PANDÉMIA JE STOKRÁT OPAKOVANÁ LOŽ, PANDÉMIU SI TU PRAJE IBA ZOPÁR ZLOČINCOV

07.05.2020 12:06

WHO ovládaná Billom Gatesom a médiá vyvolávajú ilúziu pandémie. Nikde žiadna pandémia neexistuje, zdravotníci natáčajú videá so zbytočnými pľúcnymi ventilátormi, ktoré v skladoch zapadajú prachom, lebo ich nikto nepotrebuje. Nemocnice po celom svete sú prázdne, o čom svedčia rozhovory so sestričkami a nemocničným personálom. Lekári, ktorí majú akože liečiť pacienta, u ktorého nejaký test potvrdí koronavírus obvykle nevedia rozoznať, či je to len obyčajná nádcha. Teda prečo nás Matovič ďalej klame? Na čo sa tu na Slovensku všetci hráme? Koľkí ešte veríte tomuto dosť trápnemu scénaru?

Polícia tu striehne na každom kroku, či ľudia nosia rúška, policajné autá sú tu odstavené pred domami, plazia sa po uliciach a otravujú ľudí. Vždy keď vidím policajné auto, mám obavy o svoju bezpečnosť, ako keby som videl nejakých teroristov. Maskovaní muži a ľudia s kadejakými handrami, rúškami a šatkami... Čo je to za spoločnosť? Idiokracia? Vláda satana a teroru, ktorá sa zrazu násilne snaží dosiahnuť legitimitu?

Tí policajti zahalení kadečím vyzerajú naozaj ako teroristi! Igor Matovič, ktorý pochybným spôsobom vyhral voľby teraz zavádza diktatúru na základe pochybnej teórie o koronavíruse, ktorú podporuje WHO ovládaná Billom Gatesom. Bill Gates je najväčší sponzor, resp. investor WHO. Ak WHO vyhlási pandémiu alebo odporučí očkovanie, zarobí obrovské peniaze (predstavte si firmy, čo to vedia dopredu a sú pripravené) a svoje satanské technológie im bude chcieť zaviesť priamo do tela, možno aj násilím! Taký je on filantrop. Cieľ očkovania je depopulácia, zavedenie nanočastíc a čipov do tela, a vytvorenie určitého typu charakteru. Chcú vytvoriť človeka chronicky chorého, závislého od farmaceutického priemyslu a ich umelo vnúteného systému. Hlavne chcú mať diabli človeka neschopného akéhokoľvek odporu, či vôbec myšlienky na odpor. Jeden z cieľov diabla je totálna kontrola mysli, chce vnútiť svoju vôľu všetkým. Boh chcel, aby boli ľudia slobodní. Hlupáci sa budú pýtať, prečo takýto teror Boh dopustí - preto, že väčšina ľudí vážne Boha nikdy nehľadala, na Zemi zatiaľ na rozdiel od síl temnôt nemajú sily Svetla takú oporu a podporu, ako by mohli mať! 

Dnes je jasné, že WHO vrátane médií šírili poplašnú správu. Je však možné, vzhľadom na to, čo cítim, že dýcham, že to, čo do nás dlhé roky siali sa dá aktivovať, resp. dosiahne to určitého kritického bodu... Možno na taký predpoklad teraz použili počítače... To dlhoročné intenzívne posýpanie u málokoho môže ostať bez následkov. Skrátka cítim nejaký materiál v pľúcach, mimochodom, tie vlákna aj smrkáme a vykašliavame. Všímajte si v domácom prachu a na bielom povrchu, servítke, či na umývadle čierne, červené a modré vlákna - toto na nás roky rozprašovali z lietadiel, a ak sa zloženie chemtrails nezmenilo, pokračovalo to aj dnes. Vonku proti Slnku a na plotoch a na rastlinách uvidíte množstvo podivných pavučín, ktorými nás obaľujú! Niekedy nájdete na poliach, stromoch a pod. aj takéto chuchvalce!

Pandémiu si praje iba zopár zločincov, do dnešného dňa reálne podľa čísel a počtu úmrtných oznámení neexistuje žiadny smrtiaci koronavírus ani žiadna pandémia. Samozrejme, z tohoto by mali byť vyvodené dôsledky a malo by sa začať vyšetrovanie, kto a prečo poplašnú správu o smrtiacom víruse šíril, pretože ak má moc uviesť svet pod falošnou hrozbou do chaosu, môže mať moc vyvolať aj skutočné minimálne lokálne, ak nie globálne masové úmrtia. (Ak by mal Matovič aspoň trochu rozumu, odstúpil by so slovami a ospravedlnil by sa Slovenskému národu, že bol oklamaný. Pretože kto je s diablom, má vždy podiel na smrti. Ako sa zdá, súčasný premiér nemá ani rozum ani cit, ako nejaký biorobot. Všímate si to? Prvý prototyp biorobota bol Havel, zo slovenských Kiska, teraz Matovič. Čaputová svoju rolu hrá trochu s odporom) Takto, ak Matovič ďalej razí politiku špinavých lží, zavádza na Slovensku diktatúru a teror pod falošnou zámienkou, jasne ukazuje, komu skutočne slúži.

- - -

Viete prečo je dnes teplo? Pretože posýpacie lietadlá pomocou vrstvy chemikálii vytvorili skleníkový efekt. Čo na nás rozprašujú, o tom sa vôbec nehovorí, že to môže mať katastrofálne následky na počasie, môže to spôsobiť neúrodu a obrovskú klimatickú katastrofu, na to už zrejme títo hajzli čakajú. Je tu zo strany temných síl vynakladané obrovské úsilie vyvolať nejakú pandémiu, alebo globálny kolaps. Po ovocí poznáte ich - hovorí Kristus (Matúš 7:15-20) a ich ovocím čo oni rodia je lož, diktatúra, teror a propaganda! Zatiaľ sú to prvé plody Matovičovej vlády, ktorá spolu s vládami väčšiny štátov ide za jedno so satanskou svetovládou! Keď to dozreje všetko, beda každému, kto žije na Zemi! Ak by to náhodou nevyšlo s koronavírusom, zrejme príde iný dôvod, ale oni budú lož o takzvanej pandémii zrejme pretláčať hoci aj násilím, museli by mať niečo lepšie, aby lož o strašidelnom koronavíruse opustili, alebo možno vedia, ako ju urobiť skutočnosťou. Fašisti vraveli, že lož stačí stokrát opakovať a čím je väčšia, tým ju kričať do sveta hlasnejšie... Médiá sa znova predviedli, prakticky na celom svete opäť vytvorili obraz úplne odlišný od reality, ktorý u mnohých dojem reality vyvoláva, zasievajú cez obrovské obrazovky smartfónov, počítačov a televízorov priamo do ľudí strach. Aby toho nebolo málo, na každom kroku každý musí vedieť, že vraj existuje strašný COVID-19 a vy teraz máte uznať fašistickú diktatúru, lebo vraj nie ste to vy a vaše práva, ale koronavírus, proti ktorému sa tu bojuje. Breivik by teraz mohol povedať, že bojoval proti šíreniu koronavírusu, ak by zabil každého, kto nemá rúško, možno by to pre vraha dnes bola poľahčujúca okolnosť... Vlastne tak sa na Slovensku začína správať Polícia - ozbrojení maskovaní muži striehnu, a sú možno pripravení strieľať, lebo mnohí z nich veria, že bez rúška šírite kvapôčky a ste údajne hrozba, lebo to bolo v telke. Za normálnych okolností by sa muselo začať dokazovanie, dnes netreba žiadne dôkazy. Toto predsa musí ľudí chrániť, lebo to hovorí vláda:

https://www.biblik.sk/obrazky/#muz-s-nohavickami-na-tvari-jpg

Muž s dámskymi nohavičkami cez tvár - v mnohých štátoch sú zvrhlosti najskôr verejne diskutované a neskôr buď zákonom umožňované alebo priamo vynucované. Snímka z protestu proti fašistickým opatreniam v súvislosti s koronapropagandou v Nemecku. Okrem zopár ľudí ste na proteste takmer žiadneho Nemca nevideli s rúškom, podobná situácia je aj vo Švajčiarsku, ani v Anglicku ste nevideli takmer vôbec nikoho okrem zopár cudzincov ísť po ulici s rúškom! Ako je možné, že zrovna Slováci majú taký strach? To predsa nie je strach z pokuty! Na rozdiel od ostatných ilúzii skutočne veria! Kto tu pomáha stokrát opakovanej lži aby sa stala pravdou?

 

Pandémia? V skutočnosti zatiaľ žiadna nie je, doterajšie opatrenia boli zbytočným terorom a snáď v žiadnom štáte ani nemali skutočný zámer zabrániť šíreniu vírusu. Každá globálnemu prediktorovi prisluhujúca vláda hľadela ešte aj teraz úplne iných cieľov!!! Podľa mňa, ak by bola pandémia skutočná, všetko by prebiehalo normálne, izolovali, sledovali a karantenovali by sa ohniská nákazy. Miesto teroru by sa začalo vyšetrovanie, Polícia by mohla ponúkať ľuďom informácie, rozdávať rúška a byť na pomoci, nie vyvolávať strach. Začalo by sa spoločné hľadanie skutočných príčin. Lebo ak všetkých zavriete doma, vlastne ich ohrozujete. A ako ohrozenie vnímam aj celodenné nosenie rúšok. Ak má byť v rúšku predavačka, tak pracovnú dobu skrátiť na max. 4 hodiny, s prestávkami na dýchanie čerstvého vzduchu - to sú opatrenia pre ľudí. Pretože tu skôr išlo o to, nasadiť všetkým rúška, vyvolať poplach a šíriť slovom aj písmom, že nejaký koronavírus existuje, aby to ľudia mali pred očami. Takto sú ešte aj vážne problémy kôli rúškam a kôli ilúzii koronavírusu sa zanedbáva aj zdravotná starostlivosť. Likvidácia ľudí - ako vidíte, cez opatrenia, cez chemtrails, poďme k tomu:

Faktom je, že na nás niečo rozsýpali a rozsýpajú z lietadiel! Samozrejme, že v tom môžu byť rôzne patogény, baktérie, vírusy a plesne.  Materiál chemtrails  sa na to veľmi hodí, a padá po tonách z oblohy. (oblasti sídel miliardárov by sa dali ochrániť napr. prúdom častíc vysielaných do okolia, pre bližšiu predstavu ako je to možné študujte tento dokument) Nepochybne by to mohlo byť aj prenosné zariadenie, alebo jednoducho títo diabli nie sú ľudia, prípadne poznajú metódy ako to odfiltrovať z tela, z  pľúc a z krvi. Možno s tým počítali, keď to navrhovali, ako uchrániť svoje sídla, svoje polia a seba. Technicky sa to realizovať dá, nevyhnutne to dýchať nemusia. Je možné, že obrovské oblasti dokáže odtieniť jediná anténa mobilnej základňová stanice alebo družice! Tak môžu byť pre nich bezpečné aj zahraničné cesty, možno dokážu čistiť celé oblasti. A možno to dýchajú tak isto a ich šéf Lucifer im zaručil účinnú regeneráciu tela. Démon takej kategórie má prístup k mimozemským technológiám a možno im ich za určité veci dá, dalo by sa povedať, že ich samých, diablových služobníkov tiež svojim spôsobom drží v moci a nakoniec sa im aj tak peklom odmení, len sa obávam, že to peklo chcú uvrhnúť na celý svet...

Všímajte si prach a tie podivné pavučiny všade naokolo. Zamorili celý svet! Za toto je niekto zodpovedný! Aj slovenská vláda šíri poplašnú správu o koronavíruse, pritom všetko svedčí o tom, že sa tu niekto snaží vyvolať globálny kolaps a chaos, aby mohol zaviesť diktatúru a fašistické poriadky! Zajtra o 15:00 pred policajnou stanicou v Trenčíne na Kvetnej ulici a vo vašich mestách policajtom na svedoctvo máte možno poslednú možnosť symbolicky dezinfikovať tú špinu! Policajti sú vykonávatelia fašistických nariadení, oni sú vlastne šíritelia špiny – vírusu, ktorý zasiahol celý svet a pokúša sa nastoliť fašistickú diktatúru pod falošnou zámienkou! Ani brutálnym a zákerným pracovníkom koncentračných táborov ako poľahčujúca okolnosť nepomohlo, že si len konali svoju prácu! Špiny! Dezinfikovať!