PO SLÁVNOSTNOM AKTE BOLI CHLAPI VYČERPANǏ A ŽENY VYSMIATE (+Poznámka Biblik: PO ODCHODE ZLOČINCA A PSYCHOPATA IGORA M. VNÍMAJÚ ĽUDIA FICA TAKMER AKO SPASITEĽA - OPROTI MATOVIČOVMU CHAOSU A PEKLU FICOVA VLÁDA BOLA NEBOM!

11.10.2023 12:05

PO SLÁVNOSTNOM AKTE BOLI CHLAPI VYČERPANǏ A ŽENY VYSMIATE

hlavnespravy.sk

"Fico, Pellegrini a Danko podpísali memorandum, rozdelili si aj rezorty. Je známe, komu patrí premiérsky post. V stredu dopoludnia sa uskutočnil slávnostný akt podpísania Memoranda o porozumení za účasti predsedu strany Smer – slovenská sociálna demokracia Roberta Fica, predsedu strany Hlas – sociálna demokracia Petra Pellegriniho a predsedu Slovenskej národnej strany Andreja Danka" + fotka blondínky a ďalšej ženskej, ktoré sú na rozdiel od vyčerpaných chlapov po slávnostnom akte vysmiate:

https://www.hlavnespravy.sk/aktualne-fico-pellegrini-a-danko-podpisali-memorandum-rozdelili-si-aj-rezorty-je-zname-komu-patri-premiersky-post/3285752#comment-6297808348

Poznámka Biblik: PO ODCHODE ZLOČINCA A PSYCHOPATA IGORA M. VNÍMAJÚ ĽUDIA FICA TAKMER AKO SPASITEĽA - OPROTI MATOVIČOVMU CHAOSU A PEKLU FICOVA VLÁDA BOLA NEBOM! Viď komentáre v diskusii:

TOP KOMENTY:

nikto v histórii SR nerobil nič dokonale, chyby boli, ale oproti matovičovej mafii to bolo nebe a dudy

 

Pri pohlade na tuto trojicu jedina pozitivna vec, ze tam nie je nikto z PS

Nie je tam ani jeden clovek, na ktoreho je mozne sa spolahnut, ze bude mudro viest stat k zmysluplnym cielom. Raz by ta mohol byt Dr. Emil Pales, prof. Jan Rak, Jarda Dusek - proste nie pokrytci, co ziju jeden zivot verejny, druhy pre svoje loze a frakcie v EP, treti s dievcatkom alebo chlapcekom v posteli atd. a k tomu kazdy svoj biznis, oni stat riadia tak akoze vymenou za volne ruky pri rozkradani ak budu posluchat. Ktori z tychto nasadi zivot za nejake hodnoty? Je aspon v jednom z nich nieco pevne, o co by sa mohol narod opriet, comu by mohol obycajny clovek verit? Kedysi boli v domoch z ucty obrazy statnikov, ktori z tychto je statnik? Nechceli uz blazna, stetka s ludskou tvarou bude zas natierat na modro a tvrdit, ze robila vsetko preto, aby bolo na bielo! Majstri v populizme!
Posledne roky okrem Kotlebu nie je ziadna nasa strana, s Republikou to krasne vyslo, Uhrik potopil a stiahol ku dnu seba aj Kotlebu, blahozelanie obom, ale tiez dobre ze tam nie su ak nevedia drzat spolu!

Súvisiace články / related articles:

EVOLÚCIA: FAŠISTI, KOMUNISTI, COVIDISTI / EVOLUTION: FASCISTS, COMMUNISTS, COVIDISTS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/evolucia-fasisti-komunisti-covidisti/

ZAUJÍMAVOSTI O SYMBOLE V / SOMETHING INTERESTING ABOUT THE V SYMBOL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zaujimavosti-o-symbole-v-somethin-interesting-about-the-v-symbol/

INTERESTING ABOUT THE JEWISH STAR SYMBOL / ZAUJÍMAVOSTI O SYMBOLE TZV. ŽIDOVSKEJ HVIEZDY (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/interesting-about-the-jewish-star-symbol-zaujimavosti-o-symbole-tzv-zidovskej-hviezdy/

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!