Podnikateľom prišli najmenej trojnásobne vyššie preddavkové platby za elektrinu (+Poznámka Biblik: robia si z vás srandu podobne ako pri covidovom divadle, skúšajú, čo si môžu dovoliť. Legitimizovať zločinecký režim je možné jedine tým, že ho človek uzná!

09.01.2023 18:55

AK TU NIEKEDY BOLA SITUÁCIA MY vs. ONI, TAK JE TO TERAZ! cit. Dr.Vernon Coleman

-    -    -

Podnikateľom prišli najmenej trojnásobne vyššie preddavkové platby za elektrinu:

https://www.mojevideo.sk/video/39d99/podnikatelom_prisli_najmenej_trojnasobne_vyssie_preddavkove_platby_za_elektrinu.html

Poznámka Biblik: robia si z vás srandu, podobne ako to skúšali pri covidovom divadle. Skúšajú, čo si môžu dovoliť. Je divné, že ľudia platia tie nenormálne vymyslené účty, však? Ale prečo by im ich potom neposielali?

Ak by to niekto zaplatil, prečo by mu účet ešte nezvýšili? Keď vidia, že ľudia prijímajú pozíciu dobytka, tak potom prečo by oni zameraní výhradne na zisk, takýto zotročený dobytok nedojili?

Jednoducho, tak ako oni majú svojich psov policajtov a exekútorov, ktorí ceria zuby, dajte sa dohromady aj vy, zrátajte im to a udeľte im pokuty - jednoducho si ich vymyslite tak ako oni. V prípade, ak vám však budú chcieť siahnuť na majetok, združte sa ozbrojení občania - vytvorte aj vy legitímnu občiansku políciu a VYMÁHAJTE OD NICH KAŽDÝ CENT! BRÁŇTE SI SVOJE PENIAZE A SVOJ MAJETOK! Toto je iba pokračovanie covidových zločinov podľa ďalšieho primitívneho scénára! Ak sa ľudia podrobia, sami vytvoria krízu!

Naposledy ľudia sami uverením scénáru s pandémiou chorobnosť a úmrtnosť zreálnili: testovaním, očkovaním a nasadzovaním náhubkov - urobili tak zo seba psov, otrokov, zvieratá a tak s nimi aj jednali! Zmanipulovaní ľudia sa tu začali hrať na pandémiu, ktorá v skutočnosti nikdy nebola, bol to politický scénar, nebola vyhlásená ani epidémia (!)

Prijatím opatrení nasledovalo rozšírenie chorôb cez testy a cez vakcíny a zníženie imunity, choroby, zápaly pľúc a následné úmrtia kôli rúškam a izolácii. Následky prijatia vymyslených opatrení môžeme pozorovať dodnes, kto ak nie zmanipulovaní ľudia zorganizovali skutočnú krízu? Uveríte teraz takýmto vymysleným účtom? Zaplatenie vymysleného účtu má podobné následky ako hra na pandémiu - sami rozhodujete, či zorganizujete totálny lockdown a nečakajte, že vám niekto bude nosiť potraviny! Zreálniť vymyslený účet alebo legitimizovať zločinecký režim je možné jedine tým, že ho človek uzná! (preto sa názvy úradných papierov volajú "Uznanie dlhu" alebo "Daňové priznanie")

-     -     -

ŽIADNE ODVODY, ŽIADNE DAŇOVÉ PRIZNANIA, ŽIADNE POPLATKY FAŠISTICKÉMU ŠTÁTU! NAJPRV ŽIADAŤ SÚD A VYŠETROVANIE COVIDOVÝCH ZLOČINOV, VYŠETROVANIE CHEMTRAILS, 5G a ĎALŠIEHO ORGANIZOVANÉHO POŠKODZOVANIA ZDRAVIA (propagátori opatrení, propagátori vakcín, lekári, ktorí odmietali alebo podmieňovali zdravotnú starostlivosť opatreniami a ďalší kolaboranti zločineckého režimu) BUĎ SA ĽUDIA SPOJA A ZASTAVIA ORGANIZOVANÉ VYVRAŽĎOVANIE, ALEBO BUDÚ POSTUPNE POBITÍ AKO DOBYTOK!

Na Slovensku je už dlhšiu dobu páchať zločiny úplne legálne - stačí, ak si nalepíte nálepku Polícia alebo exekútor! Brániť sa voči týmto zločincom a vymáhať od nich to, čo si neprávom privlastnili je legálne aj bez takýchto nálepiek!

 

"Pokiaľ sa ľudia budú podrobovať nespravodlivým zákonom, bude existovať aj ich otroctvo!" Mahátmá Gándhí

____________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!