uzavretým okruhom alebo špeciálnou filtráciou by človeka mohol ochrániť. Určité vlákna a plesne máte všade v byte, ak zrovna bežne nepoužívate špeciálnu filtráciu vzduchu. Nosíte rúšky aj v byte? Ako sa chránite pred otráveným vzduchom?

Ak rúšku nemeníte a neperiete každý deň, nosíte liaheň baktérií na xichte. Ten čo nosí rúško je hrozba sám pre seba, nie okoloidúci bez rúška!

Že nám likvidujú životné prostredie a sypú na nás rôzny samorozmnožovací materiál (čl. tu a obr. tu) to slovenskú vládu nezaujíma a všetci by mali poslať do riti takú vládu! Ak teraz prizeraním sa na chemtrails a nečinnosťou vo veci klimatických zločinov vykonávaných prakticky stále a denne prostredníctvom chemtrails (a zrejme satelitov alebo nejakého radarového systému, napr. HAARP) vyvolajú sucho, alebo inú klimatickú katastrofu (živelné pohromy, záplavy, víchrice - čo si zmyslia!) ľudia budú plne odkázaní na ich stravu. Bohužiaľ, mali ste robiť aspoň niečo, nielen sa prizerať, ako vám lietajú nad hlavami! Ani nezávislé média okrem Biblik.sk sa téme chemtrails príliš nevenovali - mysleli si, že si budú len písať a "informovať" a brať príspevky! Je jasné, o čom bolo treba hovoriť a hľadať riešenia - o tom, že vyrábajú otrávené ovzdušie a počasie nezlučiteľné so zdravím! Vyrábajú počasie nezlučiteľné so životom - ak niečo vyrastie, je to otrávené a vždy do istej miery nasiaknuté chemtrails. Ak bude sucho, ťažko niečo vyrastie!

Prvý krát sa ľudia označili za dobytok, keď ste boli ticho a pozerali sa ako im sypú chemtrails na hlavu.

Duhýkrát sa ľudia označili za dobytok, keď si nechali dobrovoľne zavrieť obchody aby mohli z ich tuposti profitovať korporácie a reťazce.

Tretíkrát sa ľudia označili za dobytok, keď si dali na papule rúšky!

Ak si kôli nim - hajzlom, ktorým na vás nezáleží necháte zničiť obchod bez boja - je to dobrovoľná samovražda, chcete sa prizerať vlastnej porážke?

Každý by si mal brániť svoju krajinu, seba a svoje živobytie. Nespoliehajte sa na to, čo vám tieto svine hodia, na žiadnu ich "pomoc", to vás vyjde draho - žiadajte svoje späť aj so všetkými stratami, čo vám pod falošnou zámienkou vyrobili!

Bohužiaľ, dnes sa dá aj imunita manažovať - Sme plní chemických vláken, ktoré sú ešte vo vzduchu (štvrtok 9. apríla som vidiel stále obrovské množstvo tohto materiálu v ovzduší) a ak nám tu púšťajú frekvencie (tvar oblačnosti o tom tiež častokrát svedčí, snímky ak Boh dá uploadneme v priebehu niekoľkých dní)

NWO sa tu zavádza pred očami, vláda na čele s veľmi pochybnou a zrejme zapredanou kreatúrou Matovičom na Slovensku naschvál robí katastrofu likvidovaním obchodov, do počasia sa zasahuje nejakými frekvenčnými zbraňami, čo môžu poškodzovať imunitu - a potom povedia: koronavírus! Neverte ani ich testom, ani ich správam, sú to lži a podvody, aby mali dôvod vás terorizovať - koronavírus nepredstavuje hrozbu, kroky tejto vlády ohrozujú život každého človeka na Slovensku. Nech každý bojuje proti Novému svetovému poriadku - proti chaosu!

Predstavitelia vlády sa silno snažia vyvolávať chaos šírením poplašných správ o nejakom koronavíruse. Matovičova vláda a média používajú falošnú zámiensku na čoraz deštruktívnejšie kroky. Prosím vám pošlite ich do <> aspoň listom alebo mailom a bráňte si svoje obchody a svoje živobytie! Nariadenia vlády sú choré!

Chcú vás ZASE ODRBAŤ a práve tu všetkými krokmi pod zámienkou falošnej hrozby vyrábajú katastrofu a vy ich v tom podporujete: jednak nosením rúšok, jednak zatváraním obchodov a jednak tým, že vôbec neprotestujete - čakáte ako hovädá na porážku! Nech vám tie svine zaplatia všetky strany - nie z vašich (štátnych) peňazí, ale nech zodpovednosť nesie ten, čo nezmyselne nariadil zavrieť obchody a reštaurácie pod falošnou zámienkou!

Ako vôbec môže strana čo vyhrá voľby len tak si prisvojiť peniaze ľudí? Po voľbách si títo hajzli si neoprávnene prisvoja peniaze zo štátneho rozpočtu, TO JE KRÁDEŽ! Tie peniaze čo si prisvojujú Slovensko potrebuje, prisvojením si týchto peňazí spôsobujú škody obrovského rozsahu, podľa ich zákona by mali ísť sedieť na 10-15 rokov, do basy, a nie do parlamentu, ako si skoro už odsedeli napr. zločinci zo SMERu!

A že nie je na dôchodky a na nemocnice! Oni vás okradnú len čo ich zvolíte, aby vykonávali vôľu zločinných korporácií, ktoré nám predávajú naše zdroje a práve sa nás snažia úplne ožobračiť! Vlády im vlastne len navyšujú zisky. Korporácie to neohrozí aj keby sa pod touto falošnou zámienkou koronavírusu zavrelo všetko - banky si stále účtujú úroky, korporácie si účtujú peniaze za našu vodu, za našu elektrinu... A ľudia čo prišli o svoje živobytie majú čakať pomoc od štátu? Ak budete čakať, dopadnete!

Matovičova vláda uprednostnila korporácie tak, že postupne odstraňuje konkurenciu zatváraním reštaurácií a obchodov. Určite aspoň obchodníci by sa mali spojiť a dôrazne protestovať.

Táto vláda by mala byť postavená pred súd, nie že oni odstúpia a tým je zločin uzavretý, Matovičova vláda by vám mala zaplatiť všetky straty do posledného centu aj s úrokmi (títo chrapúni nie sú váši blížni) a je treba od nich žiadať aj úroky!

 

AKTUALIZÁCIA 1x:

"TAK AKO BOLO JASNÉ, KTO 9/11 BOLI V SKUTOČNOSTI TÍ TERORISTI (Bushova vláda a spol.) TAK JE TERAZ JASNÉ, KTO JE V SKUTOČNOSTI VÍRUS (Matovič a spol.)

11.4.2020 19:53 (20:53)

AKTUALIZÁCIA 2:

- vtedy (9/11, alebo 11. Septembra) boli kôli tomu vojny v Iraku, Afghanistane... lebo ľudia nestihli včas reagovať v momente prekvapenia. Surovo odpálili dve veže a ešte aj tretí mrakodrap, do ktorého nič nenarazilo (viac tu), pozabíjali ľudí a vymysleli si nejakú rozprávku o teroristoch, ktorú denne omieľali v médiách. Dnes tu máme podobný scénar - miesto naprirodzene dokonalých teroristov čo oklamali všetky tajné služby je tu nejaký nadprirodzene zabijacky vírus - výtvor človeka, ktorý je podľa mediálneho obrazu tak dokonalý, že mu podlieha každý Bohom daný imunitný systém! Opäť je tu niekto lepší ako Boh, predtým to boli teroristi, teraz je to vírus! Podľa toho, čo ukazujú reálne čísla, je koronavírus obyčajný podvod, je to medializovaná chrípka. (je možné, že zásahom elektromagnetických zbraní vedia poškodiť ľuďom imunitný systém. Čo sa tu robí? Pod zámienkou bezpečnosti sa tu začína cez mobil sledovať každý a to dokonca legálne!) Ak by sa zvýšili dávky EM žiarenia z mobilov, (príp. zavedením 5G, nových vysielačov alebo riadením počasia frekvenciami cez satelity) s najväčšou pravdepodobnosťou by tu bola nejaká nová epidémia! Prosím vás zobuďte sa a bráňte svoju krajinu, svoje podnikanie, svoj život. Posledné čo potrebujete, je byť zavislí od týchto zločincov a od ich technológií (pamätajte: nové autá, nové TV, notebooky, tablety, navigácie, nové PC monitory, SMARTPHON=ZBRAŇ PROTI VÁM - NEPATRIA DEŤOM DO RÚK, ANI TABLETY ANI ŽIADNE BEZDRÔTOVÉ TECHNOLÓGIE NEPATRIA DEŤOM DO RÚK ANI BY SA NEMALI POUŽÍVAŤ V ICH BLÍZKOSTI, ŽIADNE, ANI DETSKÉ VYSIELAČKY) Musíte vedieť ako žiť a čo robiť aj bez digitálnych technológii, ktoré v skutočnosti ovládajú zločinci. Oni sa tu práve snažia dosahovať svoje ciele. Pandémiu a kolaps, ktorý väčšinu ľudí zabije, pekne plánujú! Hovoria vám, kedy kto bude umierať na koronavírus - to sú plány skutočných teroristov na vyhladenie väčšiny civilizácie! Spoliehať sa na ich pomoc (resp. byť odkázaní na pomoc tohoto štátu) znamená byť mŕtvy už spolovice, rovnako ako sú na Slovensku polomŕtvi všetci dôchodcovia a invalidní dôchodcovia, ktorí nemajú iný príjem.

 

AKTUALIZÁCIA 3:

A čo sa týka meny €uro, to nie je vaša mena, snažte sa používanie tohoto systému nejako obísť (napr. zlatom, striebrom, vlastným dlhopisom a pod.)

Príjmy a kapitál v mene € už nie sú príjmy ani kapitál - je to toaletný papier a zrejme preto Británia vystúpila z rúcajúceho sa projektu! Štáty mimo EU sa zrejme menej brutálnou formou budú pripájať k novému plánovanému menovému systému, ktorý musíte obísť - to je ich systém, nie náš! Digitálna mena je tiež iba virtuálna - ich hra, ich podvod! Ide o to, že ak nemáte v ruke zlato alebo striebro, nemáte v rukách nič, žiadnu hodnotu, žiadnu skutočnú moc!

Používaním meny € (resp. meny satanského systému) skutočné hodnoty meníte za toaletný papier a účel je ten, že ak ich menu budete chvíľu používať, nakoniec nebudete mať ani hovno!

(Načo je nám menová únia? Aby kolaps stiahol všetkých naraz. Za odstránenie slovenskej koruny by mal byť tiež niekto v base)