PODĽA VEDECKÝCH VÝSKUMOV JE ROZDIEL V POSILNENÍ SVALU FYZICKÉ CVIČENIE vs. CVIČENIE V PREDSTAVE IBA 8% / MUSCLE STRENGTH PHYSICAL vs. MENTAL TRAINING ONLY 8% DIFFERENCE ACCORDING TO SCIENTIFIC RESEARCH (SK, ENG)

11.10.2023 17:15

PODĽA VEDECKÝCH VÝSKUMOV JE ROZDIEL V POSILNENÍ SVALU FYZICKÉ CVIČENIE vs. CVIČENIE V PREDSTAVE IBA 8% / MUSCLE STRENGTH PHYSICAL vs. MENTAL TRAINING ONLY 8% DIFFERENCE ACCORDING TO SCIENTIFIC RESEARCH

Osvietený lekár a duchovný učiteľ Dr. David Hawkins vo svojich knihách často spomína jednu veľmi zaujímavú štúdiu: dve skupiny sledované vedcami mali robiť fyzické cvičenie, jedna cvičila klasicky a druhá skupina iba v predstave. Rozdiel v posilnení svalu: 30% prvá skupina a 22% druhá skupina (!) 

Podobné výsledky boli aj pri hre na klavír a pravdepodobne i pri iných činnostiach.

Napríklad, ak niekto nemôže zaspať a nie je Slnko, môže dosiahnuť výsledky tvorby melatonínu jednoduchou meditáciou, kedy si každé ráno a každý večer bude predstavovať ako sleduje ráno vychádzajúce a večer zapadajúce Slnko! (vlastne, prirodzene obyčajným sledovaním východu a západu Slnka je možné vyriešiť mnohé problémy a medziiným, i upraviť spánkový režim. A ak nie je Slnko, ide to aj v predstave (!)
Vyvstáva otázka, ako je možné, že niektorí ľudia iba pomocou predstavivosti obnovili poškodený orgán alebo vytvorili nový, či ľudia s poškodenou miechou iba silou vôle a predstavivosti obnovili dostatočné množstvo nervových spojov, aby mohli chodiť...
V podnikaní hrá veľkú rolu schopnosť predstaviť si konečný výsledok.
Ďalej špeciálna kniha, v ktorej je meditácia na ľahké dosiahnutie svojich cieľov:
Dr. Joe Dispenza - AKO SA ZBAVIŤ ZVYKU BYŤ SÁM SEBOU (v tejto knihe nájdete ďalší zaujímavý experiment, ktorý študoval horeuvedený fenomén do hĺbky)
 
Súvisiace články / related articles:
SLUŽBY BIT - obnova a regenerácia orgánov cez mentálne technológie:
HRM SUNGAZING
AKO ZLEPŠIŤ SPÁNOK / HOW TO GET BETTER SLEEP (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/ako-zlepsit-spanok-how-to-get-better-sleep/

MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/

BÝVATE ČASTO UNAVENÍ? PRÍČINY NEDOSTATKU ENERGIE Z POHĽADU TČM (MARTIN ŘEZNÍČEK)
https://www.biblik.sk/news/byvate-casto-unaveni-priciny-nedostatku-energie-z-pohladu-tcm-martin-reznicek/

MARTIN ŘEZNÍČEK - TČM: OBRAZY NEROVNOVÁHY V ORGANIZME; ČO VÁM NAPOVIE VÁŠ JAZYK
https://www.biblik.sk/news/martin-reznicek-tcm-obrazy-nerovnovahy-v-organizme-co-vam-napovie-vas-jazyk/

MU YUCHUN: ZLEPŠENIE ZRAKU A ZDRAVIA OČÍ / GREAT CHINESE MASTER MU YUCHUN: IMPROVE EYESIGHT AND FOR HEALTHLY EYES (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/mu-yuchun-zlepsenie-zraku-a-zdravia-oci-mu-yuchun-improve-eyesight-and-for-healthly-eyes/

MU YUCHUN ZDVIHOL ZÁVOJ TAJOMSTVA: UNIKÁTNA METÓDA PRE ZDRAVIE / Mu Yuchun lifted the veil of secrecy. A unique method for health + PAIN RELIEF 3 METHODS / +TRI METǑDY NA ZBAVENIE SA BOLESTI (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/mu-yuchun-zdvihol-zavoj-tajomstva-unikatna-metoda-pre-zdravie-mu-yuchun-lifted-the-veil-of-secrecy-a-unique-method-for-health/
GRIGORIJ PETROVIČ GRABOVOJ: PRAVOVERNÍ NIČITELIA (odpoveď predstaviteľom oficiálnej vedy)
https://www.biblik.sk/news/grigorij-petrovic-grabovoj-pravoverni-nicitelia-odpoved-predstavitelom-oficialnej-vedy/
Quantum HEALING CODES and How to Use Them / LIEČIVÉ KÓDY A AKO ICH POUŽÍVAŤ (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/quantum-healing-codes-and-how-to-use-them-liecive-kody-a-ako-ich-pouzivat/
TIP NA KNIHU / BOOK TIPS (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/tip-na-knihu/
 
ENGLISH:
Enlightened doctor and spiritual teacher Dr. David Hawkins in his books often mentions a very interesting study: two groups monitored by scientists were supposed to do physical exercise, one exercised classically and the other group only in imagination. Difference in muscle strengthening: 
30% first group and 22% second group (!)
Similar results were also found in playing the piano and probably in other activities as well.

For example, if someone can't sleep and there is no Sun (chemtrails, etc.), he can achieve the results of the production of melatonin by a simple meditation, when every morning and every evening he will imagine watching the surise in the morning and sunset in the evening! (actually, naturally, by simply watching the sunrise and sunset, it's possible to solve many problems, including adjusting the sleep regime. Maybe you know, what means this conclusion:  Imagination affects physical world so much! Because there are not two worlds, but only one! 
Mental and physical world is ONE!
The question is, how it's possible that some people have regenerated a damaged organ or created a new one after amputation only by imagination of the regeneration process? Some people without finger within months created a new one, people with a damaged spinal cord have regenerated enough nerve connections and they walk...
The abilityof imagination of the final result plays a big role in business.
Special book with meditation for easily achieving your goals: dr. Joe Dispenza - BREAKING THE HABIT OF BEING YOURSELF (another interesting experiment is in this book)
 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!